[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William mondta meg jól a miérteket. Amúgy most már értem a 2.-3. részt, eddig nem tudtam hogy ezeket csak később fűzték hozzá, és csak 1 részesnek volt tervezve (bár volt sejtésem).
tigeroo: nem volt túlbonyolítva. Neo-t lelötték az ügynökök és meghalt.. meghalt hogy aztán újra éledjen, megvilágosodva, hogy ő bármire képes. És lazán megsemísitette Smith ügynököt. A legvégén hallhatjuk ahogy üzenetet küld a gépeknek: nem tudtok ellenem mit tenni, rettegjetek, bújdossatok, én meg közben megmutatom az embereknek, mi is a Mátrix igazi arca, és legyözhetetlenné válunk.
Ennyi, kész, nincs túlcicomázva, erőltetve mmég és még és még több ellentmondó filozófiai blablával (amennyi szerepel az első részben az bőven elég). A további részekbe már hülyét kaptam az Oráculom építészné hülyeségein (egyszer ez az igazság, máskor az, meg hgoy értened kell miért teszed nem azt kell tudnod mit teszel bla bla). Unalmas harcok (a nagyon kevés kivételtől eltekintve), na meg pakoljunk bele pár nyálfolyamban ficánkoló Zion lakót, hogy legyen miért izgulnia a népnek mikor jönnek a robotok.
Aztán a végső megoldás? Neo az embernek született gép, Smith ügynökök meg világpusztító gonosz lett, majd amiért Neon keresztül a főlegozó gép elpusztítja a lázadó programot, azért engedjük már el az embereket, hadd legyen szabadok.. na persze.
Nézd meg az első rész végét, sokkal hangulatosabb :) Elég csak az utolsó 10 percet.
de jó, ez persze magán vélemény :D