106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    szegény Nolan... a hívők lassan templomot emelnek neki és vallást neveznek el róla :P :D
  • viizo
    egyetértek, baromi unszimpatikus volt a nő már az elején is, pedig még meg sem szólalt

pedig a színésznő ha rendesen lett volna 'elkészítve', akkor nem nézett volna ki ilyen rosszul, a Bor Mámor Provance-ban pl. egészen csinos volt.
  • tigeroo
    na és szerinted mi volt benne a logikai túlzás?

amúgy nekem a csaj nemjött be, ijesztő volt (este rámnézne megijednék)
  • Montanosz
    Inception

Johnny Mnemonic hasonló témában nálam még mindig inkább etalon, bár annak idején asszem bukott.

8/10
  • Tyler1
    Benjamin Button...

Másodszorra már nem tetszett annyira, valahogy több hibát vettem észre mint első nézéskor. Viszont a legfőbb negatívum nálam Blanchet, egyszerűen irritál ez a nő.
    Ettől függetlenül nagyon jó filmnek tartom, és sokféle érzelmet kiváltott belőlem.
    7/10

(és aki ezt összehasonlítja Forresttel, az hülye!!! de végülis vannak akik a tükörtojásban is látják Jézust...)
  • xxxpaulxxx
    Inception

Nah végre megnéztem... nagyobb durranásra számítottam, de nem volt rossz. Voltak benne logikai bukfencek, de elnézzük... A Mátrixnál jobb volt és ez az egész álom az álomban dolog magával ragadott végülis. Eleinte féltem, hogy nem fogom érteni, mert eléggé zavaros volt, aztán eszembe jutott, hogy ki a rendező és mondtam magamban.... a végére úgy is kiderül minden... így is lett:D
    SZVSZ még mindig a Memento a legjobb Nolan film, azután rendesen kattogott az agyam, hogy akkor most mi is volt ez az egész... aztán jön a ranglétrán A tökéletes trükk és aztán ez... majd a Batmenek... a többi filmjét még nem láttam:D
    Szóval jó volt jó volt, de azért volt egy kis túlkapás is a dologban:D
    7/10

BTW: Marion még mindig az a tipikus bűbájos Francia ideálnő:)
  • davidka003
    Kick-Ass:

Érdekes film de nem is tudom olyan furcsa volt.
    Nehéz pontot adni rá.
    7/10 Nicolas Cage miatt.
  • Inquisitor
    Na ja, kb. 1000x több pénzből készült, meg pár évtizeddel később, még szép.
  • Inquisitor
    Azért a jobb remake az ritka, mondjuk a True Lies az jobb lett, mint A Kém aki szeret engem. A Tégla meg majdnem elérte a hong kongi eredeti szintjét.
  • davidka003
    Kicsi voltam utáltam azt az animét.
    Az amerikai "remake" jobb sokkal. :)
  • Inquisitor
    "De nekem az örök kedvencem az Oroszlánkirály bár az nem japán."
    Nem az, de csak véletlenül hasonlít a történet 99%-ban a Kimba a fehér oroszlán c. animera. ;)
  • precision
    hát mindegy akkor is viccesen néz így ki... :)
  • Seth
    Olyan a mozgása mint a régi ilyen filmeknél. Stop motion-ös. Lehet azzal is van csinálva és nem cg
  • precision
    omg number 2.

1:17 -nél az a "CGI"... micsoda cyclops :)

minnél több trailert nézek annál több olyan film van amit NEM várok :)
  • precision
    omg... ez a facebook téma most ilyen rohadt divat lett vagy mi? vagy esetleg maga facebook pénzeli ezeket a losereket, hogy reklámozzák a "szarjukat" ? :) mit kell azon már reklámozni, mindenki ismeri...

újabb social networkös izé...
  • Tatyla
    első trailerek mindig bénák,tisztelet a kivétel...
  • Csörcsike
    Az egy nagyon komoly film.
  • Sephi
    A Thor trailerje olyan szinten szar, hogy teljesen elvette a kedvem, hogy valaha is megnezzem ezt a filmet.

• davidka003
    Na most totál a lelkembe tiportál. :)
    Akkor legyen 8 pont. :D
    De nekem tetszett.
    Vannak filmek amikre nem szoktam ilyen jó pontot adni. pl 666 A gyermek 1/10-nél többet nem ér.

#56952: Aviátor nekem a szép repülős jelenetek miatt tetszett de már rég láttam ezért most nem pontozom.

• precision
    nem attól lesz egy film 9 -es mert meg lehet nézni 5x, ez így van
    de azért kicsit gondolj már bele, 9 pont az majdnem 10, egy hajszálnyival kevesebb a 'TÖKÉLETES' filmnél... nálam ez csak olyan film lehet amit egynél többször is meg lehet nézni :)

egy 9 pontos vígjátéknál olyan poénok vannak, amiken sokadjára nézve is szakad az ember

a Hot Tub Time Machine -ban egy ilyen poén sincs (sok poénon még első nézésre sem tudtam elmosolyodni), a színészi alakítások gyengék, John Cusack mint 'fuckoló' ex nagy partyface... hát rohadtul nem hiteles

de persze ahogy érzed :) nem az a baj, hogy tetszett neked a film, hanem az itt a probléma szerintem, hogy minden filmet felülpontozol... ha ez a hot tub izé 9 pontos akkor egy nála 3-4x jobb vígjátékra (igen, vannak olyanok) hány pontot adsz a 10ből? :) 20 -at? :D
  • precision
    hehe :)
    még jó, hogy nem cibáltál el rá :D majd ha nem lesz más, "kikölcsönzöm" és megnézem :)
  • REALista
    nah az pont egy kurva jó filmje...
  • xxxpaulxxx
    Akkor már a kosaras naplója:D
  • ROCKnROLLA
    hát nekem nagyon nem jött át
  • bcrics
    Egyik legjobb filmje
  • Blasta
    Facepalm, simán meglehet
  • bcrics
    emo
  • ROCKnROLLA
    legszarabb filmje biztos h az Aviátor.. azt képtelenség megnézni..blöee
  • xxxpaulxxx
    Leo mindig is jó színész volt be kell vallani, bármennyire is idegesítően nyálboy volt régen:D
  • tigeroo
    oroszlánkirály
  • davidka003
    Van 1-2 jó anime gyerekeknek. Ja és anime nem egyenlő japán szemét.
    pl Csízmás kandúr

De nekem az örök kedvencem az Oroszlánkirály bár az nem japán. 6 évesen láttam először. Nem egy buta mese, van benne dráma is.
    Ami még jó a Cápamese. Korrekt történet, nincs összecsapva mint a legtöbb rajzfilm.
  • ROCKnROLLA
    Family Guy :DD
  • viizo
    A Hercegnő és a Béka
  • Dean Winchester
    jaja
    azért a mai gyerekek nem is kapnak igazi rajzfilmet mint anno mi régen kaptunk :S vuk-ot is számítógépes technikával felujítják,most jön a hupikék törpikék,maci laci (már kész az alvin és a mókusok) :S hol van már az igazi rajzfilm ??? mondjatok egyet amit az elmult 5 évben készítettek és ne ilyen astro boy és hasonló szg-es trükkös mesét mondjatok.
    mert nincs egyszerüen nem csinálnak egy jó rajzfilmet sajnos!
    a mai gyerekek akkor kapnak igazi mesét ha anya és apa letölti a régieket!
  • davidka003
    Nem attól lesz egy film 9/10-es, hogy meg lehet 5-ször is nézni.
    Egyszer megnézni nagyon szórakoztató de mivel már ismered a poénokat többször nem érdemes. Talán majd egyszer megnézem szinkronnal is.
    A retro hangulat nagyon bejött.
    De akkor már leírom, hogy az utóbbi pár napban mit láttam.

Green Zone:

7/10

Voltak benne jó pillanatok de összességében nem volt nagy szám. A sólyom végveszélybent nem tudja legyőzni. :)

Public Enemy: Johny Depp az egyik kedvenc színészem, 30-as éveket imádom, nagyon bejött a film, nem unatkoztam bár tudom, hogy sokan lehúzták de számomra 10/10 és tuti, hogy még párszor meg fogom nézni.

The Wolfman: 8/10 néha unalmas volt de azért tetszett. A vége annyira nem kiszámítható.

Prince of Persia(ezt moziban):

Nagy rajongója vagyok a játéknak és elég jól visszaadja a hangulatát a film. Volt pár dolog amin változtattam volna de azért jó munkát végeztek.
    9/10

Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében:

Örök klasszikus. Örülök, hogy sikerült megszerezni szinkronnal. Kicsit lassan indul be de 10/10. A zenéje meg mestermű. :)

Shutter Island:

A végén meglepődtem de az egész film hangulata jó volt. A szinkron is kiváló Hevér Gábornak köszönhetően. Régen nem bírtam Leo-t de egész jó színész lett.
    9/10

Gamer:

Michael C. Hall miatt volt nézhető a film. A dagadt játékos aki egy csajt irányított az vicces volt. :)
    7/10

Ez 1 hét termése de tuti kihagytam valamit.
  • Ams
    Legend Of 1900 (La leggenda del pianista sull'oceano)

Gyönyörű film, leírhatatlan, a végén zokoghatnékom volt.
    Giuseppe Tornatore, Ennio Morricone, Roger Waters, Koltai Lajos

10/10
  • Tyler1
    Jesse James meggyilkolása...

Ez vmi hihetetlen. 160 perc full slow-motion a film, mégis annyira magával tud ragadni. Teljesen hibátlan az összes alakítás benne, Pittnek a nézésétől a hátamon felállt a szőr. Casey Affleck meg ezzel az egy filmmel, 100 kört ver a Benre(hogy nem kapta meg erre az Oscart komolyan). Tökéletes a zene, a díszlet, a jelmez, minden...
    Mondanám h kötelező, de itt 10 emberből ha 7 bírná a feléig sajnos.
    Lenyűgöző film, Pitt minden új szerepével egyre nagyobbra nő a szememben.
    9/10

Spancserek

Vagy 5-6. alkalom, h újra nézem és még mindig szakadok rajta, ha vki jó vígjátékot akar akk ezt látnia kell :) Paul Ruddnak meg big up, mert nagy hülye :D
    8/10
  • xxxpaulxxx
    Hmmm instant classicXD
    Már nyomom is rá a 10eket imdbn:D
  • iowa19
    bocs a caps lockért amúgy :D
  • Tikal #56940
    már meg sem akartam említeni, de ez nekem is feltűnt :)