[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Catch Me If You Can
Egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen filmről hogy lehet hogy én még soha sem hallottam egészen tegnapig. Tegnap viszont hallottam, és úgy voltam vele, hogy DiCaprio, Hanks, Walken, Sheen, Spielberg, Williams, ez a film nem lehet rossz, főleg hogy fehérgalléros bűnözés, csekkhamisítás stb.
Ma viszont meg is néztem a filmet, és ha az előbbiek alapján én már látatlanban is egy 8-9-re pontoztam volna a filmet, megnézés után úgy érzem hogy 11-12-re kell. Egyszerűen alapmű ebben a témában.
Végig lekötött, nem unatkoztam egy percig sem, tulajdonképpen elrepült az a két és fél óra. Rengeteg röhögős rész volt benne, szomorúbb meghatós, izgulós, libabőrödzős. És a legszebb az egészben, hogy igaz történet.
Színészi játékban nem találok kivetnivalót, ahogy a rendezésben, az operatőri munkában és a zenében sem. Nem tudok rajta fogást találni, teljesen a hatása alá kerültem a filmnek.
10/10, pedig nem szeretek ennyit adni semminek, hibátlan.
-Knock-knock
-Who's there?
-Go fuck yourselves.