106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    [spoiler]Te most a cinemaland blogot akarod reklamozni?
  • Kicsikiraly
    ne reklámozzunk már blogot.
  • Kerub

A szépség halandó, a hiúság méreg, a bûnök örökérvényûek. Oscar Wilde híres novellájából készült film bár több lépésben is eltér eredet mûvétõl, változtatásai, bõvítései nem csonkítják a film szellemi értékét, mi több sikeresen gyarapítják azt. A még fiatal filmes Oliver Parker nehéz mûvet választott, így többlet értékûen dicséretes a munka amit véghez vitt... Cinemaland
  • mark oh
    húúúúúúúúú de kemény!
  • Kerub
    Ettől függetlenül ez a poszter világbajnok
  • Kicsikiraly
    hmm akkor lehet az volt a problémám hogy én első nézésre nagyon nagy távlatban láttam a három filmet, az elsőt még nagyon korán kiskoromban, legközelebb pedig maratonként rögtön egymás után.

most hogy így szólsz és visszaemlékezem az első rész végére, tényleg jól le volt zárva, és úgy kellett volna hagyni. (bár azért az autópályás jelenet a kettőből nekem nagyon bejövős volt :D)
  • Sephi
    Na ennek nezd meg az eredeti verziojat. Sokkalta reszmisztobb mint a remake.
  • Qwerty4
    Halálos árnyak (Severed, 2005):

Először, a magyar cím, hogy a fenébe kapcsolódik ehhez a zombis filmhez.
    Amúgy elég gagyi...5/10
  • Kerub

[size=3][color=#333333]25 figyelemre méltó poszter[/color][/size]
    Ez csak egy abból a válogatásból ahol az utóbbi 10 évbõl szemezgettünk. Elsõsorban azokra koncentráltunk amik megkaptak minket a hangulatukkal. Egy jó poszter a film szerves része ami magában hordozza a film eszenciáját, egy ablak amin keresztül betekintést nyerhetünk magába a mûbe. Önmagában persze ez még nem elég a jó poszterhez ugyanis ahhoz hogy mûködjön mindezt stílussal kell csinálni. Sorrend és mindenféle rangsor nélkül, következzen az a 25 poszter amikben mi a jó példát látjuk...tovább
  • Kmarha
    Prof William mondta meg jól a miérteket. Amúgy most már értem a 2.-3. részt, eddig nem tudtam hogy ezeket csak később fűzték hozzá, és csak 1 részesnek volt tervezve (bár volt sejtésem).

tigeroo: nem volt túlbonyolítva. Neo-t lelötték az ügynökök és meghalt.. meghalt hogy aztán újra éledjen, megvilágosodva, hogy ő bármire képes. És lazán megsemísitette Smith ügynököt. A legvégén hallhatjuk ahogy üzenetet küld a gépeknek: nem tudtok ellenem mit tenni, rettegjetek, bújdossatok, én meg közben megmutatom az embereknek, mi is a Mátrix igazi arca, és legyözhetetlenné válunk.

Ennyi, kész, nincs túlcicomázva, erőltetve mmég és még és még több ellentmondó filozófiai blablával (amennyi szerepel az első részben az bőven elég). A további részekbe már hülyét kaptam az Oráculom építészné hülyeségein (egyszer ez az igazság, máskor az, meg hgoy értened kell miért teszed nem azt kell tudnod mit teszel bla bla). Unalmas harcok (a nagyon kevés kivételtől eltekintve), na meg pakoljunk bele pár nyálfolyamban ficánkoló Zion lakót, hogy legyen miért izgulnia a népnek mikor jönnek a robotok.

Aztán a végső megoldás? Neo az embernek született gép, Smith ügynökök meg világpusztító gonosz lett, majd amiért Neon keresztül a főlegozó gép elpusztítja a lázadó programot, azért engedjük már el az embereket, hadd legyen szabadok.. na persze.

Nézd meg az első rész végét, sokkal hangulatosabb :) Elég csak az utolsó 10 percet.

de jó, ez persze magán vélemény :D
  • tigeroo
    mert az 1nek hogy lett vége amugy?:d

1x láttam a trilógiát de hát énnemtom'
  • Rundstedt17
  • Prof William
    Úgy hogy az első film tökéletesen le volt zárva a vége is szuper volt de hát pénz miatt elészítettek hozzá két izzadság szagú folytatást. Az azért valamit elárul hogy a 3 rész effektorgiái közül még mindig az első rész metróbeli Smith vs Neo harca a kedvencem. Abban meg volt az a feszültség/izgalom ami az azt követő összes harcból hiányzott.
  • viizo
    mátrix: 10/9

mátrix 2: 10/8

mátrix 3: 10/5
  • Kicsikiraly
    hogy lehet szeretni az első filmet de a másik kettőt nem? együtt alkotnak egy egészet, sztem külön-külön nem is lehet őket értékelni.
  • Kmarha
    na 11 és 7 év után újra megnézve azt kell mondjam, hogy nagy nehezen végig szenvedtem a Mátrix 2-3-mat, miután a zseniális első részt befejeztem újból. Nem is kellett volna a másik kettőt elővennem, 11 év múlva már nem fogom elkövetni a hibát :D

Mátrix 1: 9/10 blasta (a maga kis gagyiságaival együtt is)
    Mátrix 2 és 3: 4/10 blasta (ez szar, erőltetet logikátlan érdektelen ötletek és történet ráhúzása egy alapvetően szuper jó történetre. A hangulat számomra teljesen elveszett, már már Smithnek drukkoltam, hogy fejezze be ezt az egészet. De legalább, ha más nem látványos volt, és volt néhány ütős jelenet.)
  • Paulie
    A Clockwork Orange
    zseniális film, Kubrick tudott rendezni
    10/10
  • SötétBarom
    Jól hangzik-e
  • tigeroo
    coco chanel:

szóval. súlyos bazdmeg. nem szól semmiről. eddig tudtam hogy valami flancos ruhamárka, meg hogy chanel volt az aki a fűzőket kivitte a divatból a női öltözködésnél...
    de: ez egy halom fos! miről szól? hogy felemelkedik a nő (meggazdagszik a film alatt, a legvégén pedig az első divatbemutatóján gondol vissza a "megpróbáltatásokra")
    ami egyenlő azzal hogy: egy gazdag ember felajánlotta, hogy hagyjon fel a fellépésekkel, és menjen hozzá lakni... az hiába megalázta, emberszámba se vette, nem bazdmeg ő ottmaradt, csak azért is. majd beleszeret a lovászfiú-tanácsadóba, aki befektetéssel meggazdagszik. hol egyik, hol másik faszinál aludt. csak fogtam a fejem bazz...
    és ő lenne az emancipáció megtestesítője a 20.században? de könyörgöm, milyen áron... pf...mindegy

a film persze azt már meg sem említi, hogy ő létrehozta a világ első „mesterséges” parfümjét. (ezt is tesómék mondták)

...

4/10

ja és köszönöm istenem hogy nem vagyok nő:DDDDdd
  • tigeroo
    "your flesh, his fantasy" :DDD
  • jamamura
    CLASH OF THE TITANS

sok zaj, kevés agy.
  • Lipi1980
    Akkor ez már lehet hogy második rész, és az elsőben már kutyákon tesztelte amit most embereken akar véghezvinni???
  • Dynamic
    ...és 1:43-nál figyeljétek a képet:D
  • Dynamic
    Jah, ezt a beteg baromságot már láttam korábban is. Akkor sem és most sem értem, hogy miért akar valaki embereket összeragasztani? Kb. annyi értelme van, mint egy olyan szert kifejleszteni, amitől az embernek szivárványszínű szarva nő. Erre egyszerűen nem lehet még filmes viszonylatban is elfogadható magyarázatot faragni.
  • Sephi
    OMG MUST SEE!!!
  • Rundstedt17
  • Blasta
    A film címe: Az emberi százlábú

Ebből már kiderül...
  • Mentol
    Ezt nem értem: mi a doki célja?
  • tommygear
    istenem
  • sandor8206
    ha szted Tarantinó-filmeknek zseniális a sztorijuk, akkor vak vagy :-) vagy nem láttál még zseniális sztoriju filmet
    Tarantino-filmekben a dialogusok, a zene és a karakterek az erősek, történet inkább B, mint A
    Szted miért az a címe a Pulp Fictionnak, hogy Pulp Fiction?
  • PetruZ
    Mi a sz*r ez? Ezt muszáj lesz megnézni. :)
  • desigo
    ez súlyos...
  • Totti5
    Az igen, van elképzelése az ürgének:D:D
  • precision
    fuck... naszóval:

• precision
    vótmá? újabb 10 pontos alkotás van készülőben :D külön kiemelném a "Ha láttad a trailert akkor láttad a filmet" effektust :) kész...

[/flash]http://www.youtube.com/watch/v/yISIXp-FK-Y[/flash]
  • Lipi1980
    Árva
    Hmmm. Nagyon nem szeretem az olyan filmeket, amiben gonosz "gyerek" gonoszkodik. De valamiért úgy éreztem, hogy végig kell nézni. És megérte! A végén fény derült arra, hogy miért is tettem idézőjelbe a gyerek szót...
    8/10

Kedves John!
    A film egy katona srác és egy lány közti távkapcsolatról szól.
    Én egy picivel többet vártam tőle...
    7/10
  • ba32107
    Jaah tényleg.... pedig láttam, de nem hagyott bennem túl mély nyomot. Kösz.
  • Taki29
    Pókember . Szerintem
  • ba32107
    Egy kicsit off, megmondanátok ez melyik filmből van?
  • tep
    Shane Acker : 9
    remek animációs film 10/10