106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • angelslie
    Aha alulmarad? Töri órán néztük valamelyik részt.. hát én elég sokszor nem néztem oda olyan véres volt... :/
  • Rundstedt17
    "nem pedig tudod azt, hogy na, megint egy bélkiforgatós szemkiszedős láblevágós jelenet jön"

valójában ott is alulmarad.Gore tekintetében is édeskevés,egyáltalán nem véres.Aki belezésre meg gyomorforgatásra vágyik nézzen vmi elborult japán filmet,ne egy ilyen hypelt szart mint a fűrész ami se horror tekintetében se brutalitásbán nem domborít
  • angelslie
    Épp ez az hogy aki nem látta az most sejteni fog valamit neked köszönhetöen. Én se láttam.
  • precision
    a fűrész szerintem az egyik legidiótább film ever.
    sajnálom ha valakinek a lelkébe gázolok... én elfogadom, ha ez valakinek király film... ti is fogadjátok el hogy szerintem egy fos... el is mondom, hogy miért :) mondanivaló szempontból semmi jelentősége nincs annak, hogy mindig egyre durvább és durvább indokolatlanul véres jeleneteket raknak bele... előttem is mondták, hogy ez nem horror, max megborzongat... hatásvadász és gagyi jelenetek

egy horrortól befosol a gatyóba, nem a hányinger kerülget
    a horrortól úgy megijedsz hogy a pulzusod 200ra megy fel, nem pedig tudod azt, hogy na, megint egy bélkiforgatós szemkiszedős láblevágós jelenet jön

fűrész sux.
  • tigeroo
    fűrész és horror szó egy mondatban? ez nem paradoxon?:Ddd

disznóvágásra el ne menj, összeszarnád magad :D!

the thing, na az plö egy kiváló horror. de a fűrész kurvára nem borzongat. maximum felkavar...
  • bency
    Bocsi,aki nem latta,ugyse tudja mirol beszeltem....
  • tigeroo
    Fűrész 2

spoiler! (pont mikó nem gondoltad vóna)

Naaa eeeeez igen geci. Ez már tetszett. Teljesen lesokkolt!:D Kurvajó volt!
    Az első rész csak amolyan prológus! Az egyáltalán nem jött be! Csak még jobban összezavart, egyszerűbb lett volna egy jelenetbe sűríteni vagy valami...és nem húzni el egy részen keresztül, mert az első rész is rendben lett volna...amolyan DEMO-nak..de nem kitölteni egy egész estét filmben..nade mindegy...Itt külön tetszett hogy visszatért az első részben látott helység és szereplők hullája...
    Végre voltak benne ötletes halálesetek... Mégtöbb izgalom...Minden tekintetben übereli az első részt. Még mindíg tartom hogy az csak langyi szar... Ja amúgy zenét is megszerettem benne, illik a drámai jelenetekhez. Azthiszem ma késő este megnézem a 3. részt.
    ez már döfi...

8/10
  • angelslie
    Te meg szépen tudsz spoilerezni, gratulálok.
  • bency
    URISTEN! Igy lehurrogni a FURESZ-t,kedvenc horrorfilmem,es nem vagyok ezzel egyedul,es bizony uristen mekkora csavar volt a vegen hogy felalt a masik es elment,es uristen tokeletes vege volt a filmnek! Ennyit tudsz te....
  • ProGabe #53279
    "kört, kockát, sikolyt sem láttam még"

ezeknek az első részeit mindenképpen nézd meg, de ne horrort várj! akkor csalódni fogsz. egyedi hangulat és ötlet jellemzi mindhármat. talán csak a sikoly a kivétel, azzal szerintem már nagyon elkéstél, tini-horror (ami NEM egyenlő a horrorral) tini-korban üt :)
  • Sephi
    Van olyan gyorszer ami ilyen allapotban hozz :D
  • tigeroo
    nah jó az igaz hogy az ütött...:P
    csak nemtom, olyan ortopéd megoldás!

ma megnézem a 2. részt úőgy döntöttem...

és akkor eldől hogy saw-proof vagyok-e :D!
  • Seth
    Első rész volt pedig a legjobb. :D AZ a csavar a végén pedig kiszámíthatatlan,nálam nagyon ütött.
  • kaposi1
    Szerintem ne nézd tovább!!
    Mert ha az első nem tetszett, akkor a többi még annyira se fog.
    Nekem bejött ez a film ,mások vagyunk.
  • tigeroo
    megnéztem a "Fűrészt"

előzmény: kimaradt a fűrész sorozat. nem vagyok kifejezetten horroros, alien elment, meg mostanság ha haverok ilyeneket néznek, pl. paranormal activity, stb. kört, kockát, sikolyt sem láttam még...
    ígyhát ismerőseim nyaggatásának eleget téve megkaptam az 5 fű-részt.

spoiler (pont mikó...váh már úgyis gondoljátok!)
    szal.... ma éjfélkor raktam be...mondom: 5.1, sötét, csak fasza lesz.
    erre mit kaptam? valami szar drámát, pár véresebb jelenettel. ez hol horror? :D annyi naturalista/véres jelenet sem volt benne mint egy átlagos akciófilmben... akkor... rá akartak menni erre a lélektani dologra...hát kérem! a film végén már röhögni támadt kedvem amikor nagy látványos agónia közepette a doki elkezdte a lábát lefűrészelni a mobil miatt (csak arra nem tudott gondolni hogy az ingjét szákként használva "behalássza" a telefont, ahogy a srác szerezte meg az elején a diktafont...)
    utolsó pár jelenet: "ÚRISTEN miezaszar bazmeg. játék a játékban, váó mekkora csavar! a végén meg mindenki meghal, kivéve a gyilkos. ja, jó.
    szóval... most kitérek még pár dologra, amin talán még segíthet a 2. rész rendbe tenni a dolgokat...
    ez a (már említett vége a) sztori(nak):

-zavaros volt a történet. szerintem kár volt lelőni a gyilkos identitását... DE! még nem látva a folytatást nem tudom hogy mire megy ki az egész... LEHET hogy választ ad majd sok dologra...a bibi az hogy most a végén ottmaradt pár kérdés...pláne úgy hogy nemtudom van-e elég lélekjelenlétem befizetni a második részére...
    mert ennek így nemsok értelme van, semmilyen film volt...

Ja és kérdés: Akkor most amikor feltápászkodott maszkban a főgyilkos, az a 3. szétlőtt agyú tag volt a szobában, ugye? Azért nem kerülhettek a közelébe (póráz stb)

Hát horrorra ültem be, de ez nem volt az. Valami középszar katyvasz.

4/10

(Majd meglátom a további reakciókat fórumon és társaságomban is hogy mi legyen a 2. résszel...ha lesz jobb akkor talán)
  • dartonita
    Par hetvegi 'remekmu' :

Szeretlek Besz Kuper.
    Borzaszto.Ha ilyen filmeket kellett volna neznem tini koromban,valszeg a fejlodesi rendellenessegeim meg ennel is durvabbak lennenek.
    2/10

Halalos itelet
    Kevin Bacont birom,itt is hozta a kotelezot.Van par ertelmetlen,es megmagyarazhatatlan jelenet a filmben,ennek ellenere a jobb bosszufilmek kozul valo.
    6/10

Bank job
    Statham film,a szokasostol talan kicsit elteroen itt nem csak a rosszfiuk hullanak.Elvezheto,foleg elso megtekintesre.
    6/10

Bérgyilkosok viadala
    Brutalitasa ellenere egesz jo film sztem,bar a vegen en oszinten szolva elaludtam.Szal 1x elmegy mindenkepp.
    5/10

Szemtol szemben
    Muszaj volt felidezni a nagy kozepszeruseg kozepette egy remekmuvet.Ha a public enemies csak fele ennyire jo film lenne,mar orultem volna.
    8,5/10
  • xxxpaulxxx
    Én először nagyon borzalmasnak találtam...
    Egyszerűen nem tetszett...
    Másodszorra megnéztem, jobban odafigyeltem, ráadásul a rejtett poénok is feltűntek mind egy szálig és azt kellett mondjam kellemeset csalódtam a filmben:D
  • Willenbrock
    Hát azokat láttam-alapművek,az 1 a legjobb szerintem közülük.
  • Kandurex
    Daybreakers

..hm, tűrhető kis vámpíros film, mondjuk kissé kiszámítható, de a maga nemében nem volt rossz, tökéletes kedd esti kikapcsolódás.

6/10
  • tigeroo
    alien?
  • Willenbrock
    Tud valaki tippet adni egy jó sci-fi horrorra,vagy sima horrorra?Pandorumot és a Halálhajót tartom most a legjobbnak a sci-fi műfajban,horrorban meg a Pumpkinhead-sorozat és a Descent/Barlang tetszett legjobban.
  • viizo
    Ford Fairlane Kalandjai

Ezen a héten újranézős hangulatban vagyok. :)

Fairlane amilyen tapló, olyan cool. Árad a 80-as évek retrója a filmből, sajnálom hogy anno nagy bukás volt a mozikban.

A film egy pillanatra sem veszi magát komolyan, mégis jó móka, amin persze a klasszikus nemzet csótánya féle szinkron is sokat lendít.

10/8
  • Willenbrock
    Dark Lurking 4/10 Jót aludtam rajta,valami kisköltségvetésű amatőr horror,űrhajón kószáló mutánsok,menekülő hősök a végén meg van egy "meglepő" fordulat.Jövőbeli zűrhajón játszódik,de azért régi fajta domború képcsöves monitorok is voltak rajta-olyan amit ma már kukák mellett látni lomtalanításkor.A jelmezek meg mintha farsangra készültek volna.A főszeprlő csaj és az ő hátsója ér valamit az egész filmből.
  • PJack
    én 5-6 Tylert vettem észre elsőre. :D
    aztán másodjára feltűnt a pénisz is a film legvégén :DDDD
  • Montanosz
    Hívószó

10/6 (csak a szöszke miatt a Dead like me-ből)
    Az Omen sorozat jobb volt....
  • Tyler1
    legjobb mikor egy brét vágnak be :D amúgy hatalmas film, nálam torony magasan favorit, és nem is nagyon közelíti meg semmi.
  • fifi
    Időbűnök

Aztakurva. Ez igencsak furmányos, és meglepő film volt! Nem számítottam rá, hogy ilyen fasza lesz, azt gondoltam a scifi vonalra viszik rá témát. Ahogy kibontakozik a sztori a variációkkal, mindig azt hittem, na innen megy tovább, de mindig jött egy új nüansz.
    Jó példa, hogyan lehet alacsonyabb költségvetéssel, de jó forgatókönyvvel maximálisan lebilincselő filmet készíteni!
    Aztakurva, ez nagyon jó film volt!

10/10
  • homeless
    Csak azért sejtetted, mert azóta már sok film kijött aminek hasonló volt a csattanója:) 99-be szerintem senki nem gondolta volna. Amúgy a film elején többször is bevágják Tylert 1 képkockára:)
  • ProGabe #53260
    "minden egyes megnézésekor mindíg ad valami pluszt..."

úgy-úgy! kíváncsi vagyok, hogy pl. a felvillanó Tylerekből mennyit vettél észre :) vagy a háttérben zajló dolgokból. van, amit csak 4-5 újranézés után lát meg az ember. már csak ezek miatt is sokszor újranézős ez a film
  • bency
    Die Hard 1

Hiaba,ez egy nagyon jo kis film,a szereposztas tokeletes,robbanasok klasszak,az epuletet is jol szetverik :D,befejezessel sincs gond!

8\10
  • tigeroo
    Fight Club

spoiler! (pont mikó nem gondoltad vóna!)

most láttam először a filmet. fú. mondjuk pár éve lett volna lehetőségem rá,ám most mégis örülök hogy így érett fejjel néztem meg!
    nagyon jó témákat feszeget a film, kicsit mindenki szimpatizál valamilyen szinten a filmben megjelenő filozófiával...vagy kicsit minden ember szeretne Tyler lenni...a maga módján... csak ugye nem ennyire radikálisan...
    szal, kis kukacoskodás...amikor volt norton monológja hogy "If I could wake up in a different place, at a different time, could I wake up as a different person?", ott mutatják pittet.. hmz... és utána bejött tyler a repülőn mint utas, majd csak simán feláll a székből és elsétál..
    nah ekkor már sejtettem a csattanót... de közben jól fel volt építve az egész játék, rendesen kitalálták, szóval annyira nem volt zavaró! a csattanó így is megvolt (nem gondoltam volna azért...)

a végén nemtudtam sírjak-e vagy nevessek...hogy ilyen bazmeg nincs..aztán már azon hogy ilyen van! tipikusan az a film ami nem rág a szádba semmit, minden egyes megnézésekor mindíg ad valami pluszt...

10/10

• precision
    The Insider

Elég régi film, én mégsem láttam eddig. Nem volt rossz. Néhol "hanyag" volt a sztorivezetés, lehetett volna jobban is csinálni. Maga a történet pedig jó. Russel Crow itt elég jót alakított, ahogyan Al Pacino is (bár ő mindig jót alakít :))

8/10
  • Riddick21
    Tigerland - Tigrisek földjén
    Tegnap nem volt kedvem már a gép előtt pusztulni, ágyba bújtam és gondoltam újranézem, mert alig emlékeztem belőle valamire. Hát az a helyzet, hogy Összeomlás ide, Fülke oda, ez messze a legjobb filmje Joel Schumachernek! Zseniális az egész, Colin Farrell a fiatal színészgeneráció egyik - ha nem A - legjobbja, a film pedig számomra dobogós a "háborús" filmek listáján. Valahogy olyan érzésem van, mintha Holden Caulfieldet sorozták volna be a személyében, amire még apróbb utalásokat is véltem felfedezni itt-ott, meglepődnék, ha rendező vagy a forgatókönyvíró nem olvasta volna a Zabhegyezőt.
    10|10
  • sadvagabond
    Book :)
  • sadvagabond
    Bokk of Eli
    4/10

Hát nem ezt vártam. Az egész olyan súlytalan volt, nem tudtam azonosulni egyik szereplővel sem, az érzelmek elnagyoltak, mintha nem is lettek volna rendezve a szereplők, csak "csináljatok valamit" alapon játszottak volna. B-kategóriás film, film+ meg hasonlók majd leadják.
  • karajjj
    annyi a gond vele, hogy aki bele volt buzulva a 300-ba, az nyavajogni fog, hogy ebben gagyik az effektek...

nekem semmi bajom vele, mert tv-s sorozat és sokkal kevesebb pénzből készül mint egy mozifilm, szerintem 2 rész után egész jónak ígérkezik
  • CSOCSO
    mivel a film gladiatoros igy igen csak gladiatorosan nez ki:D az effektek meg ugyan azok mint ami a 300 ban is voltak ( belassitasok, ver)
  • bency
    Jonak igerkezik,de a trailer egy Gladiator es 300 keverek kb...
  • CSOCSO
    Spartacus : Blood and Sand

Ehhez mit szoltok? Amugy a 300 ra hajaz az osszes effekt. szvsz...
  • bency
    Tores

Nagyon jo kis cseles film volt,Anthony Hopkins nagyon jol alakitott,igazan remek krimi! 9/10