[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
2012
aki HD-ben, vagy moziban látta, szerintem érti, hogy mit is akar mondani igazán bency: pl. a CG-limó egy vicc volt. mintha valami papírmakettet filmeztek volna. az az egész jelenet olyan volt, mintha azt csinálták volna utoljára és elfogyott volna az idő és a pénz. máshol (ennyire) nem lógott ki a lóláb, ezt azért érdemes megemlíteni. anno a transzómersz 1-nél nem tudtam, mi is lesz, kiolvadt az agyam a végére. a második rész nézésekor ugyanaz volt, mint most, tehát 100%-ig tudtam, mire számítsak (semmi logika, bugyutaság felsőfokon), azt kaptam, amit vártam (kicsit visszatérve a robotokhoz: szerintem az első és a második rész között nincs különbség, csak azok, akik fikázzák a kettőt, miközben szerették az egyet, nem vették észre, hogy bizony már az első rész is pont olyan szar volt, mint a folytatás, pont olyan blőd dolgokkal)
5 pont, abból 1 egészet nem más, mint Woody Harrelson hozott össze :) (btw Thandie Newton még mindig nagyon szép!)
The Blind Side
Sandra Bullock szőkén, miközben - figyelem - színészkedik :O
nagyon szeretem az ilyen filmeket! igényesen tálalnak olyan dolgokat, amiket sokan csak extra giccsesen, könnytől-nyáltól összemocskolva tudnak csak előadni
8 pont
Jurassic Park
9 évesen láttam először. egy nappal sem éreztem magam többnek, miközben ezt a CSODÁT néztem. hány ilyen film van? 5, 10, legjobb esetben is 15!
10 pont