1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    Fight Club

spoiler! (pont mikó nem gondoltad vóna!)

most láttam először a filmet. fú. mondjuk pár éve lett volna lehetőségem rá,ám most mégis örülök hogy így érett fejjel néztem meg!
    nagyon jó témákat feszeget a film, kicsit mindenki szimpatizál valamilyen szinten a filmben megjelenő filozófiával...vagy kicsit minden ember szeretne Tyler lenni...a maga módján... csak ugye nem ennyire radikálisan...
    szal, kis kukacoskodás...amikor volt norton monológja hogy "If I could wake up in a different place, at a different time, could I wake up as a different person?", ott mutatják pittet.. hmz... és utána bejött tyler a repülőn mint utas, majd csak simán feláll a székből és elsétál..
    nah ekkor már sejtettem a csattanót... de közben jól fel volt építve az egész játék, rendesen kitalálták, szóval annyira nem volt zavaró! a csattanó így is megvolt (nem gondoltam volna azért...)

a végén nemtudtam sírjak-e vagy nevessek...hogy ilyen bazmeg nincs..aztán már azon hogy ilyen van! tipikusan az a film ami nem rág a szádba semmit, minden egyes megnézésekor mindíg ad valami pluszt...

10/10