[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
megnéztem a "Fűrészt"
előzmény: kimaradt a fűrész sorozat. nem vagyok kifejezetten horroros, alien elment, meg mostanság ha haverok ilyeneket néznek, pl. paranormal activity, stb. kört, kockát, sikolyt sem láttam még...
ígyhát ismerőseim nyaggatásának eleget téve megkaptam az 5 fű-részt.
spoiler (pont mikó...váh már úgyis gondoljátok!)
szal.... ma éjfélkor raktam be...mondom: 5.1, sötét, csak fasza lesz.
erre mit kaptam? valami szar drámát, pár véresebb jelenettel. ez hol horror? :D annyi naturalista/véres jelenet sem volt benne mint egy átlagos akciófilmben... akkor... rá akartak menni erre a lélektani dologra...hát kérem! a film végén már röhögni támadt kedvem amikor nagy látványos agónia közepette a doki elkezdte a lábát lefűrészelni a mobil miatt (csak arra nem tudott gondolni hogy az ingjét szákként használva "behalássza" a telefont, ahogy a srác szerezte meg az elején a diktafont...)
utolsó pár jelenet: "ÚRISTEN miezaszar bazmeg. játék a játékban, váó mekkora csavar! a végén meg mindenki meghal, kivéve a gyilkos. ja, jó.
szóval... most kitérek még pár dologra, amin talán még segíthet a 2. rész rendbe tenni a dolgokat...
ez a (már említett vége a) sztori(nak):
-zavaros volt a történet. szerintem kár volt lelőni a gyilkos identitását... DE! még nem látva a folytatást nem tudom hogy mire megy ki az egész... LEHET hogy választ ad majd sok dologra...a bibi az hogy most a végén ottmaradt pár kérdés...pláne úgy hogy nemtudom van-e elég lélekjelenlétem befizetni a második részére...
mert ennek így nemsok értelme van, semmilyen film volt...
Ja és kérdés: Akkor most amikor feltápászkodott maszkban a főgyilkos, az a 3. szétlőtt agyú tag volt a szobában, ugye? Azért nem kerülhettek a közelébe (póráz stb)
Hát horrorra ültem be, de ez nem volt az. Valami középszar katyvasz.
4/10
(Majd meglátom a további reakciókat fórumon és társaságomban is hogy mi legyen a 2. résszel...ha lesz jobb akkor talán)