[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Yi Ngoi (aka Accident aka Assassins, 2009)
Johnny To most csak producerként irányította a filmet, de azért látni a keze nyomát rajta, kár, hogy a rendezést nem vállalta el, mert minden bizonnyal feszesebb lett volna. A sztori egyébként egy olyan csoportról szól, akik megrendelésre nyírnak ki különféle illetőket úgy, hogy tökéletesen balesetnek tűnjön a dolog. Csakhogy a legutolsó baleset közben történik egy másik is, és meghal a csoport egyik tagja. Tényleg véletlen baleset volt? Vagy megtalálta őket valaki? A csoport vezetője, Brain, már senkiben sem bízik, a másik két túlélőben meg pláne...
Az imdb-s értékelések ellenére nekem nem tetszett annyira, ahhoz számomra túl lassú, túl művészieskedő, de a thriller kategória egyébként pont illik rá. A vége meg akármennyire is csavarosnak tűnik, sztem erősen lol kategória... én másképpen fejeztem volna be. 5/10
The Hurt Locker (2009)
Sztem túlértékelt film, közel sem éreztem annyira feszültséggel telinek, vagy izgalmasnak, és röpke jeleneteken kívül az ellenséges környezet sem igazán riasztott meg, mint ahogy a film annak volt tervezve, de egyébként korrekt cucc, voltak kifejezetten jó pillanatai is. 7/10