106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
mikiking #52684 Kaphatunk egy rövid ismertetőt is a te szemszögedből ? -
Nem hittem volna hogy máris lesz egy kedvencem az év elején...))
The road
szeretem az ilyen tipusú filmeket, nyami...
10/7
-
nekem tetszett, sztem jó film. -
mikiking #52681 köszi,akkor megnézős barátnővel :D -
Dee))
jó film....ha szereted a természetfeletti ijesztgetőst... -
mikiking #52679 Kísértetjárás Connecticutban ... ezt nem látta senki ? Vélemény érdekelne,msot készulok megnézni,csak nincs időm -
elég elvont film, Donni Darko után, hasonlít rá, nyomasztó kellőképp, érdekes, de mindenképp érdemes megnézni egyszer.
8/10 -
viizo #52677 Avatar 3D
Bár sajnos aránylag későn tudtam rá sort keríteni, de úgy tünik hogy az óriási hype nem volt alaptalan: James Cameron tényleg megcsinálta.
Megajándékozott az év legjobb moziélményével, és messze a legjobban és legalaposabban kitalált világgal, amit valaha is filmre vittek.
10/9
A film alatt végig az volt az érzésem, hogy ez 3D nélkül is kiválóan működne. A legjobb helyen ültünk a moziban, de mégsem éreztük forradalminak a térhatást, mint inkább kiegészítő elemnek. Persze ez mit sem von le a film értékéből, ami csillagos ötös. -
Igen. Hans Zimmer-t nagyon is szeretem. Főleg a Gladiátor zenéje miatt. Nah meg persze a Sólyom végveszélyben :)
Ha valakinek van Sherlock Holmes OST linkje...megdobhatna egy priváttal :) -
Egyetértek
Fényképezés, díszletek, és a ZENE (Hans Zimmer) odab@szott.
Nagyon jó hangulata volt a filmnek. A végével sem voltak gondok szvsz. Remek szórakoztató film.
Biztos lesz még pár része.
8/10 -
Jó az Avatar-od!
-
District 9
6,5/10
mikor elkezdtem nézni a filmet, nagyon gondolkodtam azon, hogy kinyomom és nem nézem tovább. tovább néztem. kellemeset csalódtam benne. elvétve a hibákat (legalábbis nekem azok voltak) jó film volt, mondanivalóval együtt. kíváncsi leszek a következő részre. a zene nekem egyáltalán nem jött be.
-
Lantee #52672 Tyler kollégával nem értek egyet az IMAGINE THAT című filmmel kapcsolatban. Tegnap este néztem, és egy hihetetlenül kellemes csalódás volt. Eddie valóban az utóbbi időkben igencsak alázza magát a gagyi szerepekkel, de ez telitalálat volt. Egyszerűen imádtam ezt a - nem is tudom minek nevezzem - mesét! Ez nem vígjáték, itt nem hangosan kacagós poénokra kell számítani. Egy szónak is száz a vége - EDDIE IS BACK! ...legalábbis nekem... -
Teacher Kim Bong-Du (aka My Teacher, Mr. Kim; 2003)
A fiatal, megnyerő modorú, kiterjedt kapcsolatokat ápolgató szöuli tanár, Kim, nem riad vissza, ha aggódó szülők időnként borítékokat csúsztatnak át a számára, hogy vigyázzon a gyermekükre, sőt, tisztességes könyvelést is vezet a családokról, mindig ügyelve arra, hogy az utóbbi időben "lanyhábbá" váló szülők gyerkőceit szívassa, így biztosítandó az állandó bevételi szintet. Csakhogy egy nap kitör a botrány, és Kim-nek mennie kell... illetve, mivel... hát ugye tett némi szívességeket az igazgatónak, formálisan nem rúgják ki, csak áthelyezik. Valahová a hegyekbe, a világ végére, ahol még rendes út sincs. Egy évet kell ott kibírnia, valami falusi iskolában, utána úgy is bezárják a sulit, addig meg elül a vihar Szöulban és csendben visszatérhet. Kim tehát felköltözik a faluba és birtokba veszi a teljes iskolát mind az öt tanulójával együtt. Itt bizony nem lehet borítékokra számítani, akármennyire is próbálkozik. Máskülönben viszont megőrül, tehát muszáj valamit kitalálni, hogy még az egy év letelte előtt megszabaduljon ettől a helytől...
Újabb dél-koreai film, olyan jóféle, jópofa humorral (semmi idióta szkeccs, csak szövegek és arcok :) ), meg a vége felé némi nyáladzással átszőtt drámával, de mindenképpen nézhető. Bár a végeredmény nagyjából borítékolható (eh, ezek a borítékok állandóan... :) ), simán nézhető. Főleg azoknak ajánlott, akik kisvárosi, vagy falusi iskolában tanultak anno, ezért nekem tetszett. :) 7/10
Public Enemies (2009)
Nem rossz, nem rossz, de... Elsősorban az elhúzott és túl sok (már-már felesleges) akciójelenet közötti hosszabb összekötőket hiányoltam, valamint azt, hogy a három főszereplőn kívül a többi papírmasé figura is karaktert kapjon. Számunkra csak nevek és arcok, akiket a gengszter-folklór bizonyára ismertté és hétköznapivá tett Amerikában (meg persze Hoover-t mindenki ismeri), de én róluk is szerettem volna többet tudni. A főszereplők is elég vázlatosan vannak bemutatva, nincs múltjuk, jelenük, semmi, csak a puskáik, meg a fegyvereik és a hangzatos "war on crime" szózataik... Összességében nálam csak 6/10.
-
Pont erre a részre! 
-
az komoly :)
imdb -n a 105. legjobb film, és te adsz rá egy 0 -át :) -
Zombieland
4/10
Maradok a Dead rising-nál :) -
menj, nézd meg még egyszer az álom.net-et -
jamamura #52666 THE BOX. nyomd meg a gombot és kapsz egy kiadós agymasszázst. -
-
nemis te lennél D-D -
Batman: Kezdődik - 0; no comment -
mikiking #52662 hát kicsit spoileres lett a hsz,nem ? -
TDantes #52661 Ja, hülyeség volt hogy lelőtték. Ja várjál, ez a film egy valós eseményről szól, és valóságban is lelőtték...ej, a nagy égi rendező ilyen hülyeséget rendezett... -
sherlock holmes
jó kis film volt, egynek elment, poénok rendben voltak (angol humor??)
a zenék odabasztak, nagyon tetszettek...
amúgy a szereposztást én megcseréltem volna, de jude law szerintem ígyis "lealakította" robt... sztori elment, a nyomozós része tetszett, kis CSI beütés, ám a vége elég prosztó lett, kicsit elcsépelték, ordít a második rész után, hát várjuk biza szeretettel...
8/10 -
múltkor beszéltük hogy nincsennek látványos csatákkal teli magyar történelmi filmek, persze egyből kívánkoztam utánuk....
Ezért kicsit turkáltam a divxturka.net lomjai között:
Aleksandr Nevsky (Jégmezők lovagja)
Németlovagrend vs mindenki más...
Gyerekkorom kedvenc filmje volt)))
10/8
Proti vsem
Cseh film. Huszita harcok.
10/6
Mindkettőhöz angol felirat van, viszont kevés a szöveg, és hát csak át kell lőni a webforditas.hu-n)))
-
hát igen elég szomorú h egy Golden Globe díj és Oscar jelölés után még képes ebben a műfajban filmezni. -
sandor8206 #52657 Azt nem értem kapott egy 2. esélyt a Dreamgirlsel és s*art rá. -
Imagine That/Seholország
Eddie Murphy legújabb idétlen agymenése, családi vígjáték kategóriában. Nos sok mindent nem kell sztem írni róla, aki ismeri Murphy mostani arcát. Idióta történet, nem vicces, vontatott, unalmas, stb, stb...
Általában kihagyom már ezeket a filmeket, mert én még a Beverly Hills Cop korszakból szerettem meg a faszit, és ez a mostani faszsága már elég illúzió romboló. Ezt így unalom űzőnek gondoltam, de nagyobb unalom lett magából a filmből.
Próbálom megérteni, h emberek miért vállalnak be ilyen filmeket de egyenlőre nem sikerült. Azért remélem nem ezzel a műfajjal akar kiégni a faszi.
3/10 -
Inquisitor #52655 Ettől függetlenül sok köze nincs a filmnek a valósághoz, mindent kiszíneztek amit csak lehetett. :) -
kinek a pap kinek a papné...
Keresztapa mindhárom részét láttam de az inkább az üzleti dolgokról szólt meg az árulásokról ,de alig volt benne akció,ettől függetlenül alapmű.
ez meg pörgős volt , volt benne sok akció , történet is jó volt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!naja, de ekkora változtatás nem lehet hogy a valódi események és a film között hogy meghaljon e vagy nem a főszereplő :DDD -
Keresztapa első része talán 10-es, de ez? Talán csak pillanatnyi fellángolás? -
még jó, hogy megtörtént események alapján játszódott a film, ennyit a végéről :D -
Fired Up!
Pompon srácok!
10/8
Tegnap este néztem, tetszik a film, na meg alapból szeretem az ilyesféle vígjátékokat! =) -
Public Enemies
(Közellenségek)
10/10
rég láttam ilyen jó mafiás filmet , a játéknak nagy fanja vagyok és ez a film hasonlitott is rá pár dologban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár a vége elég hülyeség volt szerintem ,hogy lelőtték ,bár én az elejétől számitottam rá hogy úgyis erre a sorsra fog jutni -
The blind side
(min) 8/10
Nagyon nagy film, a legjobb 2009-es sportfilm - kiérdemelten.
Amúgy sportdráma (amerikai foci), igaz történet - Sandra Bullocknak nem nagyon láttam még igazán jó filmjét, de ezt a filmet ő viszi... -
Real13 #52647 Ahogy Vader megnyilatkozott újraszületése után...
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! -
The Lovely Bones
Én is hasonlóan vagyok vele. Akár jó film is lehetett volna Tele van érzelmekkel és értem, hogy miről akar szólni, de nekem mégsem állt össze egy megható, szerethető filmmé. A túlvilágos jelenetek, bár helyenként látványosak voltak, csak unalmas időhúzásnak éreztem.
Nekem max 5 pontot ér a 10-ből. -
Mondjuk a charlie és a csokigyár egy mese feldolgozás.. szóval nagyon illett hozzá a képi világ... és szerintem az alice is rendben lesz...