1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rundstedt17
    Human Centipede

Már egy jó ideje vártam ezt a filmet és végre megérkezett.Azt kell mondjam meg alapozott bizalommal vártam ugyanis rendkivül jól sikerült.
    A film talán legerősebb része Lasser alakítása,tökéletesen eltalálta az őrült doktor szerepét ehhez foghatót még nem láttam...Az aranyköpéseket meg már szinte orgazmusközeli állapotban említem meg mint pl:
    -My friend,you dont match,have to kill you.Dont take it personally XDDDDDDD
    -oh my sweet centipede XDDDDDD
    És még sok-sok apróság a fekete humor kedvelőinek sok kellemes percet fognak okozni a doktor megjegyzései grimaszai XD.....A két női szereplő már gyengébben teljesít,de azért hozzák a minimumot amerikai mértékkel még csinosnak is mondhatóak.
    A cselekmény folyása megfelelő.Végig fennmarad az érdeklődésünk.Vizuális téren egy light gorénak mondanám,csak néhány jelenetet mutatnak a műtétből azt is csak pillanatokra,a 100%-os orvosi pontossággal tehát vitatkoznék.De szerintem ez nem is baj elvégre,nem torture horrort vártam abból már úgy is volt elég mint a szemét...Viszont finomságokat kapunk bőséggel gondolok itt arra hogy kemény megaláztatásokban lesz részük.A film vége is meglepő főleg hogy állítólag triológia lesz belőle, még egy jó pont(kiszámíthatatlanság).
    Ami említésre méltó még az hogy a német nyelv erős szerepet kapott.Illetve ami viszont furcsa hogy nulla a zenei aláfestés,a film végét leszámítva nincs is semmi...
    Összeségében egy kiváló eredeti darab amit minden horror fannak látnia kell.Szerintem simán vitte az év horror címjét megelőlegezem.10/10