106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    moziban lattam oke volt. Otthon ujraneztem HD ben az okadek a film. eszmeletlen szarul vannak megcsinalva a CGI.
  • Daell Drow
    meg a pelus...
  • bency
    Jaja,pont a limos jelenet volt a legviccesebb....
  • Tyler1
    3 közül nálam a 2012-nek volt a legrosszabb története, és itt nem a világvége dologra gondolok. de ha már CGI, akk 2012 e téren megérdemelne egy gyémántplatina málnát is, mert fizika abban a filmben nem létezett!!! innentől kezdve akármilyen volt a látvány, hiteltelen volt az egész.

• ProGabe #53244
    2012

aki HD-ben, vagy moziban látta, szerintem érti, hogy mit is akar mondani igazán bency: pl. a CG-limó egy vicc volt. mintha valami papírmakettet filmeztek volna. az az egész jelenet olyan volt, mintha azt csinálták volna utoljára és elfogyott volna az idő és a pénz. máshol (ennyire) nem lógott ki a lóláb, ezt azért érdemes megemlíteni. anno a transzómersz 1-nél nem tudtam, mi is lesz, kiolvadt az agyam a végére. a második rész nézésekor ugyanaz volt, mint most, tehát 100%-ig tudtam, mire számítsak (semmi logika, bugyutaság felsőfokon), azt kaptam, amit vártam (kicsit visszatérve a robotokhoz: szerintem az első és a második rész között nincs különbség, csak azok, akik fikázzák a kettőt, miközben szerették az egyet, nem vették észre, hogy bizony már az első rész is pont olyan szar volt, mint a folytatás, pont olyan blőd dolgokkal)

5 pont, abból 1 egészet nem más, mint Woody Harrelson hozott össze :) (btw Thandie Newton még mindig nagyon szép!)

The Blind Side

Sandra Bullock szőkén, miközben - figyelem - színészkedik :O

nagyon szeretem az ilyen filmeket! igényesen tálalnak olyan dolgokat, amiket sokan csak extra giccsesen, könnytől-nyáltól összemocskolva tudnak csak előadni

8 pont

Jurassic Park

9 évesen láttam először. egy nappal sem éreztem magam többnek, miközben ezt a CSODÁT néztem. hány ilyen film van? 5, 10, legjobb esetben is 15!

10 pont
  • Bandew
    Az már magához a filmhez is kell!
  • precision
    1-2 speciális esetet leszámolva
    node a látványhoz manapság kell a "teknika" :)
  • Bulykin
  • Bandew
    No azért ez cáfolható!
  • Doddy a düdő
    a három közül egyik se nagy eresztés történet terén, de a g.i.joe-ban még a cgi is szar volt.
  • Bulykin
    bizony a látványhoz a számítógépes technika elengedhetetlen...
  • bency
  • bency
    G.I.Joe.attol tobbet vartam sokkal,nagyon jovobeli cucc az egesz...szamitogepes az egesz ugy ahogy van,de nah,azert nezheto!
  • tigeroo
    uh, énmeg reméltem hogy van olyan topiklakó aki elhitte hogy nem fake...
  • Tyler1
    2012 szar lett, és ezen a látvány sem segít! én inkább adnám ennek az Aranymálnát mint a TF-nek vagy a G.I. Joe-nak.
  • bency
    Latvanyosabb,de nincs jobban megcsinalva.Jobban latszik hogy szamitogepes.
  • Doddy a düdő
    épp azért alázza =D
  • Bulykin
    = látványosabb
  • bency
    Szerintem messze nem alazza,csak annyi hogy a 2012 az nagyban nyomja :D
  • Doddy a düdő
    szeretem a transformerst, de a 2012 nem kicsit alázza látvány terén. így utólag kicsit megbántam, hogy nem moziban néztem :(
  • Montanosz
    In The Mouth Of Madness
    10/7
  • bency
    Hat nah :D Transformersben jobban megvolt csinalva pl...
  • angelslie
    "nagyon latszott hogy szamitogepes az egesz"

:DDDDD
  • bency
    2012

Szerintem eleg jo volt,bar az elejen eleg sokszor nagyon latszott hogy szamitogepes az egesz....de a sztori jo volt,a vege is tetszett a filmnek!

8\10
  • kovi04
    Daybreakers 10/7,5

Az elmúlt évek legjobb vámpíros filmje. Azért nem kell sokat várni tőle, de a maga műfajában mindenképpen benne van a top10-ben.
  • ba32107
    Ha nem spoiler akkor semmi gáz, csak úgy tűnt :)
  • DeerHunter01
    szerintem nem akkora spoiler de bocs, máskor majd spoilerbe teszem
  • ba32107
    Az utolsó mondat második fele elég spoiler-szagú, így már nem lesz olyan élvezetes a film... de azért kösz a tippet.
  • tommygear
    Alvilági játékok

Nagyon tetszett, főleg a végén a csavar...
    10/8
  • DeerHunter01
    Az eminens

bár az első 20 percet nem láttam belőle de a lényegét értettem.
    hát...érdekes film.
    először a gyerek zsarolja az öregembert aztán felcserélődnek a dolgok.
    10/7
  • viizo
    Apocalypto

Sokadjára is tökéletes filmélményt nyújtott, csak ezúttal 1080p-ben - kiváló.

10/9
  • Coco
    omfg. ez alföldi róbert? borzalmasan fos. nade a film valóban 10/10 :D
  • Dynamic
    amazon
  • Bandew
    4 órás B horror 12-es karikával???
    Na ilyet se pipáltam még!
  • Dynamic
    Jah, és mellesleg nem is magyar volt a cigány famili (mivel a halotti toron oroszul beszéltek), csak az átok hangzott magyarul.
  • Dynamic
    Persze, hogy a Blöffben meg nem magyarul beszéltek a simlis cigányok...
  • Bmx01
    ezt hol tudnám megvenni vhs-n vagy dvd-n ???
  • kovi04
    Fantastic Mr. Fox 10/7
    2009 nem csak a sci-fi-k terén, hanem az animációk világában is kiemelkedő év. Volt olyan esztendő, amikor egy jó gyerekeknek szánt alkotásnak sem tudtam volna odaadni az Oscar-t, ellenben idén rengeteg van belőlük. Az UP, a Coraline, és a 9 mellé tökéletesen beillik a sorba. Lassan a Ponyot is le kellene töltenem.

Kecskebűvölők 10/5,5
    Trópusi vihar szintű vígjátékot vártam, ezért csalódtam a filmben. Hiányoztak a poénok, és a történet is időről időre megakadt, pedig a 90 perces játékidőt nézve minimum elvárható volt, hogy ne vegyem észre az idő múlását a film nézése közben. Egyszer nézős vígjáték.
  • Willenbrock
    A rohadó leprás cigányöregasszony meg persze hogy magyar nyelven beszélt,hogy máshogy?
  • Willenbrock
    Drag Me to Hell.Gagyi egy film,alkalmazták a naivan kétosztatú keresztény világkép összes vallásos giccsét a kosszarvas patástól kezdve a kénköves pokolig minden benne volt.A démonkiűzős jelenet meg kifejezetten paródiába illő volt,a beszélő kecskéről egy délutáni Walt Disney mozi jutott eszembe,egyes részeken csak röhögni lehetett.6/10 kb.