[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
coco chanel:
szóval. súlyos bazdmeg. nem szól semmiről. eddig tudtam hogy valami flancos ruhamárka, meg hogy chanel volt az aki a fűzőket kivitte a divatból a női öltözködésnél...
de: ez egy halom fos! miről szól? hogy felemelkedik a nő (meggazdagszik a film alatt, a legvégén pedig az első divatbemutatóján gondol vissza a "megpróbáltatásokra")
ami egyenlő azzal hogy: egy gazdag ember felajánlotta, hogy hagyjon fel a fellépésekkel, és menjen hozzá lakni... az hiába megalázta, emberszámba se vette, nem bazdmeg ő ottmaradt, csak azért is. majd beleszeret a lovászfiú-tanácsadóba, aki befektetéssel meggazdagszik. hol egyik, hol másik faszinál aludt. csak fogtam a fejem bazz...
és ő lenne az emancipáció megtestesítője a 20.században? de könyörgöm, milyen áron... pf...mindegy
a film persze azt már meg sem említi, hogy ő létrehozta a világ első „mesterséges” parfümjét. (ezt is tesómék mondták)
...
4/10
ja és köszönöm istenem hogy nem vagyok nő:DDDDdd