106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Legyszi ird le spoilerben mi volt az a nagyon durva :O Nem merem megnezni de erdekel :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy az a meros? neger csaj meg a dagadt? -
Fidolorous #54128 nocsak, Kim Bauert megint elrabolták ? :D
amúgy mennyire öncélú erőszak a film ? Fűrésznél is az volt a bajom hogy az második rész óta csak a trancsírozásról szólt, viszont az első részt a mai napig az egyik legjobb thrillerként tartom számon :) Ha olyasmi akkor jöhet :D -
Ezért is rendeltem meg az ebayról a Captivity dvd filmet mert szinte sehol nem lehetett letölteni vagy beszerezni ! -
jaja az tényleg nagyon durva és elmebeteg egy film de csak az eredeti és UNCUT verzió ! Amit csináltak belöle az amcsik az egy nagy rakás fos lett ! Szinte mindent kivágtak a filmből ami nem oda való volt ! 23x-vágták meg a filmet ! Az eleje 10 perccel rövidebb és a vége is 2-3 perccel rövidebb az eredeti verzióhoz képest ! -
sry rossz címet mondtam...pedig szójáték:D
captivity -
xxxpaulxxx #54124 őtet? -
ajánlom a 'the captive' c. filmet, olyan hogy beszarsz! nagyon elmebeteg! -
[spoiler]Hoffmant is próbára kellett tennie, csak ő ezt nem nagyon akarta. Amanda is próbára lett téve,mert ez a szabály.[/spoiler
-
ne kérdezz :D aki 6 rész után érti még az egész cselekményt, azzal kezet szeretnék fogni tiszta szívből :D:D -
Engem is érdekelne a spoileres kérdésre a válasz.:D -
xxxpaulxxx #54119 Fűrész 6...
A picsába...
Utálom Hoffman-t:D
De mondjuk a végét nem értettem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért tette próbára John Hoffman-t? Meg mik voltak azok a bevágások? Megmutatta neki még régen hogyan tud majd kiszabadulni a medvecsapdából? Nem nagyon vágtam... no mind1... a biztosítási ügynököt meg sajnáltam:/
Az elején levő jelenet volt az eddigi legbrutálisabb a Fűrészek közül... itt már fintorogtam isXD
Jah és picit ilyen John Q féle "igazságtalanakurvaegészségügy" fílinget is lehetett érezni ám... a végén át fog térni a fűrész ilyen tanulságos sorozattá?:D
De az biztos, hogy ez mérföldekkel jobb volt mint a halál unalom 5. rész.
7/10 -
A Film Múzeumon most ért éget a Fresh c. film.
nagyon jó volt.
9/10 -
Armored /A szállítmány/
10/6.5
-
The Burrowers 6/10 Ez egy western környezetbe helyezett horror,de nekem ebből a műfajból a Dead Birds jobban bejött,az olyan 8/10. -
Juno
Aranyos történet, érdekes gondolatokkal és párbeszédekkel, hangulathoz illő conutry-szerű zenével, ja és Ellen Page is aranyos. Viszont a befejezésnél egyáltalán nem erre számítottam, de ez nem kellemes meglepetés. Talán ha Junot nem egy különc zseninek, a fiatal srácot pedig nem egy balféknek mutatják be, akkor lett volna értelme, de így számomra fura. 7/10
Amelie csodálatos élete
Még sokáig elnéztem volna Amelie tevékenységét a kis életében.A kisebb anekdotaszerű hülyeségek nekem nagyon bejöttek a fő szerelemi szál már nem annyira, az már nekem sok volt.
A karaktereket jól eltalálták, a narráció pedig megadja az egész film kellemes alaphangulatát.
8/10 -
Descent 2
Hozza az első rész színvonalát, akinek bejött az első rész, az ebben sem fog csalódni.
7/10 -
Ouchhh
http://www.youtube.com/watch?v=AR_QVsMVMAU&feature=popular -
"Az utóbbi évtized egyik legjobb horrorja, mindössze 990 pénzért. Ez az a film, amit 10 év múlva is levehetsz a polcról, nem fog megöregedni. Hogy lesz-e lelkierőd betenni a lejátszóba, már más kérdés."
Látnom kell!
-
Lipi1980 #54111 A betolakodó - Á l'inteérieur
Beteg egy film. Tetszett.
8/10 -
Ms Poppy: -Henry miért nem nyitott ajtót?????
Henry: -Mert még nem értem oda.

Nem tudom hányszor láttam már a sorozat összes részét, de egy dolog biztos, nem lehet megunni.
Pjack: Waczak szálló is isteni, de a 2 sorozat teljesen más, mindkettőnek megvan a maga helye / célközönsége. -
The Fall
szép film, de a szépség ellenére is kegyetlen lassan indul be. az első ámulat utáni kb egy óra nagyon lassan telt.
azért egy 10/7-re simán jó. -
kicsit off, de még a filmeknél maradva: http://www.youtube.com/watch?v=Sqz5dbs5zmo&feature=channel -
the pacific
band of brothers kitaposott ösvényén haladva, ám mégis új sztílóban, kellően bajtársias, drámai, háborús jóság.
ajánlom mindenkinek! -
Waczak Szálló is kb ugyanez :D -
"Mit talál furcsának ebben az eperben?
-Azt hogy kaptam."
visítvaröhögős :D -
Rec 2
szerintem hozza az első rész színvonalát, ez is nagyon tetszett!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit fura volt eleinte ez a démonosdi dolog és kicsit gagyinak találtam azt hogy most egyik tetből a másikba kerül a sátán(vagy micsoda) de a legutolsó jelenettel tisztázták a dolgokat és így már nem tűnik gagyinak :)
a következő részt meg várom, remélem lesz -
jobb?
ma vagy hnap tuti megnézem ám :D -
Ninja Assassin (2009)
A brutális előzetesek mást ígértek, bár én előzetesen már korábban féltem attól, hogy dél-koreai színészeket és japán (ninja) miliőt nem távol-keletiek valósítanak meg, és be is jött: európai környezet, Europol zsaruk, totál jellegtelen nyomozós szál, fel- és eltűnő karakterek, beleértve főbb szereplőket is... Pedig a filmet összegrundoló gárda sem kispályás: Straczynski az írók között, a két Wachowski a producereknél, McTeigue a rendező... Azért azt el kell ismerni, az akciójelenetek hozzák azt a szintet, ami ez utóbbi három névtől elvárható, kifejezetten jól sikerültek, dinamikusak, a lassítások a megfelelő időpontokban történnek (nem egy Mátrix, na :) ), és nincs elrontva az egész az idegbeteg módon mozgó kamerával. A vér egy kicsit túlzás, de megbocsájtható, van egy-két természetfeletti ninja effekt is, de belefér.
A szereplők nagyjából-egészéből elviselhetők, tkp. a karakterek sem rosszak. A vén klánfőnököt alakító Sho Kosugi nézésétől, szövegétől a VHS-hőskorszak óta továbbra is belefagy a sz*r az emberbe. :) A lázadó ninja szerepében Rain-nek nincs sok dolga, de láthatóan dolgozott az ügy érdekében, hogy kellően szikárnak és akrobatikusnak nézzen ki, egyébként sok szövege nincs és az arckifejezését sem kell túl gyakran változtatnia (nem az ő hibája, azért az I'm Cyborg...-ban látszott, hogy tud ő, ha kell). Az egzotikus szépség Europol-csajt játszó Tia Dalma korábbi filmekből ismerős lehet, itt most kb. hiteles menekülőscsaj. Fura, hogy a végére kicsit elfelejtődik, hogy ő is a filmben volt.
A sztorit azt... nem tudom hová tenni. Az európai környezet érdektelen és jellegtelen, totál felesleges volt belerakni. A történet eleve egy csomó visszaemlékezést tartalmaz Japánból, egy zárt környezetből, a film legalább felét ezek teszik ki. Nem értettem a nyomozócsaj főnökének összevissza reakcióit, a háttérben zajló nyomásgyakorlásból semmi sem látszott. Oké, oké, elhangzik, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de... na és? A ninnyák úgysem beszélnek, bizonyíték meg semmire sem volt. A KGB-s szál ide egy merő ökörség volt sztem...a "100 font arany" megbízási díjat európai kormányok is kifizetik
Mindegy, azért nézhető volt a cucc, egy 6/10 belefér, de 7-est nem tudnék rá tiszta szívvel adni.
U.i.: Ej, de szívesen megnézném, mit hozott volna ki egy echte dél-koreai, vagy hongkongi gárda ebből a költségvetésből...
-
Armored (2009)
Antal Nimród új filmje talán csak bemelegítő ujjgyakorlat, egyfajta utolsó "vizsga" volt a Predators előtt, és remélhetőleg abban több beleszólása lesz a dolgokba, nem csak pontról-pontra lemásolja a forgatókönyvet, mint az Armored esetén történt. (Bár ahogy Rodriguez már előre fényezi magát...)
A film tkp. nem rossz, de nem is jó. Teljesen tipikus a történet, a megszokott sémáktól való eltérést inkább csak az apróbb logikai és színészválogatási bakik jelenthetik. Matt Dillon és Laurence Fishburne teljesen jól hozzák a szerepüket, de pl. nem tudtam hová tenni Jean Reno-t. Második név a stáblistán, ehhez képest alig látni (észrevehető az erőlködés, hogy a rangjához méltóan több másodpercet kapjon), és talán ha öt mondata van összesen. Magát a másik főszereplőt nem szidom, mert amit ráosztottak, azt megcsinálta, de maga a karakter ritka elb*szott egy figura volt, a nekem nem tetsző dolgok és bakik többsége hozzá kapcsolódott. Pl. nem értem, egy iraki veterán veszély esetén hogyan lehet mentálisan ennyire széteső és ennek ellenére hogyan kaphatott fegyveres biztonsági kísérői posztot... A forgatókönyv anyagilag és családilag megtört, de mégis becsületes hősnek szeretné beállítani, de inkább lett béna balek. Talán jobb lett volna az eredeti Pupl Fiction-klónnál megmaradni, de persze akkor meg a film klón-mivolta lenne baj.
Mindegy, másfél óra tisztes iparosmunka, amiből Antal megpróbálta a legtöbbet kihozni, ennyi sikerült: 6/10
-
Csengetett, Mylord?
Végre beszereztem digitális formában is a kedvenc sorozatomat. (A f*szát vágnám le annak aki kitalálta, hogy vágva kerüljön a dvdre, igénytelen f*szparaszt, szakadt volna anyjába a feje..és még csodálkoznak, hogy sok a letöltés és kevesen vesznek filmeket...)
A sorozathoz nincs sok hozzáfűznivalóm, egyszerűen tökéletes, beleértve minden szereplőjét(Mabel > all). Etalon és mai napig nincs párja..(nem is lesz).
10/10 -
A szállítmány
Jó film ez bejött nagyon. 10/7 -
xxxpaulxxx #54098 megnézni vol2!:D -
Notram #54097 Az óceánjáró zongorista legendája
Az olasz filmek picit távolabb állnak tőlem, azonban erre külön kíváncsi voltam, mivel jómagam is zongorázok. Ennio Morricone nem okozott most sem csalódást, Tim Roth pedig nagyon jól alakította a címszereplő zongoristát.
9/10 -
Disapprove. -
tényleg az volt a legnagyobb baja, hogy kb semmiről nem szólt.
3 pontnál azért többet adnék rá, de kb osztom a véleményed
-
gombabácsi #54094 a jelenkor egyik legmélyebb értelmű és legaktuálisabb filmjéről ilyet írni.. hát... elég félelmetes -
The Road
Hát én ennek a filmnek nem láttam értelmét. Nem vártam akciót, tudtam h nem erről szól a film, de arra nem készültem fel h semmiről nem fog szólni. Az egész film egy monoton cselekmény, aminek végig depresszív hangulata van, mégsincs semmi olyan drámai hatás benne ami akármilyen érzelmet is kiváltana. a vége meg hát egyértelmű volt.
nekem ilyen egyszernézősből is a legrosszabb, eléggé szenvedéses volt végignézni.
3/10 -
Kill Bill vol 1.
ég a pofám hogy még nem láttam. tényleg.
eszméletlenül zseniális, véres akció, gecijó harcjelenetekkel.
Uma Thurman kurvajó benne
10/10 -
pauly #54091 Robotzsaru
Már szerintem van legalább 12 éve hogy utoljára láttam,rosszabra számítottam,még mindig nagyon jó,azt hittem hogy mai szemmel már nem fog annyira tetszeni,de most még jobban bejön mint anno.Főleg amilyen filmeket manapság csinálnak.Nagyon jó a zenéje is,sokat dob a filmen.
10/8
Robotzsaru 2
Na ez már jóval gyengébb.Nagyon nem kellettek volna bele azok a "vicces" részek,az első rész zenéjét sem hagyták meg,és valahogy robotzsarunak a páncélja sem tetszett,az elsőben jobb volt.Itt nagyon műanyag hatású vagy nem is tudom...
ez már csak 10/5 -
a fiatalság forrása? hát kb. 3. rész után már be is jelentették.