106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Reg5
    Én csak azt nem értem miért A-team a címe, ugynais az alap szereplőkön kívül semmi köze hozzá
  • Sir Quno Jedi
    Red Planet (2000)

Kicsit uncsiak, kicsit kiszámítható, kicsit gagyi, de azért bőven élvezhető. Persze csakis sf kedvelőknek. Sőt én már nagyon rég láttam először, így most újra érdekes volt.
  • Tyler1
    van amire nekem már nem magyarázat, h egy filmben minden lehetséges. ha már hülyeséget látok, akk várom h vmi parasztracionalitással hitessék el velem h az tényleg megtörténhet.
    nekem kicsit sok volt a film, de nincs azzal gond, ha vkinek tetszik, mert hát ahány ember, annyi blabla... :)
  • hapi
    Repo man
    10/8

9 lenne de az első fele kissé vontatott sztem. Viszont a második fele mindenért kárpótolt...
  • desigo
    Clash of the Titans

Direkt nem néztem meg ennek se a trailerét mert nagyobbat üt a film ha ismeretlenül látom.A történet tetszett de a megvalósítás nagyon gagyi volt.Az élőben felvett tájak gyönyörűek voltak de a CGI atom gagyi.A városok az oszlopok a tüzek az ellenségek mind bénák voltak.
    (Ebben nagyon profi a Pixar.Össze nem lehet hasonlítani ezzel a filmmel a CGIt.A legutolsó kis állatka is simán élethűnek néz ki.)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A karakterek szimpatikusak voltak.Jobban is be lehetett volna őket mutatni.Nem bántam volna ha e miatt fél órával hosszabb a film.Szinte sajnáltam amikor percek alatt sorban meghaltak.
    Zeusznak lehetett volna több szerepet adni.Néha megjelent és osztotta az észt,nem volt szimpatikus.
    Hades karaktere sokkal jobb lett.Többet szerepelt,látványos belépőkkel.
    Sam Worthingtonnak ez a nézése annyira ki van hangsúlyozva,hogy meg is áll a cselekmény pár másodpercre.zavaró
    Nagyon jó film lehetett volna ez ha nem csapják így össze és költenek még a CGIre.

5/10
  • Dean Winchester
    jóvan arra gondoltam,de gondoltam inkább megkérdezem
    no meg furcsának véltem,hogy egyből 4részt tud osztályozni!
    akkor a kérdés ehhez kapcsolódan.:
    most nézted meg egymás után a 4 részt vagy csak most a 4.-et és az előtte levőket meg fejből pontoztad?
  • tommygear
    ??

Indiana Jones
  • Dean Winchester
    ?
  • zaki
    Indy 8/10
    Indy 2 7/10
    Indy 3 9/10
    Indy 4 7/10
  • Dean Winchester
    amikor a hadbiróságon álltak , annál a jelenetnél meg a hideg is kirázott! hannibá az esőben... szal nagyon bejött!
  • Dean Winchester
    én is megnéztem,nekem rohadtul tetszett.
    "Ennél még a sorozatnak is keményebb sztorijai voltak."
    nem véleteln volt anno sorozat!
    nekem tetszett, mindegyik karakterből kaptunk egy keveset amit anno a sorozatban megszokhattunk!
    látványilag meg többet kaptam mint amire számítottam.
    amit spoilerbe irtal meg hát kérlek ,sztem bőven belefér hiszen ez film amit élvezni kell!
  • tigeroo
    így van, mivel nem is vártam többet attól a filmtől, csak kár hogy a trailerben ellőtték az összes látványos dolgot...

most ha ettől boldog vagy, akkor legyen igazad.
  • Gurren
    téged meg nehéz, mert túl menő vagy
  • Sephi
    Teged is konnyu szorakoztatni!
  • Tyler1
    The A-Team

Ez most mi volt? Ennél még a sorozatnak is keményebb sztorijai voltak. Meg úgy az egész banda kb. 1%-ban hozta az eredeti karaktereket, főleg Rosszfiú bazmeg, Mr.T foghatta a fejét mikor megnézte a filmet

a tankkal repülésnél tartottam egy 20 perces szünetet, és átgondoltam, h érdemes-e folytatnom
  • tigeroo
    amúgy ebben igaza van, de mindegy...

a trailer ütős volt (és az is igazság hogy a film jól értékelhető részének 90%-át le is fedte)
  • Sephi
    Nem lehet nehez teged szorakoztatni :)
  • macselek #56441
    Egyik kedvenc filmem. :)
  • Tyler1
    miért lenne ez alulértékelve?
  • Tyler1
    xDDD
    a lényeg h tisztázódott :D
  • ProGabe #56438
    egyike Spielberg két totál alulértékelt filmjének. a másik a Minority Report. én mindkettőt imádom!
  • artschi2
    Totál egyetértek, Caprio egyik legjobb filmje. Anno volt egy akció, hogy 990 Ft-ért a 2 lemezes extra változatot meg lehetett venni, azóta is ott figyel a polcomon.
  • Dean Winchester
    egyetértek! láttam már párszor , pár hónapja adták a tv-ben és nem bírtam ki h ne nézzem meg! egyszerűen fantasztikus a film !
  • Kicsikiraly
    Catch Me If You Can

Egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen filmről hogy lehet hogy én még soha sem hallottam egészen tegnapig. Tegnap viszont hallottam, és úgy voltam vele, hogy DiCaprio, Hanks, Walken, Sheen, Spielberg, Williams, ez a film nem lehet rossz, főleg hogy fehérgalléros bűnözés, csekkhamisítás stb.

Ma viszont meg is néztem a filmet, és ha az előbbiek alapján én már látatlanban is egy 8-9-re pontoztam volna a filmet, megnézés után úgy érzem hogy 11-12-re kell. Egyszerűen alapmű ebben a témában.

Végig lekötött, nem unatkoztam egy percig sem, tulajdonképpen elrepült az a két és fél óra. Rengeteg röhögős rész volt benne, szomorúbb meghatós, izgulós, libabőrödzős. És a legszebb az egészben, hogy igaz történet.

Színészi játékban nem találok kivetnivalót, ahogy a rendezésben, az operatőri munkában és a zenében sem. Nem tudok rajta fogást találni, teljesen a hatása alá kerültem a filmnek.

10/10, pedig nem szeretek ennyit adni semminek, hibátlan.

-Knock-knock
    -Who's there?
    -Go fuck yourselves.
  • precision
    oh sssshit... :)
    valóban, elnézést :D
  • ProGabe #56433
    ennek a szerencsétlen filmnek mindenki elírja a címét :)

Losers, egy "o"-val
  • precision
    The Loosers

Max egyszernézős popcornmovie, nincs benne semmi extra. Próbálták nagyon lazára venni a készítők a karaktereket, de igazából nincs benne egyéniség. Picit erőltetett az egész. Nincsenek is benne olyan szép akciójelenetek sem poénok. Kicsit csalódtam, a trailer hangulatos volt.

5/10
  • CSOCSO
    The Blind Side

ez is jo film volt. Nagy ujdonsag nem volt a filmben de szep volt. Foleg, hogy igazi tortenet. A legutolso kepeknel nagyon ugy voltam vele, hogy kozelebb pontozon a 10hez de maradjunk a 7/10 nel.
  • CSOCSO
    cop out

nem is volt gaz.. en birtam a fekat is.

7/10
  • motyodlee
    így tiszta
  • xxxpaulxxx
    Várj... most, hogy utána néztem ennek a Nolan-nek a filmjeinek, rájöttem, hogy rossz filmet fikáztam, amikor erről a filmről beszéltem... szóval én nem erre a filmre gondoltam ekkor, közben rájöttem:D
    Amire én gondoltam, az a Tökéletnel trükk voltXD
    Mind1, csak ennyi... gondolom furcsállod, hogy egy majd' 1 hónapos postot vettem elő... csak eszembe jutott:D
  • desigo
    Cop Out

A film elején zavart,hogy most ez akkor akció film vagy vígjáték de később már tudtam élvezni a poénokat.
    Guillermo Díazért pedig plusz pont mert hihetetlen mi fejeket le tud vágni.

7/10
  • Dean Winchester
    :DDDDDDDDD
  • desigo
    Tegnap láttam én is.

Jobban szenvedett H mint akit kínzott.Nagyon erőltetett volt már a végére.Jack Bauer ezt letudta volna 5 perc alatt :)
  • precision
    Unthinkable

Nem tudtam semmit a filmről, még trailert se néztem, csak láttam hogy Samuel L. Jackson, mondom nekem ez elég, megnézem.

Nem csalódtam. Samuel L. Jacksonban még sosem :) Maga a film nem volt rossz. SLJ nélkül olyan 5,5/10 lenne, de így egy 7est megér.

7/10
  • Kmarha
    A-team:

Mármint az új film, 2010. Jó kis akció film, amire érdemes lesz majd moziba is beülni. Pont azt adta, amit vártam tőle. Eltúlzott, de látványos akció jelenetek, pörgös történetvezetés, poénok, és hogy a karakterek adjanak legalább egy kicsit vissza a sorozatban megkedvelt formákból.

Ahogy néztem, a régi Murdock és Szépfiú is szerepelt benne (a szemüveges, mindenképpen börtönbe velük fickó lenne Szépfiú? Morduckot nem találtam meg a filmben, mondjuk mindketten sokat változtak azóta).

Szó mi szó, élvezetes mozi volt, de senki ne úgy üljön elé, hogy kicsit is komolyan veszi!
  • mflex #56422
    Nagy HD tv-én, DTS-ben ez egy tök fasza film, sokkal jobb, mint a 25 perc után megunt POP, addig bírtam a moziban nézni azt xart. Nem is értem, hogy az egyébként általam nagyra tartott, profi Bruckheimer, miért ilyen szarságokba nyomatja a pénzét... A titán film viszont, a hibáira ellenére tetszett, ha már fantasy, akkor inkább ez.
  • Tikal #56421
    mondjuk egy inception? ... de számomra még a tron is millioszor jobb popcorn kategoriában...
  • viizo
    Te, ez nagyon facepalm :)

én is csodálkozom, ha ez nem tetszett Neked...

akkor vajh' milyen trailer tetszhet... :)
  • Sephi
    "A film előzetese az év egyik legjobban összevágott, legdögösebb trailere volt, ami a várakozásokat is nagyon feltornászta."

Itt megaltam olvasni es azota is rohogok.

Hihetettlen milyen izlesek vannak.