1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    Clash of the Titans

Direkt nem néztem meg ennek se a trailerét mert nagyobbat üt a film ha ismeretlenül látom.A történet tetszett de a megvalósítás nagyon gagyi volt.Az élőben felvett tájak gyönyörűek voltak de a CGI atom gagyi.A városok az oszlopok a tüzek az ellenségek mind bénák voltak.
    (Ebben nagyon profi a Pixar.Össze nem lehet hasonlítani ezzel a filmmel a CGIt.A legutolsó kis állatka is simán élethűnek néz ki.)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A karakterek szimpatikusak voltak.Jobban is be lehetett volna őket mutatni.Nem bántam volna ha e miatt fél órával hosszabb a film.Szinte sajnáltam amikor percek alatt sorban meghaltak.
    Zeusznak lehetett volna több szerepet adni.Néha megjelent és osztotta az észt,nem volt szimpatikus.
    Hades karaktere sokkal jobb lett.Többet szerepelt,látványos belépőkkel.
    Sam Worthingtonnak ez a nézése annyira ki van hangsúlyozva,hogy meg is áll a cselekmény pár másodpercre.zavaró
    Nagyon jó film lehetett volna ez ha nem csapják így össze és költenek még a CGIre.

5/10