106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
john q. végszükség. elgondolkodtam rajta..én az apa helyében ugyanezt tettem volna (mármint hasonló helyzetben és végszükség esetén)10-es
-
Dead Set
Nagyon fasza. Akinek tetszett a 28 nappal később, és szereti az ilyesmit, annak kötelező. Ráadásul hiába sorozat, a hossza miatt simán meg lehet nézni egyben.
Apró hiányosságai vannak, de figyelembe véve a költségvetést, ez egy masszív
9 blasta. -
V (2009) avagy Visitors
Kurva jó ez a 4 rész. Kicsit bugyuta az én ízlésemnek, de hatásos. Pedig "csak" remake. Kíváncsian várjuk a folytatást.
7/10 -
Lesbian Vampire Killers
Jó volt a történet és volt sok poén beszólás is benne.
A film közepéig még tudtam is rajta röhögni de onnan már ment a kaszabolás és a fröcsögés.A főszereplő srácnak van egy kocka feje.
4/10
Big Fish
Egyszerű kis mese lenne ha nem Tim Burton rendezte volna.De így viszont nagyon komoly történet lett.Végig kíváncsian néztem,hogy ami következik történet az igaz lesz vagy kamu.Szomorú volt kicsit a vége.
8/10 -

-
Szomszéd nője mindig zöldebb 10/10
Még zöldebb a szomszéd nője 10/10
Örök klasszikus mind a kettő, a két öreg meg zseniális, kár hogy már egyik sincs köztünk.. -
Knowing
8,5/10 -
Universal Soldier Regeneration
Sajnos csak DVD-re jön, ami meg is látszik a filmen, mert az akciókat (ezek elég jók) leszámítva elég low budget az egész. A színészek ultra gázosak, a legjobb talán a lázadó vezért alakító tag volt, a többiek csak úgy felmondják a szövegüket. Van Damme, meg Dolph és a nagydarab orosz játszák a nem túl bonyolult érzéketlen katonát. A történet elég átgondolatlan, pl. Lundgren-nek nem is igazán van a történet szempontjából jelentősége, a cselekmény többi része is olyan összedobott legyen valami hatást kelt. Az akció részek (ahogy már írtam) viszont teljesen korrektek igazi 90-es évek akció érzés van, és szerencsére nem ilyen zöld lepedő előtt ugrálunk hülyeség ,hanem tényleg kimentek terepre és egy csomó mindent ott vettek fel. Akik újra együtt akarják látni a két öreget, vagy csak egy kis régi vágású akcióra vágynak és el tudnak tekinteni a fent említett hibáktól azok jól fognak szórakozni.
6/10 -
Hjam, talán az.. de valljuk be, az kevés ahhoz, hogy egy film jó legyen.. főleg 1.5órából 20perc élvezet kb. -
valóban nincs benne sok horror jelenet de az utolsó 25 perc a filmből amikor tényleg van "akció" az nagyon jóra sikerült szerintem :) -
En mindegyiket szeretem. Elfogult vagyok mint az atom.
Predator sorozat viszont nem tetszett egyaltalan. az AvP se jott be annyira -
Motel:
0/0.. értékelhetetlen. A "horrori" részeket nem mutatják, a történet gagyi. ~= álom.nettel. -
Igaz hogy régebbi, de nekem még mindig az egyik kedvencem a Spawn /Az ivadék/ -
van -
watchmen -
képregény adaptációs, szuperhősös filmeket tudtok mondani?
eddig megvan a Hulk 1,2, a Batmanok, X-menek, Watchmen, Spidermanek, Fantastic Fourok, Iron man...meg van a Superman de az nem érdekel:D
ennyi lenne vagy még?:D:D -
xxxpaulxxx #52230 Hát figyi... 3 tök jó filmről írtam le a véleményem és utána egy olyanról, amit kb kivégzésnél villamosszék helyett raknék be:D Azt hittem egyértelmű lesz mindenkinek az irónia:P:D -
Alien
klasszik
Aliens
klasszik
Alien 3
itt kezdődött a lejtmenet...fincher jó rendező, de 92-ben még nem volt az, nem nagyon kapta el a hangulatot, nem tudott olyan feszültséget teremteni mint elődei és tele pakolta klisékkel...
Alien resurrection
minősithetetlen....nem tudom minek adták ennek a franciának a rendezést... mentségére legyen hogy már a sztori is gyenge lábakon állt... -
Jahm, smiley nélkül mindent komolyan veszünk.:D -
Ezt már régen figyeltem, hát majd meglátom a Dhoom 2-t aztán ha még mindig lesz hozzá hangulatom lehet bevállalom azt is, mert az akciók jónak tűntek a trailerben, bár elég sok lopott dolog volt benne (mondjuk ez annyira nem újdonság) -
Akkor legalább egy nyamvadt smilet tettél volna a mondandód végére.
Na mindegy.
Az a lényeg hogy ezek szerint neked sem tetszett.
-
xxxpaulxxx #52225 Köszönöm, hogy fényt gyújtottál a sötétségben:D -
sandor8206 #52224 Krrish-t is nézd meg ha ez a Dhoom egy kicsit is bejött, sokkal jobb sztem. Bár ez szuperhősös, ha a téma ok, sztem simán bevállalhatod ezt is.
Krrish előzetes -
Dhoom
Indiai "blockbuster". Nem láttam még ilyen filmet, mert egyszer láttam egy trailert és nem igazán értettem ,hogy illik egy akciófilmbe az ilyen musical szerű éneklős, táncolós jelenet. Aztán csak megnéztem ezt a filmet és kellemesen csalódtam. Az éneklős részek nem is annyira gázosak, a tolvaj srác a hülyeségeivel mindig feldobja az unalmasabb részeket, akció sajnos nem sok van, de valahogy mégsem tűnt unalmasnak a film. A történet sem egy nagy valami ,de szódával még éppen elmegy. Összességében egy erős közepes alkotás, de arra jó volt, hogy a 2. részét is megnézzem :)
5,5/10 -
igaz::D fail:D -
Rundstedt17 #52221 jah jah mutánsok között XD -
Bár ezektől mit várunk. Ezek között még egész emberinek hat.
-
Pedik nekem amúgy sem tetszik a labanc és még tehetségetlen is, annyira gáz amit tol, hiteltelen. -
Rundstedt17 #52218 jah így elolvasva leesett :D -
Az utolso 3 kommentelonek: 
legyen mar érzéketek az ironiára, vagy ha nincs biztos lehet venni valahol a kornyeken!
-
Rundstedt17 #52216 Remélem tisztában vagy vele hogy ízlésed enyhén szólva fura:
Álom.net(reálisan) -
Álom.net 10/10? Te mit néztél?oO -
Az utolsó filmről a véleményed szóról szóra viccnek szántad ,remélem?

Mert ha nem , akkor szerintem te beszívva nézted azt a filmet.
-
Ink-Tinta
Hát...Ez...Nemegyszerű:-)
Az első 5perc utáni 10percben:-) azt mondtam "WTF eza Sz@r?!" De azután,ha ráhangolódsz besza-behu.
Szerintem elég réteg film,már-már művészfilm.Sokaknak nem fog tetszeni az tuti.
A fényképezés +a zene,állat.Jelenetek különböző szűrőkkel,néhol kézikamerával,bevillanó képek,kimerevített képek,van itt minden:-)
9/10 -
"bekerülsz a tévébe" -
xxxpaulxxx #52211 Nos... Miskolcon voltunk és hát moziztunk is rendesen asszonykával:D
Törvénytisztelő polgár:
Hatalmas! Ez a Butler filmről filmre jobb! Ez a film pedig az év filmje! 9/10
Karácsonyi ének D3D:
Egy újabb csodás feldolgozása ennek a mesés történetnek. A főszereplőnek persze nem csak hogy Carrey (Kerekes) kölcsönözte a hangját, de a mimikája is egy az egyben ő volt:) 3dben külön poén volt, ráadásul a kellően morbid előadásmód is tetszett 8/10
Egyszerűen bonyolult:
Hát ezt a barátnőm kedvéért néztem meg... nem számítottam másra, mint egy vén klimaxos romantikus vígjátékra... hát nem csalódtam... ezt kaptam... de mégis, baromi jól szórakoztam:D Legnagyobb jelenet amikor Streep és Martin beszívva mennek a buliba... hatalmasXD 7/10
Este pedig a tv előtt ülve kellemes meglepetés ért:
Álom.net... hát... az eddigi legjobb magyar film... tele jó poénokkal, jó zenékkel... kíváló történet és külön tetszett annak csavaros összetétele. Kár, hogy a lányok rondák voltak benne és hogy Labanc Lillának ilyen gány a teste... de ettől függetlenül 10/10
-
"Swarzenegger Elnöki Könyvtár":-)
Klasszikus.A világ legjobb robbantós jelenete van ebben a filmben
(az elején.) SZERINTEM.
10/10 -
sandor8206 #52209 "Benne leszel a TV-ben"
Hatalmas film ! :-) -
Én emlékszek erre a filmre ! Az egész mindenség egy fickóval kezdödött aki megérintett egy idegen kavicsot és feketék lettek a szemei és aki megérintette annak is fekete lett a szeme és a film végén a fickóból idegen lény lett és csak ugy tudták megállitani a fertözést hogy valamit a levegöbe jutattak amitől az idegen lényé vált fickó meghalt !
Amugy a film cime Az Invázió volt ! Én még réges régen a TV-ben láttam !