1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    book of eli

figyelem! spoilert nyomokban tartalmazhat!

na, megnéztem. fasza film volt, elgondolkodtató, szeretem az ilyen post-apocaliptikus témákat feldolgozó filmeket/sorozatokat, pl. a jericho máig kedvenc... (csak, a faszom bele hogy mindegyik film post-amerika... mad max óta nem unják még?)

nagyon logikus a történet, valszeg ez történne, ha sok ember birkaként élne a nagyvilágba, pár arc egyből lecsapna az uralom lehetőségére... én a film 3/4 részéig arra gondoltam hogy a főhős szeme érzékeny a fényre, sötétben meg rosszul lát. de a végén egyértelmű hogy isten vezette... amúgy a film közbeni részeket jobban ki lehetett volna dolgozni, a "csajos" vonal szintén erőltetett volt sztem, nemigaz miért nem lehet klisék nélkül megoldani a női szerepeket a filmekben ("elárulja", a faszi mégis segít rajta - ezt mindíg el kell sütni, pl. a zombielandban is... főleg hogy ez tökre illúzióromboló sztem! legalábbis számomra)

mentségére szóljon hogy tényleg már láttunk elég ilyen témájú filmet, itt inkább a fő motívumon volt a hangsúly (determináció, a próféta és feladata, stb.) Ja, és ez a misztikus szál sztem jól illett a filmhez, Indiana Jonesban azért szerintem gázabb volt az egész...
    BÁR!
    a vége picit logikátlan volt, én a "főgóré" helyében blöfföltem volna a vak nőnek, hogy fordítsa le a vakírásos bibliát, és akkor újra látja a lányát...hátna... hülyén varrták el azt a szálaT%Ű+%ERROR+%+%?! adat feldolgozás >>> vagyis ezt a szálat nem varrták el...otthon maradt a NŐ, A PASAS, meg az elégedetlen zsoldosok...a csaj meg átvette Éli próféta helyét, és megy haza.... húha, ha lesz második rész, akkor befizetek rá! Az kurvaisten!