106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Justil
    nem, úgy értem pl annál a résznél, amikor

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megérkeznek a csajok párizsba, és ahogy a srác átbassza őket, majd felmennek a lakásba és rájuk törnek, és ahogy Brian közben telefonon irányítja a lányát...

meg mertem volna esküdni rá, mikor néztem, hogy én ezt konkrétan már láttam valami filmben korábban, de más részeknél is úgy éreztem, h ez vmi remake lehet. most vagy egy igen durva kamu-dejavu érzésem volt, vagy nemtom...
  • Doddy a düdő
    sablon bosszúfilm kurva jól tálalva.
  • Justil
    amúgy a taken nem vmi remake? nekem végig az volt az érzésem a nézése közben, hogy én ezt már láttam, de tuti régebben, nem 2009-ben...
  • Montanosz
    Az Androméda törzs
    Nem lett rosz egyáltalán az új feldolgozás, nem kevésbé izgalmas.
    A technika durván fejlődött 1971 óta)))
    10/8
  • bency
    Az Elitelt

Nekem tetszett,mivel szeretem a bortonos filmeket,meg az ilyen reszleteseket,tetszett a vege is,van benne minden, 10/8
  • SötétBarom
    Csodálatos, most nyomkodhatom itt az F5-öt napokig :DDDDDDDDD
  • desigo
    csütörtökön 0:10 körül frissítik
    itt nem jó nézni mert csak 20-ig van
    itt nézd mert itt 27-ig van kint
  • edios
    27-ei előadások már rendesen beteltek, jó ülőhely aznap esélytelen:)
    28-át még nem rakták fel.
  • ProGabe #52558
    imaxban nincs. csak első sorok legszélére. csak úgy van esély jó helyre foglalni, hogy azonnal lecsapsz rájuk, amikor frissítik a honlapot. különben esélytelen
  • Tyler1
    sztem még júliusba is fogsz tudni, de decembertől meg újravetítések lesznek, úgyhogy nem kell aggódni. amíg sorra veri el az új franchise-okat jegyeladásban addig műsoron lesz.
  • SötétBarom
    Akkor jó. 27 vagy 28 akarom megnézni, gondolom arra még van jegy
  • mikiking
    Az olasz meló

Tegnapelőtt néztem meg,ilyen jó filmet is elég ritkán látok,szeretem az ilyen kitervelősdit,elég akció is volt a filmben,simán többször nézős
    Egyéb infó
    10/8
  • edios
    Kb összes hely le van foglalva januárban IMAX teremben, szóval hülyék lesznek levenni műsorról még egy jóóó ideig.
  • SötétBarom
    Ha január végén lemegyek pestre, még tudok Avatart nézni, ugye?
  • mikiking

Nálam mindeképp év filmje,és megfogom nézni moziban is 3D-ben. A történet jól kitalált, nagyon tetszettek a gyönyörü tájak,beleszerettem... Remélem a folytatás legalább ilyen jó lesz

10/9
  • mikiking
    Törvénytisztelő Polgár(Law Abiding Citizen)
    fsz: Gerald Buttler

Nagyon tetszett a film,bár a végét megcsinálhatták vlna másképp is,de legalább nem olyan lett mint a többi film. Egyébként a főszereplő tényleg csavarja a dolgokat rendesen, kis hasonlóságot láttam a Fürész,meg e között,de tényleg csak egy kicsit. Még sok-sok ilyen filmet.
    10/8
  • Tikal #52550
    Visszatérve a star wars-hoz...egy elvakult rajongó kritikája hosszu, de jókat mond :))
  • Seten
    A rendezéssel tényleg nincs problémám.
  • Inquisitor
    Na most ez volt kint Nimród második filmje, még mindig nem ő választja a forgatókönyvet, gondolom amit lehetett kihozott belőle. Arra leszek kíváncsi amikor kicsit szabadabb kezet kap, hogy akkor mit fog alkotni.
  • Inquisitor
    TAKEN

Nem vagyok nagy akciófilm rajongó, valamiben jónak kell lennie, ha ilyesmit nézek, de ez megérte. A főlécben lévő értékelés alapján 10/7 lenne, de egyébként a sok apró meglepetés és néhány kidolgozott rész miatt:

10/8

Brianhez képest Piszkos Harry csak egy kiscserkész. Vége a csupa jó szív szeretet főhős karakterének, itt kőkemény bosszú filmet láthatunk, csúnya halálozásokkal, elhulló civilekkel, viszonylag hihető bunyókkal, kevésbé hiteles lövöldözős részekkel, és egy igen jól sikerült és mocskos (szó szerint) autós üldözéssel. Ja és ahogy a főhős minden levert karakternél még ránéz, hogy harcképes e ... Besson-nál meg ideje volt, hogy annyi sz*r film után valami értelmesbe is fektessen.
  • Seten

Armored

Egy közepesen jól sikerült film lett. Valami nagyobb sztorit vártam de nem vészes. Kicsit rövidnek is tűnt, én örültem volna ha több mindent "belezsúfoltak" volna.

Szóval senki ne várjon egy eget rengető akciófilmet.

Egy kicsit a "Reservoir Dogs (Kutyaszorítóban)"-ra emlékeztetett.

• Riddick21
    Ja, hát ezt a részét értettem, az igazi gond nem ez, hanem... na várj, bemásolom:

Szóval az a bajom, hogy adott egy tök egyenes útszakasz, amin csak úgy lehet meghalni, ha valaki - valamilyen okból - keresztbefordul és pont a domb tetején teszi mindezt. A film végén láthajuk, hogy miért történik meg, hiszen S.B. a pasi után megy, nagy vallomások, stb., majd megkéri, hogy forduljon meg... így hal meg, elvesztve a fejét (ugye a koporsós jelenetnél derül ki). De akkor hogy halt meg alapból? Mert Sandra B. azért határozza el, hogy megmenti, mert meghalt (még jó xD), de ő úgy halt meg, ahogy a film végén láttuk. Viszont mikor Sandra B. a halálhírt kapja, akkor fogalma sincs az egészről, pedig már megtörtént, csak ugye más sorrendben.
  • [HUN]Crassus
    sztem rohadtul túlértékelted......5/10 max
  • viizo
    Zombieland

Nem rossz, nem rossz, de a filmet övező fenenagy amerikai hype egy, az átlagnál csak kicsit jobb zombifilmet karolt fel. Egyszeri megnézésre tényleg szórakoztató - viszont kár hogy a trailerben a viccesebb és látványosabb részek nagy részét eldurrogtatták, így meglepetés vagy nagy csavar senkit nem fog érni.

A főszereplő lúzer karakter egy idő után már idegesítő volt azzal az eltúlzott lúzerségével, viszont Woody Harrelson macho karaktere egészen jó.

Pozitív, hogy a rémgyenge Shaun Of The Dead-del ellentétben itt legalább voltak poénok is, azaz nem csak az elnevezésében volt zombivígjáték.

10/6
  • AntiHero
    The Class (KLASS)

Nincs véleményem róla. Meg kell nézni majd tanulni belőle. (Ben-x is ilyen film volt)

10/10

Frequently Asked Questions About Time Travel

Kicsit idióta, de mégis érdekes valamennyire.

10/5
  • Kojiro
    ok Daniel na elírtam, van ilyen... :)

amúgy a Megérzés arról szól, hogy egy nő az életéből egy hetnek a napjait össze-vissza sorrendben éli le. És így nem tudja mi minek a következménye, folyamánya és mi miért történik, magyarán az emlékei a normál időrendhez nem igazodnak, de a történés viszont igen.

nagyon jó film, 2x nézős, mint a Memento, csak egy kicsit gyengébb a Mementonál, de olyan 8/10
  • edios
    Ahány felesége volt már az lenne a csoda ha nem versenyezne az egyikkel:D
  • zaki
    Amúgy nem is tudtam, hogy James Cameron volt felesége rendezte a Hurt Lockert, Golden Globeon meg az Avatarral együtt mind2 filmet jelölték :D
  • Riddick21
    Megérzés, nem Előérzet, már bele is keveredtem, sry.
  • Inquisitor
    "Emlékszem a 2. rész még bíztató volt, de a 3. rész mint magyarázat és lezárás a trilógiát teljesen tönkretette."

Nos, a harmadik rész összes történése logikailag következett már az első részben történtekből, pláne a sok jósolgatás miatt, én a második részről éreztem úgy, hogy felesleges volt. Olyan volt a lezárás, amilyennek kellett lennie. Arra azért kíváncsi lennék hányan gondoltak bele a második és harmadik rész végén történt meglepő dolgokba?
  • Riddick21
    Valaki elmagyarázza nekem, hogy miről szólt az Előérzet c. film, aminek az imént lett vége a tv2-n? Mert vagy nem figyeltem eléggé, vagy tényleg kurvára nem értem.
  • Tyler1
    Tökéltes Katona: Regenerálódás
    nos hát mikor megtudtam h új része lesz, ráadásul Van Damme-al és Lundgerennel akk elkönyveltem egy fasza akciófilmnek, mondván a régi nagyok biztos megint odabasznak majd. HIBA VOLT! az oké h B kategória, de ez nem jelenti azt h szarnak is kell lennie, viszont ez vmi rettenetes rossz lett. Nem láttam a 2. részét de így látatlanba is jobb volt sztem mint ez. Maga a sztori is egy hülyeség - eleve nálam már ott elássa magát egy film, amiben oroszok, ukránok, szerbek, az akció főpillérei - de ezért egy új Tökéltes Katonát felesleges és szégyen volt megcsinálni. Van Damme szépen megöregedett sajnos, bár ebben korban még Svárci és Sly is csúcsformában voltak, Van Damme meg csak "épp h él" kategória. Lundgerennek meg aztán annyira felesleges volt ez a film mint halottnak a csók, tehát h még az összetört autók is több szerepet kaptak mint ő. Mondjuk igaz h a film feléig halál van, addig kell várni h egyátlán bekapcsolódjanak a főszereplők-.-
    Na lényeg h nagyon rossz lett, az elsőnek közelében sincs, sőt Tökéltes Katona CSAK 1 VAN!!!! KÉSZ!
    akartam egy 3mast adni rá, de ennek nem is volt jó pillanata szóval legyen 2/10
  • Justil
    Sherlock Holmes vetítésről most jövök moziból.

Először írok a topicba, és 1 kicsit furának tartom ezt az értékelő rendszert, én 10/10-et adnék rá, nálam ehhez nem kell, hogy többször nézős alapmű legyen. de ha szigorú akarok lenni az itt feltüntetettekhez, akkor 7 pont, mert nem hiszem, hogy pár éven belül újra megnézném.

Ennek ellenére remekül szórakoztam, teljesen magával ragadott a hangulata, és a két főszereplő játéka is igen kapós volt.

Az avatárt mindenesetre magasan veri nálam, persze a két film ég és föld..az összehasonlítási szempontom mindössze annyi, hogy melyik szórakoztatott jobban. Pedig amúgy jobban bírom az avatar-stílusú filmeket, mint az ilyesmit, de nálam egyértelműen az utóbbi hónapok csúcspontja volt a mai mozizás :)
    uff..jóéjt!
  • Riddick21
    Denis Craig?
  • joebacsi
    Bizonyítottan Salzburgban halt meg. Mivel alapból ez se stimmel a cikkben, így lehet sejteni mennyire megalapozott valóságtartalma van.
  • Bulykin
    fúú, az tényleg ütős lett volna
  • PetruZ
    Nekem akkor tetszett volna igazán, ha
    a végén, amikor távolodik a kamera, látnánk egy illetőt, aki megfigyeli az egészet, és utána távozik a helyszínről, miközben összenéz másokkal, akik szintén "véletlenül" arra járnak. :)

• Bulykin
    Accident az fasza, nekem a vége is tetszett, igaz nagyon hirtelen és váratlan volt, csak lestem...
  • PetruZ
    Yi Ngoi (aka Accident aka Assassins, 2009)
    Johnny To most csak producerként irányította a filmet, de azért látni a keze nyomát rajta, kár, hogy a rendezést nem vállalta el, mert minden bizonnyal feszesebb lett volna. A sztori egyébként egy olyan csoportról szól, akik megrendelésre nyírnak ki különféle illetőket úgy, hogy tökéletesen balesetnek tűnjön a dolog. Csakhogy a legutolsó baleset közben történik egy másik is, és meghal a csoport egyik tagja. Tényleg véletlen baleset volt? Vagy megtalálta őket valaki? A csoport vezetője, Brain, már senkiben sem bízik, a másik két túlélőben meg pláne...
    Az imdb-s értékelések ellenére nekem nem tetszett annyira, ahhoz számomra túl lassú, túl művészieskedő, de a thriller kategória egyébként pont illik rá. A vége meg akármennyire is csavarosnak tűnik, sztem erősen lol kategória... én másképpen fejeztem volna be. 5/10

The Hurt Locker (2009)
    Sztem túlértékelt film, közel sem éreztem annyira feszültséggel telinek, vagy izgalmasnak, és röpke jeleneteken kívül az ellenséges környezet sem igazán riasztott meg, mint ahogy a film annak volt tervezve, de egyébként korrekt cucc, voltak kifejezetten jó pillanatai is. 7/10
  • Kojiro
    ja igen és a képen Mandela és a Dél-Afrikai csapatkapitány Pienaar.
    Az előbbit Morgan Freeman játsza, az utóbbit (mint az a képről kiderül) Matt Damon.
    Kúrva jó választás mindkettő, bár sztem Denis Craig egy hangyányit jobb lett volna, de amit viszont Matt alakít, az párját ritkítja.