1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Tökéltes Katona: Regenerálódás
    nos hát mikor megtudtam h új része lesz, ráadásul Van Damme-al és Lundgerennel akk elkönyveltem egy fasza akciófilmnek, mondván a régi nagyok biztos megint odabasznak majd. HIBA VOLT! az oké h B kategória, de ez nem jelenti azt h szarnak is kell lennie, viszont ez vmi rettenetes rossz lett. Nem láttam a 2. részét de így látatlanba is jobb volt sztem mint ez. Maga a sztori is egy hülyeség - eleve nálam már ott elássa magát egy film, amiben oroszok, ukránok, szerbek, az akció főpillérei - de ezért egy új Tökéltes Katonát felesleges és szégyen volt megcsinálni. Van Damme szépen megöregedett sajnos, bár ebben korban még Svárci és Sly is csúcsformában voltak, Van Damme meg csak "épp h él" kategória. Lundgerennek meg aztán annyira felesleges volt ez a film mint halottnak a csók, tehát h még az összetört autók is több szerepet kaptak mint ő. Mondjuk igaz h a film feléig halál van, addig kell várni h egyátlán bekapcsolódjanak a főszereplők-.-
    Na lényeg h nagyon rossz lett, az elsőnek közelében sincs, sőt Tökéltes Katona CSAK 1 VAN!!!! KÉSZ!
    akartam egy 3mast adni rá, de ennek nem is volt jó pillanata szóval legyen 2/10