106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"A 23 éves férfira..."
Na nem is olvastam tovább :D Fail és egyben Darwin-díjra is esélyes (gy.k.: Darwin díjat kapnak a leghülyébb módon meghalt emberek)
Persze mindemellett szomorú eset, és az még szomorúbb, hogy erről hírt kell adni, szánalmas reklám a filmnek... -
xxxpaulxxx #56297 Nesze neked tvájlájt -
köszi , ezaz :D
-
??? -
Keresek egy filmet.
Hasonlít erre a filmre, csak annyi hogy amit én keresek az mai időben játszódik és valami kommandósok harcolnak a szörny(ek) (?) ellen.
-
The Wolfman
Na, ez nem volt rossz. Nagyobb hibát nem is találtam benne, végig lekötött. Szpesöleffektek is rendben voltak, az akciók is, a végső harc is teljesen rendben volt.
8/10 -
The Road -
Tokeletes. Nem tudok mast mondani errol a filmerol.
(annyit meg hozzatenek igy sutyiban, hogy volt itt nem reg egy agyatlan vita arrol, hogy mi ertelme volt ennek a filmnek. Ennek nem kellet ertelme legyen, igy volt jo ahogy volt, aki kepes volt ezt tovabbgondolni, azt sajnalom, de neki nem jott le a film) -
Teljesen egyetertek! Ritkan van olyan, hogy egy filmet ketszer nezek meg egy hetvegen. Volt egy ket jelenet ahhol konkretan konnyekkel rohogtem. Tracy Morgan hozta a formajat, de en mar a 30 Rock ota nagyon szeretem a karaktert. (erdekesen ebben a filmben sem probalt mas lenni, ami ugye lehet negativ dolog is).
-
Cop Out
Nem tudom, miért nem imádja a nép, szerintem hatalmas! Igaz, van egy kis lejtése, a kihallgatós jelenetet nem tudja felülmúlni, de azért próbálgatja rendesen! Szokásos Kevin Smith szindróma: minden karakter telitalálat, a dumák kurva jók, 1-2 - szigorúan a történettől(?) független - helyzet üt, de sztorija nincs és értelme még kevesebb, ill. felvállaltan családbarát a befejezés is.
Viszont minden más stimmel, a feka srác pedig hatalmasat játszik... Ill. Sean William Scott parkour-jén kifeküdtem :D
8|10 ... a Hangover óta nem röhögtem ilyen jót! -
Das Experiment talán? Bár nem az a tradícionális börtönfilm, de ettől függetlenül nagyonnagy. -
C.Lambert? ha van színész akitől agybajt kapok, na akk az ő :D -
persze az alapfilm, de nekem inkább a mostaniak jönnek be - bandák, bunyók, lyuk, stb.. :D -
Fortress! Nem új, de odabasz a vágatlan verza! -
halálsoront gondolom láttad, nekem az is a nagy kedvencem :) -
Felont láttam, az tetszett is, Celda-t meg már töltöm köszi :) -
CELDA 211, ez sem volt rossz -
xxxpaulxxx #56282 Jah igen tényleg, köszi:D
Ez nem rossz börtönfilm. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megölik a feleségét és őt ítélik el, mint elsőszámú gyanúsított
de ha már remény rabjai, akk tud vki mondani vmi fasza börtönfilmet? lehetőleg újabb legyen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Andyt megcsalja a felesége egy golfozóval ezért részegen odamegy hozzájuk egy fegyverrel de végül mégsem ő öli meg őket de ennek ellenére kétszeres életfogytot kap -
xxxpaulxxx #56279 Pont ma gondoltam rá, hogy már rég láttam... esetleg le tudnád írni spoilerbe hogyan is kerültek a faszik börtönbe? Mert már elfelejtettem:D -
Birth
ja megfogott, holott rosszabbra számítottam.
Cameron Bright kisgyerekként tuti horroba kellett volna fogni
Nicole Kidman meg nagyon jó volt a színházas résznél
8/10 -
-
The Shawshank Redemption
Sokadszorra megnézve is magasan 10 pontos.
Hiába tudtam minden pillanatban,hogy mi fog következni végig lekötött és egy percet sem untam belőle.
Esetleg a karakterek öregedését jobban lehetett volna megjeleníteni sminkkel,maszkkal. -
Cop Out
Háááát...
Az öreg Bruce nagyon gyenge, szinte nem is játszik... a film 80% -ban a szokásos nézésével bámul előre és annyi.
A feka srác pedig néha idegesítő de vannak jó pillanatai.
Összességében egyszer meg lehet nézni, van benne egy pár jó poén, de annyira nem ütnek.
6/10. -
Dean Winchester #56274 nem azt kérte ,hogy aktuális legyen... -
xxxpaulxxx #56273 sokan azt mondják, hogy a viharszigetről ez jut eszükbe -
Az lehet, de nem aktuális és nem is egy műfaj, nemde? ... -
Mi lett elkúrva? nekem 10/10 mert sokadjára is a tévé elég szegezett. Remekmű. A vége szvsz életszerű volt, még akkor is ha nem annak tünt, de gondolj bele, te mit tennél ha kiszabadulnál és először éreznéd a földet, levegőt, eget, napfényt? -
keresek egy régi filmet, még ovodás koromból emlékszem rá, a helyi TK "kincse" volt amúgy, afféle rare loot 
szal:
ilyen mech robotokkal harcoltak benne, baszottnagy gépekben az emberek, és a főgonosz ilyen skorpió-robottal nyomult. volt még benne tán piramis is. (azt nemtom h az egyiptomi piramisok vagy vmi modern bázis)
-
ha a shutter islandrol beszelsz akkor A Beautiful Mind ezerszer jobb film... es legalabb nem alszik el rajta senki. -
viharszigethez hasonló filmeket mondanátok? -
Kick/Ass (2010)
A képregényt kétszer olvastam, másodjára pont a film előtt egy héttel, hogy képben legyek :), aztán szombat este a moziban ülve szinte az egészet elfelejthettem. Nem, nem fogok hosszasan siránkozni, hogy mennyire átírták, mennyire nem ez van az eredetiben. Röviden: az első harmad szinte teljesen az (majdhogynem szöveghűen), a második harmad már egyéb hozzáköltéseket is tartalmaz (szerintem feleslegesen elnyújtva ezzel a filmet), a harmadik harmad meg már szinte teljesen elrugaszkodik az eredetitől. Ettől függetlenül teljesen jól nézhető, remek adaptáció, amit végigröhögtünk a baráti társasággal (kb. a röpködős-gépágyús jelenet kivételével, ami sztem ultragáz volt, messze elrugaszkodik még a film által átírt geek-szellemiségtől is). Legyen mondjuk 8/10, mert végül is jól szórakoztam, annak ellenére, hogy zavartak bizonyos eltérések.
-
Lost in Translation
nem akarok spoilerezni, de a vége sztem nagyon sokat ad hozzá. így olyan teljesen egész lett
és ez a két színész valahogy nagyon illik egymáshoz és kurvajól hozzák a szerepüket
nagyon szép film, egy csomó mosolygós jelenettel.
viszont nem komédia, és ez a kicsit magányos-szomorkás hangulat teszi ezt ilyen elképesztően hatásossá
imádom Scarlettet. valami elképesztően gyönyörű teremtés
9/10 -
xxxpaulxxx #56265 A sziget
Az alapötlet jó, de aztán picit el lett kúrva...
A vége meg túl idili:D
6/10 -
animeaddicts -os adatlapot linkeltem + "Maga az anime pedig hibátlan."
:D
-
Viharsziget
10/10 egyszerűen nekem tökéletes volt -
ha kicsit is szereted a kutyakat akkor mindenkeppen kotelezo! -
Dean Winchester #56261 megvan,de nem vettem erőt magamon,hogy megnézzem- ezzel a kommentel sikerült rávenned :D thx -
Hachiko: A Dog's Story
ennel a filmnem elkezdett erdekelni, hogy mi lehet ez a "gomboc a torokban" erzes.... mitol faj ennyire, mi tortenik?:D A film gyonyoru volt. A torkom majd kiszakadt ugy fajt :) Mindenki nezze meg. Zsepkendot keszitsetek elo!
A szomszedom ket hete vett egy ilyen kutyat ( 1000 dodo kornyeken volt) 8 hetes... par napja szejjel nyalogatta az arcomat. Szal ezekutan nem volt nehez a pityerges a vegen :') -
tegnap siratos filmezest rendeztem egymagamban.... az elso film amit neztem a The Messenger
Ben Foster es Woody Harrelsonnal a foszerepben. Szerintem lattatok mar sok olyan filmet mikor ket katona kiszall az autobol a es a hazban lakok mar elkezdenek akkor panikolni mikor meglatjak a haz elott a ket katonat setalni az ajtohoz. Ebben a filmben viszont a katonak helyzetet mutatjak be, ahogy menniuk kell hazrol hazra es ertesitik a legkozelebbi csaladtagot (KIN) a halal esetrol.
Tetszett a film, mert ilyen meg nem keszult, legalabbis en meg nem lattam.
Nagyon tetszettek a szineszi jatekok. Az osszes "hazalo" jelenetnel gomboc nott a torkomban.
Bele se merek gondolni, hogy ez tenyleg milyen munka lehet mar :(
Sajnos a vege egyaltalan nem tetszett. Tipikus jelenet: tortenik valami, varod, hogy na most mi lesz es fekete kepernyo es nevek..... wtf? Na mindegy. Ettol fuggetlenul jo volt. 7/10(?) nem tudom mit adjak ra mert a film szamomra teljesen jo volt a vegeig. vegulis 1 ora 30 percet elveztem az 1:33 as film idobol...