106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A napokban volt róla szó.
Kihagyhatatlan ajánlat volt ma.
Főleg hogy még DTS is van rajtuk!
-
ba32107 #54291 Nem tudom minek fikázzátok annyira, egy unalmas délutánra simán jó a film. Néhol unalmas, sablonos, egy-két részt átpörgettem, de végülis nem volt annyira rossz, mint amire számítottam. Szerintem sokan csak azért fikázzák, mert divat utálni... -
Én kíváncsiságból megnéztem.Láttam már ratyibb filmet is de ez is egy hulladék.Napfényben csillogó trendy vámpír és hasonlók.pff
szánalom...
-
eddig en is csak lanyoktol hallottam hogy jo a twilight. en nem fogom megnezni. messzirol hanyingerem van tole. mar attol is ahogy a lanyok csopognek a filmtol............... -
igen, hát neki sem tetszett, úgyhogy ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. eddig én csak a 10-16 közötti lányoktól hallottam h ez a film hiperszuper jó, de ők is csak a két faszi miatt szeretik, és mert tök romantikus. nahát nálam egy romantikus film nem itt kezdődik. -
Fiu, en csak rakerdeztem, te nem tudsz olvasni. Arrol en nem tehetek. -
Es ha a baratnodned tetszene akkor o sem lenne normalis?
-
ja és nem kell több keménykedős szöveget nézni a netről, felfogtuk hogy te vagy itt az alfa member :D:D -
nem vitatkozok egy kislánnyal erről a filmről sry :D nézz be a twilight topikba ha ellenfelet keresel!
de tudod mit leirom: ezt úgy hívják h vélemény, ha figyeltél volna irodalom órákon akk tudnád mi az. ez a topik célja tudod? ja nem? :D -
Megprobalok lealacsonyodni a szintedre es ujra megkerdezem :
Milyen alapon irod azt, hogy az nem noralis akibol ez a film akarmilyen szintu erzelmeket valt ki?
Ennyire kene valaszolni, de ha megerolteto akkor hagyd, nem akarom, hogy a tul sok gondolkodastol megfajduljon a fejed :D -
:D -
ez igen öreg :D erre kellett is 1,5 órát gyúrni :D tudod megint az a baj h semmi érdemlegeset nem mutattál fel, csak nyomatod a kemény szöveget, úgyhogy ez megint csak egy hatalmas gerenda!
na majd akkor gyere vissza ha találtál vmi normális gondolatot is a fejecskédben, aminek köze van a filmhez is! hello -
[REC]
kézi kamerás horror, blobloblo, gondolom elég sokan ismerik. Személy szerint szeretem az efféle megoldásokat, jobban beszippant maga a történet - ha persze a film is olyan - felveszi a film ritmusát, ha azt nézzük. Voltak hirtelen jelenetek, amik megtették hatásukat, egy kettő elég blődre sikeredett, kiszámíthatóságon belül volt. Mivel mondanivalója nincs - ha csak az nem, hogy veszélyes a riporter szakma :) - ezért műfajon belül megér egy [bold]7/10[/bold]et
[REC]2
Folytatással van dolgunk, ami szerintem nem sült el olyan jól, az egész átment VIGYÁZATSPOILERVIGYÁZATSPOILERVIGYÁZATSPOILERördögűzősdibeSPOILERVÉGESPOILERVÉGESPOILERVÉGEami sztem kicsit gagyibb hatást eredményezett. Jobban adtak a misztikumra az előzőhöz képest, a megmagyarázhatatlan jelenetek ezzel el is vannak tussolva. Végül rendben van ez is, de valamivel gyengécskébb, mint az elődje [bold]6/10[/bold]
Descent
Annyit tudtam az egészről, hogy barlangásznak, szűk a hely és sokan dícsérik. A film számomra addig volt élvezhető, amíg a barlang mélyebb bugyraiba érve mutattak egy sziluettet egy mutátionról. Voltak jól eltalált részek, magát a klausztrofóbiát remekül ki lehetett volna még fejteni, jobban érzékeltetni a sok vér meg szarság helyett.. Ócsárolni nem akarom a filmet, mert ki lehetett bírni, de hát ez is csak egy iparosmunka... nálam [bold]4/10[/bold]
Sukiyaki western django
Koreai western film, ami már hangzásra is furán hangzik. Nem sok western-t láttam életemben, de fogadni mernék, hogy egy remek séma átirat az egész. A filmben az összes töri az angolt, a főhősök képességei - szinte - tökéletesek. Egy lassabb folyású filmről van szó, Tarantino is feltűnik benne... [bold]5/10[/bold]
A clockwork orange
Stanley Kubrick féle regényadaptációs film. A film az emberi jellem átformálásáról szól, olyan formán, hogy a társadalom vezetőinek parancsára a bűnösöket - akik erőszakosak, brutálisak - teljesen átváltoztassák. A főhős - egy 4-5 tagú bűnbanda vezére - ebbe a helyzetbe kerül, mint tesztalany, a kísérlet megbukik, mert kínzásnak minősítik ezt az eljárást. Simán[bold]8/10[/bold] -
Legendary Assassin (2008) Long nga
Akciófilmnek lassú, de szvsz. ettől függetlenül jó a film. Szokásos ferdeszemű véggel. Nekem tetszett, főleg mert jók benne a karik. -
Majd nezd meg mit valaszol, mert nembitja ki, hogy ne probalkozonn valami atom jo visszaszolassal :D -
Aztakurva milyen pówerhsz. Nőtt is az elektroszmog, érzem :o -
Ez megint micsoda pontos adatt! A vilag felnotteinek 95% nem elvezi a Twilight filmet.
Behalok :D
(nem, nem a twilight filmet vedem, bar semmi baj nem volt vele a lanyaim elveztek.) -
Az a baj, hogy el sem olvasod amit irtam. Irtam en valahol, hogy belolem mit valtott ki? Nem. Ezt beszoptad kisfiu :) , te is csak a nagy pofaddal tudsz virulni egy forumon.
A masik meg az, hogy az irasoddal minden olyan embert konkretan idiotanak neveztel akinek ez a film akarmilyen erzelmeket keltett. Emiatt szoltam hogy nagy a szad de akkor meg nem tudtam, hogy te vagy a HMCS.
Asszem tul fassza gyerek vagy te az ilyen filmekhez. De nyilvan azert nezted vegig mert elvezted, csak nem mered bevallani.
Az is vicces volt, hogy a film szerkezetet kritizalod, amikor meg azt sem tudod pontosan mi az. (most inditod a google-t mi?)
Micsoda zsenialitas van itt!! :D
-
Rundstedt17 #54274 tinilányoknak ajánlott kb.Felnőtt ember viszont nem fog élvezetet találni benne 95%-ék. -
hát ha belőled ez kivált, akk te sem láttál még igazi romantikus filmet, romantikus kellékekkel. aztán hogy kinek nagy a képe arról vitatkozhatnánk, nézzél tükörbe, aztán akk szájaskodjál. ja és kérjél a tékás bácsitól igazi filmeket, és majd utánna dumcsizunk. csáo -
"Egy normális emberből ezzel nem lehet kiváltani érzelmet"
De igen kihelet. Ki vagy te, hogy eldonsd ki a normalis es ki nem? Nagy keped van fiu, kicsit ovatosabban kellene banni a szavakkal.
-
Sonatine (1993)
Takeshi Kitano
No ez elég kemény, elég művészi és eléggé nyomasztó tud lenni elsőre. Ajánlom azoknak akik egy mélyebb értelmű, lassú, mesteri gengszterfilmre is vevők, japó módra természetesen. -
Alkonyat
Nem tudom mi vett rá hogy megnézzem, talán a kíváncsiság, hogy mitől ekkora sztár ez a film. De ez tényleg csak tinikislányoknak való, akiket a pasik, meg romantika(???) elvarázsol. EZ egy borzalmas film. Nem a történet vagy a műfaj a gáz benne, hanem pl. a bárbeszédek, a végig melankólikus temető hangulatú zongora dallam, az operatőri munka, sőt még a szinkron is egy hulladék(de hát ez mostanában nem újdonság), az effekteket hagyjuk, mert az nem célja a filmnek. Egy normális emberből ezzel nem lehet kiváltani érzelmet, én pl. annyira találtam romantikusnak mint egy meghitt jelenetet a Barátok Köztből. Egyszerűen nagyon kevés percét lehet élvezni, az akár apró, akár nagyobb, de idegesítő momentumok miatt.
Nem tudom könyvben mekkora élmény, de nyilván nagyobb mint filmben. Nincs mit ragozni, filmszerkezetileg ez egy borzalom!
3/10 -
How to train your Dragon -
A legjobb animacios film egy ideje. Imadtam minden pillanatat. Nem is tudom mikor lattam ennyire jot utoljara (nemo?).
Foleg allatszeretoknek nagyon fog tetszeni :) -
Rundstedt17 #54268 Gangsters walking and saying absolutely nothing. A lot of idle and boring dialogue. Boring stories. Clichéd camera angles and borrowed materials from other films. And a whole lotta f-words to fill a space-cruiser. Some acting is good, but that's the actor for you...
Everything else is empty, empty, empty... Peer-pressure and the moronic masses of people say this film is "a masterpiece!" How? Because they talk about Quater Pounders with Cheese? Because of the "morale" of the gangster? What morale? "We cool?" "We cool." Yeah those phrases have absolute impact...ooh hoo, bobby!
Yeah this is "the movie that re-defined cinema"... without re-defining it at all.
-
viccesnek érzed magad?:)
ki vagy Te?:) -
14 évesen ne néz ponyva regényt, térj vissza rá 25 körül. -
Rundstedt17 #54265 szerintem is rémgyenge -
PONYVAREGENY! 1 orat neztem,nem tudom mi olyan nagy szam ,nekem egyaltalan nem jott at a filingje vagy akarmi........ 4,5/10 -
mikiking #54263 Haloween 2 - Te úristen,elbasztam másfél órát az életemből,az 1-es tetszett,meg szeretem a Péntek 13 filmeket is,de ez,ez semmi. Rengeteg,sőt millió kritikát tudnék irni,ugyhogy bele sem kezdek,pozitivumot nem talaltam,talan annyit,hogy van esély arrra,hogy it befejeződött az egész.... Szánalom ! 2/10 -
Zombielandi szabályok
:D:D:D -
Blood Simple. Alap film-noir. -
xxxpaulxxx #54260 akkor nézd meg az irónia c. filmet, az is nagyon jó:D -
Összeset láttam. -
Floppsy #54258 Thx :) -
Tessék 
-
Floppsy #54256 Sziasztok, bocsi az offért de segitség kéne.
Nem tud valaki véletlenül olyan filmet, amiben alvajárás szerepel? Nem konkrét film kellene, csak hogy legyen benne alvajáró. Előre is köszi :) -
Mert ez egy ritka intelligens film volt.
Simán! -
Avatar: 10/10-es szórakozást nyújtott. -
xxxpaulxxx #54253 te egy ritka intelligens ember lehetsz!
Járunk?