[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tegnap siratos filmezest rendeztem egymagamban.... az elso film amit neztem a The Messenger
Ben Foster es Woody Harrelsonnal a foszerepben. Szerintem lattatok mar sok olyan filmet mikor ket katona kiszall az autobol a es a hazban lakok mar elkezdenek akkor panikolni mikor meglatjak a haz elott a ket katonat setalni az ajtohoz. Ebben a filmben viszont a katonak helyzetet mutatjak be, ahogy menniuk kell hazrol hazra es ertesitik a legkozelebbi csaladtagot (KIN) a halal esetrol.
Tetszett a film, mert ilyen meg nem keszult, legalabbis en meg nem lattam.
Nagyon tetszettek a szineszi jatekok. Az osszes "hazalo" jelenetnel gomboc nott a torkomban.
Bele se merek gondolni, hogy ez tenyleg milyen munka lehet mar :(
Sajnos a vege egyaltalan nem tetszett. Tipikus jelenet: tortenik valami, varod, hogy na most mi lesz es fekete kepernyo es nevek..... wtf? Na mindegy. Ettol fuggetlenul jo volt. 7/10(?) nem tudom mit adjak ra mert a film szamomra teljesen jo volt a vegeig. vegulis 1 ora 30 percet elveztem az 1:33 as film idobol...