106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Várjuk:D
  • Dynamic
    Robert De Niro, Steven Segal, Don Johnson, Jessica Alba... ritka jó figurákat sikerült összehozni:D
  • Blacksheep333
    Machete trailer
  • [HUN]Crassus
    kicsit A teamre hajaz....sztem
  • [HUN]Crassus
    ez marhajó! 7/10-es jó csaj:P jó poénok jó akció nemrossz story!
  • motyodlee
    én ezt a filmet nagy buzgósággal el kezdtem nézni, aztán 40 perc után már a végét vártam... untatta az "európai" agyamat :DD (3/10)
  • PJack
    The Hurt Locker

realista, kicsit dokumentumfilm-szerű, sok akció helyett inkább csak rengeteg feszültség.
    hangulatos volt, de azért voltak benne hibák amiket egyszerűen nem értek.
    meg sajnos ennyire amerikai film lévén nem maradhattak el hatásvadász jelenetek sem. kár érte.

nem rossz film, de nem renget eget.

viszont a színészek jók voltak. szóval legyen egy 7/10
  • Prof William
    Ez igaz de ha én mondjuk választhatok a biztos halál és majdnem biztos halál között akkor majdnem biztost választom.
  • Rundstedt17
    Human Centipede

Már egy jó ideje vártam ezt a filmet és végre megérkezett.Azt kell mondjam meg alapozott bizalommal vártam ugyanis rendkivül jól sikerült.
    A film talán legerősebb része Lasser alakítása,tökéletesen eltalálta az őrült doktor szerepét ehhez foghatót még nem láttam...Az aranyköpéseket meg már szinte orgazmusközeli állapotban említem meg mint pl:
    -My friend,you dont match,have to kill you.Dont take it personally XDDDDDDD
    -oh my sweet centipede XDDDDDD
    És még sok-sok apróság a fekete humor kedvelőinek sok kellemes percet fognak okozni a doktor megjegyzései grimaszai XD.....A két női szereplő már gyengébben teljesít,de azért hozzák a minimumot amerikai mértékkel még csinosnak is mondhatóak.
    A cselekmény folyása megfelelő.Végig fennmarad az érdeklődésünk.Vizuális téren egy light gorénak mondanám,csak néhány jelenetet mutatnak a műtétből azt is csak pillanatokra,a 100%-os orvosi pontossággal tehát vitatkoznék.De szerintem ez nem is baj elvégre,nem torture horrort vártam abból már úgy is volt elég mint a szemét...Viszont finomságokat kapunk bőséggel gondolok itt arra hogy kemény megaláztatásokban lesz részük.A film vége is meglepő főleg hogy állítólag triológia lesz belőle, még egy jó pont(kiszámíthatatlanság).
    Ami említésre méltó még az hogy a német nyelv erős szerepet kapott.Illetve ami viszont furcsa hogy nulla a zenei aláfestés,a film végét leszámítva nincs is semmi...
    Összeségében egy kiváló eredeti darab amit minden horror fannak látnia kell.Szerintem simán vitte az év horror címjét megelőlegezem.10/10
  • Willenbrock
    Calvaire 5/10. Nagyon beteg belga thriller,sok csavart és izgalmat nem rejteget,inkább azt lehet mondani erre filmre hogy olyan érdekes...
  • Tyler1
    Street Kings

Mást vártam a filmtől, kapásból ott h a címbéli többesszám jelent is vmit, de sztem lehetett volna sima King is(bár lehet az már sokat elárult volna). Aztán azt hittem, ilyen Kemény Zsaruk jellegű lesz, ami kicsit talán meg is volt, de hiányzott az igazi jó sztori. Mert hogy elég sablonos lett az egész, kb. 40-45 percnél leesett a tantusz és onnantól már tudtam mi jön. A vége meg már abszolút Kiképzés volt, Whitakerben már-már Denzel szemeit véltem felfedezni :D Ja és Dr. House-t meg sem említem, mert az meg annyira nyilvánvaló szál volt, hogy csak na.
    A szereplőgárda viszont teljesen rendben volt Reeves kurvajól nyomta(megis nézem most milyen filmeken ügyködik) a kemény zsarut, Whitakert szeretem, de ebben a szerepben nem tetszett, Laurie pedig ismét csak jól sikerült a "köcsögből jó" szerepére.
    Öszességében esti akciónak jó volt, de nem hiszem h maradandó emlékeket helyezett volna le bennem.
    6/10
  • PJack
    jóvan jóvan, ne okíccsá másokat :D
  • [HUN]Crassus
    kövezz meg elbasztam.......
  • tommygear
    Zoe
  • Kicsikiraly
    a losert hiába ejted lúúzernek, attól az még csak egy O-val van. (bár nem tudom hogy lehet elrontani, amikor a videó címében meg helyesen van)
  • Tyler1
    trailer szépen öszevan rakva. kivácsniságomat felkeltette, úgyhogy tuti nézős, már csak Zoe Saldana miatt is :D (hmm istennő :P )
  • [HUN]Crassus
    ejjha akár jó is lehet!

The Loosers
  • Sephi
    Mar ott fail ez a beszelgetes, hogy a csavot zombik tamadjak meg ergo a logikanak itt ABSZOLUT semmi ertelme sincs :D

Azt mar meg sem emlitem, hogy egy filmrol beszelunk es nem real life eventrol.
  • xxxpaulxxx
    Gondolta... így is úgy- úgy is meghal... a golyó gyorsabb
    Ennyi erővel odavethette volna magát a fertőzötteknek is:D
  • PetruZ
    Hmm, én egy másik helyszínre emlékeztem. De részletkérdés, nem tartom olyan borzasztóan illogikus dolognak. :)
  • hiszacu
    és lövik le abban a másodpercben... Tehát hatalmas zsákutca.
  • Tyler1
    hát sztem itt azért kifért volna még egy medve is ha akar :D
  • PetruZ
    Az "ördögűző"-sztori már az elsőben is megvolt, igaz, csak a legvégén. A második rész abszolút logikus továbbvezetése a sztorinak, szerintem minden a helyén volt. Az, hogy egyes emberek hogyan viselkednek stressz alatt és ez filmben mennyire logikus / illogikus... előfordul. Én pl. a három fiataltól kaptam agyf*szt, ahhoz a részhez érve nagyon le akartam húzni az egész filmet.

U.i.: Rémlik, az ablak eleve kisebb volt, mint ő maga, és nem a zárat rángatja, hanem csak ösztönösen odanyúl és rádöbben, hogy értelmetlen. Szerintem. :)
  • Shep
    Mi a kérdés? Szerintem ilyen egyszer nézős korrekt film.
  • hiszacu
    http://www.youtube.com/watch?v=lEMZwQulT1Q

???
  • Shep
    Ez is ilyen kézi kamerás szar?
  • Tyler1
    az oké, csak én igazából azt utálom a horror filmekben, hogy logikátlan és irracionális dolgokat csinálnak, ami már hatásromboló a filmre nézve.
    a csávónak túlélési ösztönből kellett volna szarrá lőni az ablakot vagy kiugrani, nem fejbe küldeni magát. ez olyan mint 2001-ben a WTC, túlélési ösztönből ugráltak le az emberek százméteres magasságokból a biztos halálba,mert az agy olyankor is cselkvésre késztet.
    jó, lehet az öngyilkosság is az, de olyan helyzetben az tök logikátlan volt.
  • Sephi
    Igazabol nem tudhatod milyen lelki allapotba kerult az az ember. Ebben a filmben az a jo, hogy megmutatja a szereplok reakciojat egy fiktiv eletveszelyes szituacioban.

Ez kb ugyanaz, mint ha te (negyaisten) eloben latnal valakit ahogy egy masik embert fejbe lo. Eloben latni ez atom sokk lehet szamodra, de moziban mar viccesnek is felfoghato.

Nekem a Rec2 sokkalta jobban tetszet mint az elso resz.
  • Prof William
    ablak
  • Prof William
    Hát igen biztos kevés volt a költségvetés az balak újraüvegezésére. :) Mellesleg ilyen helyzetben én is reflexből törném/lőném ki az ablakot.
  • [HUN]Crassus
    ha kimegy lelövik.....
  • Tyler1
    [REC] 2 (SPOILERES, ne olvasd ha...)

Éjszaka neki álltam, de fél óra után elég is lett. Először tetszett, hogy a helyszín maradt, de aztán rájöttem h ez már így nagyon unalmas. Az meg, hogy ördögűzőt csináltak a sztoriból egyenesen nevetséges. Ha a kereszttől inaktív lesz az öszes zombi, akk pap miért nem egy baszott templom kereszttel ment be??
    Valahol ott nyomtam ki h az egyik kommandó faszi, bemegy a fürdőbe a zombik elől, megrángatja az ablakot, ami miért is nyílna ki, ha rávan hajtva a zár, de nem azt lőné ki és kiugrana vagy akármi, hanem fejbe küldi magát.
    Pontozhatatlan!
  • Lipi1980
    ITT találsz további forgatási helyszínt :D
  • Lipi1980
    Egészen pontosan itt van a "Zsáklak"
    37˚51΄28,86½ D – 175˚40΄49,67½ K
  • Sir Quno Jedi
    Nana, Vasember 1 az jó volt kérem, minden kétséget kizáróan. Moziban nagyon zúzós volt, mind a zene, mind a poénok odaillettek, kiváló, könnyed szórakozás némi tanulsággal.
  • Prof William
    Új Zélandon.

Az ott felépített falu azóta is megtekinthető. Turistalátványosság lett.
  • triplet
    Kicsit off, de szerintem ide tartozik: A Gyűrűk Ura filmekben a Megye, ahol a Hobbitok élnek, igazából hol található? Vagy is: Hol vették fel azokat a jeleneteket amik a megyében játszódnak?
  • Dynamic
    "Akinek nem tetszik az ne fikázza. "

Akinek nem tetszik az is dicsérje vagy be se írjon? Az ehhez hasonló kommentek már az internet őskorában is cikinek számítottak.
  • Lipi1980
    Mert miss Pepper jobban bejön neked? Kinek a pap, kinek a paplan :)
    Egyébként miss Johansson dögös csaj! Ajánlom figyelmedbe vagy a Nem kellesz eléggé c. filmet, vagy a Vicky, Christina, Barcelona-t.
  • I.C.ram
    Dehogy a csaj miatt. Az csak hab a tortán.

Az egész film olyan primkó volt, mint a pókember kb. Attól még, hogy valami képregény, nem tudom, miért kell ócskára csinálni valamit. A "jófej" megjegyzésektől meg hülyét kapok, amiket a főhősök nyomnak ezekben a filmekben.