1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Kick/Ass (2010)
    A képregényt kétszer olvastam, másodjára pont a film előtt egy héttel, hogy képben legyek :), aztán szombat este a moziban ülve szinte az egészet elfelejthettem. Nem, nem fogok hosszasan siránkozni, hogy mennyire átírták, mennyire nem ez van az eredetiben. Röviden: az első harmad szinte teljesen az (majdhogynem szöveghűen), a második harmad már egyéb hozzáköltéseket is tartalmaz (szerintem feleslegesen elnyújtva ezzel a filmet), a harmadik harmad meg már szinte teljesen elrugaszkodik az eredetitől. Ettől függetlenül teljesen jól nézhető, remek adaptáció, amit végigröhögtünk a baráti társasággal (kb. a röpködős-gépágyús jelenet kivételével, ami sztem ultragáz volt, messze elrugaszkodik még a film által átírt geek-szellemiségtől is). Legyen mondjuk 8/10, mert végül is jól szórakoztam, annak ellenére, hogy zavartak bizonyos eltérések.