106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #52165
    (500) Days of Summer

na ezt most jól jött... :\

igazság szerint ez is "csak" összeszedi a jól működő kliséket és felvonultatja 90 percben, de talán pont ezért jó. nagyon jó!
  • desigo
    Public Enemies

Johnny Depp alakítása amennyire tetszett olyan gyenge volt Christian Bale.
    Sokszor csak nézett bután mintha nem tudná,hogy mit kell csinálni.
    Bár nem volt rövid film én nem untam egy percet se belőle bár sokan írták ezt.Inkább az össze-vissza lövöldözős részek nem tetszettek.
    A korhű autók,jelmezek,épületek,fegyverek komolyak voltak.
    A vége sem sikerült túl meghatóra.Jobb is lehetett volna.

7/10
  • bency
    300 Parodia

Van benne par poen amin lehet rohogni,annak nem ajanlom akinek a Superhero nem tetszett :),de aki szereti az ilyen Parodiakat ,annak ajanlom!En rohogtem sokat rajta...:D 7/10
  • Steel
    Az igazak (1983)
    The Right Stuff

Nagyon ütős film, mely a hangsebesség előszöri áttörésekor és az amerikai űrhajózás hajnalán játszódik, tehát a Mercury-programot is feldolgozza. Hatalmas versengés az USA és a Szovjetunió között, melyre sajnos a politika is rányomta bélyegét.

Valamelyest érdekelt vagyok a témában így pici elfogultsággal, de megadom neki: 8/10
  • ForzaInter
    Ultra-(Keménymag)

Jól bemutatja az ultrákat a film, nagyjából hiteles de talán egy kicsit túl erőszakosnak mutatja be őket, emiatt 1 pontot levonok, 9/10.
  • Shep
    Halloween (2007)

Hát ez valami félelmetesen szar film, a régit nem láttam, de ezek után nem is nagyon akarom. 1 jó pillanata nem volt a filmnek.

2/10
  • Bulykin
    Spiderman 1,2,3
    összességében 10/8
    részről részre egyre jobb:)
  • luckyboi
    Off:
    Ok, ok, annyit tudok , hogy ez egy gyerekeknek szóló képes mesekönyv a 60as évekből,kevés szöveggel ( pár mondat) , de ha akkora ideológia van mögötte akkor miért kell egy olyan varázslatos trailer után a mondanivalót elbagatelizálni, mert nem más történt. Nekem nem az jött le, hogy a gyerekeknek meg kell küzdeniük a belső világuk és a szomorú valóság közötti szakadékkal, kreativitást és önmegvalósítást feláldozva, mert a Sedlaknak ez volt az alapja,nem? "...az pedig elég súlyos témákat feszeget..." már a Végtelen történet? Tudom, semmi köze a könyvhöz, bár még nem olvastam.
    On.
  • motyodlee
    Watchmen - dc

nem éreztem azt a 3 órát, magával ragadott a film 8/10
  • ProGabe #52156
    úúúúú, inszepsön
  • ForzaInter
    Drag me to hell

imdbn elég jól áll, de sok helyen lehúzták, sztem teljesen reális kb imdbn pontszám, a mostani szar amcsi horrorok közül magasan kiemelkedik, jó volt ez 7,5-8/10
  • gibson9
    jó film a zathura is, csak nyilván a fiatalabb korosztálynak.. fogadok, hogy nekik tetszik :D engem természetesen a jumanji jobban leköt, bár évek óta nem láttam és mondjuk nem is tervezem megnézni, de kisebb koromban nagy kedvenc volt.
  • kovi04
    Azért a Jumanji nem volt egy rossz film, főleg Robin Williams miatt. A Zathura már teljesen más lapra tartozik...
  • kovi04
    Pandorum 10/5,5

Igazi egyszer nézős B-film.
  • Tikal #52151
    ez a kettő nem volt elég bazz? :D két hülyeség....
  • uiztu
    Helo!
    Nem teljesen ide tartozik a kérdés. De, nem találtam más fórumot. Tehát, tudnátok mondani olyan filmet, ami nem túl régi lehetőleg, és olyan, mint a Jumanji vagy a Zathura? Tehát, hogy van egy társasjáték, és akkor ilyen "csodás" dolgok történnek. De, ha lehet, akkor iylen sci-fi, ami az űrben játszódik, vagy a jövőben. Valami iylesmi filmet szeretnék
  • Inquisitor
    "és ha eszembe jut, hogy gyerekmeséről van szó, akkor meg abszolút negatív véleményem van róla ..."

Soha nem volt róla szó, hogy ez gyermekmese.

"Pedig a Terabithia,"

Ez érdekes, mert az SE gyerekmese, nem is fantazy, hanem igen csak dráma.

"... vagy régebben a Végtelen történet nagyon bejött, mint fantasy-gyerekmese."
    Hát én szerettem a filmet, de e könyvhöz szinte semmi köze, az pedig elég súlyos témákat feszeget, még felnőtteknek is súlyos.
  • joebacsi
    Nem, mégis neked van igazad, én néztem el.
    IMDB-n alapértelmezetten Release date: 1 May 2009 (USA) van, de Kanadában már 2007 szeptemberében bemutatták.
  • gibson9
    idei? akkor tévedtem, de én így találtam meg ezért is hittem..
    Battle.for.Terra.2007.Custom.Hunsub.NTSC.DVDR-Ysty01
  • Pipör
    Náci zombik a magyar címe :D
  • Tyler1
    ez a baj, nyilván eleve bukás egy olyan film aminek a megértését kontinentális eltérések gátolják. már a Borat is sok európainak vagy ázsiainak botrány volt, pont azért meg nem értették meg, de ez a Brüno már olyan dolgokat mozgat, ami talán az amcsi humorban siratós, de a Föld 3/4 részén szart se értenek belőle.
    én fél óra után kinyomtam a p*csába, mert még csak egy szelíd mosolyra sem késztetett.
  • Kandurex
    UnderWorld I. része nem volt rossz film, az UP -nak, meg az első húsz perce tetszett a többi..hm..
  • joebacsi
    Idei a film, 2009 tavaszi. Avatar kapcsán említette valaki, hogy hasonló, de normálisabb történettel rendelkezik, ezért néztem meg.
  • ba32107
    Szerintem is nagyon szar volt, én egy amerikaival néztem, aki sírva röhögött rajta végig, azt mondta hogy valószínűleg azért nem tetszett, mert sok poénhoz ismerni kell az amerikai közéletet, stb...
  • SASboy
    szerintem meg a dead snow.
  • gibson9
    tényleg érdekes, hogy 2007es film és én sem hallottam róla.. ráadásul azóta sincs szinkronizálva. De érdekesnek tűnik. El is kezdtem szedni felirattal.
  • joebacsi
    Az a nácis zombi az Outpost lesz szerintem és az tavalyi.
    Én is csak azért jegyeztem meg, mert Titus Pullo a főszereplő :)
  • desigo
    Azért egy UnderWorld nehogy már jobb legyen mint egy Up.
  • báttyó02
    The bad lieutenant

énmeg pont fordítva gondoltam..aszittem h fasza film,imdb szerint is,de valahogy rohadtul nem jött be nekem :|

4/10
  • Doddy a düdő
    erről miért nem hallottam eddig? nagyon jónak néz ki.
  • joebacsi
    Battle for Terra

Bugyuta rajzfilmnek tűnik, de jó témát dolgoz fel.
    Kicsit klisé, de attól még jó.
    8/10

• Montanosz
    The bad lieutenant
    Asz'tem hogy rosszabb lesz, de nem, egész élvezetes))
    10/7

The marine 2
    10/5

The box
    Én nem bírtam végig nézni, igaz a hideg is kiráz a '60-as évekre hasonlító filmektől. Meg unalmasnak is találtam.
    De elismerem ha valakinek ez jön be, nem is pontoznám mert nem lenne "igazságos"....
  • Riddick21
    The Box
    Őőő... Richard Kelly nem normális. Az előző agymenése kimaradt, viszont a Donnie Darkot mindig csodáltam a precizitásáért és a bevállalósságáért. De azt kell, hogy mondjam, egy kommersz film a Boxhoz képest. Nem nagyon lehet spoiler nélkül írni róla, nem is értettem mindent, mert kevésbé szájbarágósan használja a vallási motívumokat, mint pl. a Knowing, de azért ki lehet venni a lényeget.
    Többszöri megnézése javallott, amúgy az év meglepetésfilmje...

Hogy konkrét pozitívumokat is írjak, fantasztikusan eltalált atmoszférája, zenéje és fényképezése van, a színészi játék is elsőrangú, főleg a 3 főszereplőé, Cameron Diaz meglepően jól játszik és még meglepőbben gyönyörű!
    Szerintem egy próbát tegyen vele mindenki, bár az ilyen-olyan fórumos visszajelzések alapján keveseknek jött be. Nekem nagyon.
  • gibson9
    Nekem a Brüno kimondottan tetszett. Jó pár jelenetnél már sírva röhögtem.
  • zaki
    Brüno

Ilyen überfos, eröltetett szarfost rég láttam. Próbálja követni a Boratot, szinte ugyanaz a felállás, csak más a szereplő. SZánalmas volt. Életem egyik legszarabb filmélménye volt. Borat tetszett de ez szőrnyű volt.

Inkább nem is értékelem.
  • Kandurex
    Karácsonyi unalom:

Band Of Brother (10ep) (720p 5.1 :)
    7 pont

B13: Bűnös város
    5 pont

B13: II. Ultimate
    4 pont

Valami nácis zombis (tényleg nem emlékszem a címére, de idei film :)
    3 pont

Tökéletes Másolat (95. film)
    5 pont

Up (fel)
    5 pont

UnderWorld Trilogy
    I. / 6 pont
    II. / 5 pont
    III. / 5 pont

Az árva (Orphant?)
    5 pont
  • ForzaInter
    Hát én most néztem meg a Hangovert, ilyen jó vígjátékot nem láttam nagyon rég, végigröhögtem az egészet, annyi beteg poén van benne:D Sztem ez minden csak nem átlagos, simán 10/10 nálam vígjáték kategórián belül.
  • motyodlee
    The Fountain

7/10
  • viizo
    Hangover / Másnaposok

A kegyetlen hype ellenére nem vártam túl sokat, cserébe nem is kaptam. Bár akad néhány megmosolyogtató poén, de ennyiben ki is fullad, semmi extrát nem nyújt. Egy teljesen átlagos, egyszernézős film, az imdb-n az ilyenek tömegei állnak 6 körüli értékeléssel. Hogy ezt miért kapta fel a közönség ennyire, rejtély.

10/6

Where The Wild Things Are / Ahol a vadak várnak

2009 egyik legjobb trailere fűződik hozzá, rengetegszer megnéztem, képileg-zeneileg-hangulatilag is zseniális. Emiatt ezt a filmet viszont vártam rendesen, hogy aztán végül csalódnom kelljen. A trailer hangulata csupán alig néhány pillanatra fedezhető fel, a film maga összedobott fércműnek tünik.

Vannak jó pillanatai, de kultkönyvből készült gyerekfilm ide vagy oda, kihagyott ziccer lett.

10/5
  • BaliBoy
    Inglourious Basterds

6/10