1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Nos... Miskolcon voltunk és hát moziztunk is rendesen asszonykával:D

Törvénytisztelő polgár:
    Hatalmas! Ez a Butler filmről filmre jobb! Ez a film pedig az év filmje! 9/10

Karácsonyi ének D3D:
    Egy újabb csodás feldolgozása ennek a mesés történetnek. A főszereplőnek persze nem csak hogy Carrey (Kerekes) kölcsönözte a hangját, de a mimikája is egy az egyben ő volt:) 3dben külön poén volt, ráadásul a kellően morbid előadásmód is tetszett 8/10

Egyszerűen bonyolult:
    Hát ezt a barátnőm kedvéért néztem meg... nem számítottam másra, mint egy vén klimaxos romantikus vígjátékra... hát nem csalódtam... ezt kaptam... de mégis, baromi jól szórakoztam:D Legnagyobb jelenet amikor Streep és Martin beszívva mennek a buliba... hatalmasXD 7/10

Este pedig a tv előtt ülve kellemes meglepetés ért:
    Álom.net... hát... az eddigi legjobb magyar film... tele jó poénokkal, jó zenékkel... kíváló történet és külön tetszett annak csavaros összetétele. Kár, hogy a lányok rondák voltak benne és hogy Labanc Lillának ilyen gány a teste... de ettől függetlenül 10/10