1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Alkonyat

Nem tudom mi vett rá hogy megnézzem, talán a kíváncsiság, hogy mitől ekkora sztár ez a film. De ez tényleg csak tinikislányoknak való, akiket a pasik, meg romantika(???) elvarázsol. EZ egy borzalmas film. Nem a történet vagy a műfaj a gáz benne, hanem pl. a bárbeszédek, a végig melankólikus temető hangulatú zongora dallam, az operatőri munka, sőt még a szinkron is egy hulladék(de hát ez mostanában nem újdonság), az effekteket hagyjuk, mert az nem célja a filmnek. Egy normális emberből ezzel nem lehet kiváltani érzelmet, én pl. annyira találtam romantikusnak mint egy meghitt jelenetet a Barátok Köztből. Egyszerűen nagyon kevés percét lehet élvezni, az akár apró, akár nagyobb, de idegesítő momentumok miatt.
    Nem tudom könyvben mekkora élmény, de nyilván nagyobb mint filmben. Nincs mit ragozni, filmszerkezetileg ez egy borzalom!
    3/10