1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Street Kings

Mást vártam a filmtől, kapásból ott h a címbéli többesszám jelent is vmit, de sztem lehetett volna sima King is(bár lehet az már sokat elárult volna). Aztán azt hittem, ilyen Kemény Zsaruk jellegű lesz, ami kicsit talán meg is volt, de hiányzott az igazi jó sztori. Mert hogy elég sablonos lett az egész, kb. 40-45 percnél leesett a tantusz és onnantól már tudtam mi jön. A vége meg már abszolút Kiképzés volt, Whitakerben már-már Denzel szemeit véltem felfedezni :D Ja és Dr. House-t meg sem említem, mert az meg annyira nyilvánvaló szál volt, hogy csak na.
    A szereplőgárda viszont teljesen rendben volt Reeves kurvajól nyomta(megis nézem most milyen filmeken ügyködik) a kemény zsarut, Whitakert szeretem, de ebben a szerepben nem tetszett, Laurie pedig ismét csak jól sikerült a "köcsögből jó" szerepére.
    Öszességében esti akciónak jó volt, de nem hiszem h maradandó emlékeket helyezett volna le bennem.
    6/10