106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
nagy hős #56018 ha az első kettőt szeretted, ugyanúgy fogod gondolni mint mi.
tudom, imdb nem oszt nem szoroz bla bla, de azért 15 ezer szavazatnál 9.3 még mindig az értékelése. -
Moon: 4/10 Unalmas, csak kattingatva tudtam végignézni.
District 9: 3/10 Ez egy no comment film.
Szupercsapat: 9/10 Az év eddigi legjobb filmje számomra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor simán lenne 10/10 is.Ha a végén nem lenne az a hajós jelenet + nem Szépfiú találta volna ki a tervet, -
xxxpaulxxx #56016 Az külön poén lesz, hidd el!
Tényleg kurvajó az egész sorozat... és talán ez az egyetlen olyan sorozat, aminek az 1. része a legrosszabb (a többihez képest) a 2. nagyon jó és a 3. a legjobb:) -
hmm, aztmondod? a moziban mutatták az előzetesét, én a barbi-kent jelenetnél már fogtam a fejemet...
-
xxxpaulxxx #56014 jajajajaja!:D -
Nagyon örülök ezeknek a pozitív véleményeknek.
Mert a Pixar már az előző két résszel is nagyon magasra tette a lécet.
-
Az első kettőt nagyon szerettem, főleg a másodikat. Meg is van mindkettő VHS-en.
A 3. at is tuti megnézem valamikor. -
méltó befejezése szerintem a legjobb Pixar műnek
-
nagy hős #56010 Toy Story 3
elmondhatatlanul kurva jó, első 10/10 amit kiosztok. :) -
Én a Cherry2000-et szeretem, mer segg! -
azt nem láttam így számomra nem létezik!!
nah jó be kell ismernem hogy hülye érv volt a fikázás mellett.
lehet csak az i am legend meg a terminator salvation miatt volt már elegem san franciscoból
kis csámcsognivaló -
Baszki és a Doomsday (2008)?! Beszéltek már zőcségeket! :D -
meg is fogom lesni hamarosan őket, újra ;) -
huhha, és tényleg, The film opens "A Few Years From Now..." in Australia
bakker, akkor még egy pont a mad max unique világa mellett... azóta az ilyen hasonló filmekben mást sem látni csak a golden gate hidat... -
Mad Max mondjuk pont poszt-ausztrál... :D -
rorock #56003 Nekem az annyira nem tetszett hogy az valami borzasztó. Ennyire gagyi filmet már rég láttam, úgy néztem a vége felé hogy beletekertem hogy történik-e végre valami igazán izgalmas. 4/10 -
Vinkypale #56002 Tegnap (vagy előtte) a Farkasembert néztem. 5/10 Semmilyen nem volt. Ha épp nem a farkas menekült unalmas volt, mikor lövöldöztek, az még elment de vártam, hogy féljek mikor sötét volt az erdőben pl, de csak bambultam és semmi. A finálé miatt meg simán veszíthet még egy pontot. -
Pedig az emberevés ezzel jár. Nem véletlen nézték mindenhol Eli kezét és ha kicsit is remegett volna, simán agyonlövik (joggal). Ott van pl. a kuru (félelmetes reszketés), ami CJD (Creutzfeld-Jakob) szerű betegség, de maga a CJD is hasonló tüneteket okoz ugyebár. Ráadásul a betegséget hordozó prionok iszonyat ellenállóak, akár évek múltán, fertőzött orvosi eszközöktől is elkapható a betegség (amiket TÖBBSZÖR fertőtlenítettek azóta etanollal és fromaldehiddel pl.)... -
-
szerintem csak álmos voltál!
amúgy a végén az idős házaspáron szakadtam :D sztem jó poén volt... -
Nekem nagyon nagy csalódás volt a film... Végig erőltetett volt, tulajdonképpen semmi sem történt benne... Teljesen értelmetlen volt az az alapstory hogy egyből beolvasztották az összes bibliát, és hogy már CSAK 1 darab maradt... Az az emberevős, kézremegős dolog tette fel a koronát az egész filmre... nálam 2/10... -
spoiler >>>
amikor reggel visszament a faszihoz meg az anyjához és elkezdett előttük imádkozni
(és az ámen szót elfelejtette) -
xxxpaulxxx #55996 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor árulta el a csaj?Oo -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A végén már full mind1 volt, hogy mi történik a könyvvel, mivel a főgenya az őrületében feláldozta az összes vezető emberét, akik nélkül a birodalma kártyavárként omlik össze (és maga is súlyosan lesérült, már sebláza volt, ami abban a világban egyenlő kínhalállal). A csőcselék nem hallgat rá így, hogy a rettegett bikák kihullottak mellőle. A könyv innentől már semmit sem ért volna számára, még ha el is tudta volna olvasni. Maga is belátta a vereségét a végére, csak addigra már késő volt. Saját magát győzte le önnön kapzsiságában és hatalomvágyában. Ez a lényeg.
Az "árulás" meg egy lényeges elem, nem hagyhatták ki, lásd. a szentírás... :D Senki sem lesz tiszta elsőre, de tanulhat a hibáiból, látván a köüvetkezményeket.
-
book of eli
figyelem! spoilert nyomokban tartalmazhat!
na, megnéztem. fasza film volt, elgondolkodtató, szeretem az ilyen post-apocaliptikus témákat feldolgozó filmeket/sorozatokat, pl. a jericho máig kedvenc... (csak, a faszom bele hogy mindegyik film post-amerika... mad max óta nem unják még?)
nagyon logikus a történet, valszeg ez történne, ha sok ember birkaként élne a nagyvilágba, pár arc egyből lecsapna az uralom lehetőségére... én a film 3/4 részéig arra gondoltam hogy a főhős szeme érzékeny a fényre, sötétben meg rosszul lát. de a végén egyértelmű hogy isten vezette... amúgy a film közbeni részeket jobban ki lehetett volna dolgozni, a "csajos" vonal szintén erőltetett volt sztem, nemigaz miért nem lehet klisék nélkül megoldani a női szerepeket a filmekben ("elárulja", a faszi mégis segít rajta - ezt mindíg el kell sütni, pl. a zombielandban is... főleg hogy ez tökre illúzióromboló sztem! legalábbis számomra)
mentségére szóljon hogy tényleg már láttunk elég ilyen témájú filmet, itt inkább a fő motívumon volt a hangsúly (determináció, a próféta és feladata, stb.) Ja, és ez a misztikus szál sztem jól illett a filmhez, Indiana Jonesban azért szerintem gázabb volt az egész...
BÁR!
a vége picit logikátlan volt, én a "főgóré" helyében blöfföltem volna a vak nőnek, hogy fordítsa le a vakírásos bibliát, és akkor újra látja a lányát...hátna... hülyén varrták el azt a szálaT%Ű+%ERROR+%+%?! adat feldolgozás >>> vagyis ezt a szálat nem varrták el...otthon maradt a NŐ, A PASAS, meg az elégedetlen zsoldosok...a csaj meg átvette Éli próféta helyét, és megy haza.... húha, ha lesz második rész, akkor befizetek rá! Az kurvaisten! -
martinho feeling 
-
xxxpaulxxx #55992 Toy Story 3
Hát... 10 éve volt az utolsó rész... beültünk a moziba... így 19 éves fejjel furcsa volt ennyi gyerek között mozizni... és az elején féltem is, hogy ez már nem az lesz, mint régen, de tévedtem:)
Fantasztikus film... tökéletes folytatás, tökéletes befejezés:)
Gyerekkorom egyik kedvence még 20 fele is az maradt:)
10/10 -
The Losers
Első látásra a Szupercsapat vmi buta verziója ugrott be. Sőt sztem nem is véletlenül került az éppen nem rég a mozikba, na mind1. Fasza kis akció film LENNE, ha nem egy C kategóriás sztorit kapott volna. Semmi értelme nincs a filmnek, tényleg mint egy A-team epizód, csak lövöldözés, eksön, robbanás. A CGI néhol nagyon pusztulat, nem hiszem el, h egy mozikba került filmnél nagy elvárás lenne egy nem szemetszúróan ronda cgi.
Trailer szépen összelett vágva, de az igazi pite elég langyos lett.
5-6/10 -

hát na :D
-
-
Valami jó akciófilmet tudtok mondani ?
Ahol a főszereplőnek kell menekülnie, el kell jutnia egy bizonyos helyre hogy megmenküljön... a lényeg hogy izgalmas legyen :)
-
Accepted-et néztem meg most, könnyű kis tini-vígjáték, egyszer nézhető. Azért egy Amerikai Pite (1-3) ra ne számítsunk, se egy The Hangover-re.
Csávókámat sehova nem veszik fel és kitalál magának illetve a szintén bukott haverjainak egy képzelt sulit átmenetileg (mivel a szülei baszogatják), ahova aztán jelentkezni kezdenek a tanulók. [...]
7/10 -
Neki valószínűleg ez a nyugtató, nem pedig a környezet zajai -
áá csak kiváncsi lennék úgy milyen lehet a túlélési ösztön :)
más:
és igen, a mokép elvállalta a D9 hazai forgalmazását. végre megcsináltad Magyarország!!! -
még ezt a kis szórakozást is elvennéd tőle? :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy nem értem egy vak ember, miért dugja be a fülés és hallgat zenét, mikor az egyetlen támasza a hallása elvileg -
elég oda egy sima savas akksi:D bár nemtom hogy az apple használ-e zselés aksikat (bár lényegtelen)
hoppácska, megfog dőlni a book of eli off-hsz rekord! in dö ném ov dzsízász! -
A Prophet (Un Prophéte) (2009)
8.1 pontos imdb érték, Cannes-i nagydíj, Oscar-jelölés legjobb külföldi film kategóriában, BAFTA díj, Cesar díj, satöbbi, satöbbi... Tudjuk jól mennyire nem jelentenek ezek semmit nekünk, vagy ha mégis, akkor már inkább csak óvatos gyanakvásra adnak okot. :) Meg hát két és fél óra, szóval biztos valami szenvedős művészfilm, amit mi, alacsony rangú fogyasztók úgy sem érthetünk. Azért tettem vele egy próbát, mivel a zanzásított történet (börtöndráma) érdekelt, általában kedvelem az ilyesféle filmeket.
Malik egy fiatal arab-francia írástudatlan félvér, az utca nevelte kisstílű bűnöző, aki egy rendőr megtámadása miatt hat évet kap. Odabent, a börtönben jön rá, mennyire senki és semmi kapcsolatok és pénz nélkül. Kívülállóként minden ellenkezése dacára meg kell ölnie valakit a korzikai klikk parancsára. Megteszi, és cserébe védelmet kap, a börtön legbefolyásosabb alakja, az őröket is a kezében tartó öreg maffiózó közelébe kerül. Ahogy telnek az évek, nem csak írás/olvasásban és nyelvekben kupálódik ki, hanem a bandák és bűnszövetkezetek világában is, és ahogy kezdi a saját üzleteit felfuttatni, úgy kerül egyre többször szembe a korzikai főnökkel...
Mint ahogy írtam, a film jó két és fél óra, és nem azt mondom, hogy nincsenek benne üresjáratok, de igazából nem vészes a dolog, mert a helyszínek, események és a karakterek bemutatása elviszi az időt. Igazán zavaró csak az lehet, hogy rengeteg a karakter, sokan néznek ki tökugyanúgy, és még az angol felirat (a film francia) is elég szűkszavú ahhoz, hogy tökéletesen követni lehessen az összekuszálódó szálakat, bevallom, nekem nem is sikerült tökéletesen. Ezt még rontja is, hogy néhány karakter számomra nem igazán érthető módon ki van emelve, külön kis bemutató feliratot kapott, miközben más, fontosabbak semmit. Itt azért egy kicsit zavaros volt a koncepció.
Akció kevés van, inkább a börtönélet, illetve később a kimenők alatti külvilági események vannak bemutatva a főszereplő szemszögéből, és a címre sincs igazán tökéletes magyarázat a végefelé előforduló egyetlen jeleneten kívül (elolvastam, hogy mit kellett volna felismerni, de őszintén szólva magamtól nemigen jöttem volna rá...). Az sem mondható, hogy happy end a vége, de nem is tragikus dráma, az utolsó képkockák sugallta konklúzió kevéssé jött át a film egészén. (Bár majd érdemes figyelni a srác egy félig rejtett kézmozdulatát. :) )
Összességében legyen 6/10. Az eleje érdekes, feszült, később, ahogy bonyolódik a történet, úgy lesz laposabb, de a vége megintcsak jobb. Engem, mint ismert igénytelen filmb*zit :) az eleje eléggé megfogott, csak ezért néztem végig, és igazából utólag sem bántam meg a dolgot, bár volt bennem csalódottság is. Ahhoz túl hosszú, kicsit zavaros, és kicsit jellegtelen, hogy többre értékeljem.
-
xxxpaulxxx #55980 De mi van, ha főhősünk csak a Duracell-t szereti és mivel vak, ezért nem látja, hogy az-e =( -
elég ha a garázsban/pincében a lomok között keres egy 5-10 éves ceruzaelemet :D