[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem attól lesz egy film 9/10-es, hogy meg lehet 5-ször is nézni.
Egyszer megnézni nagyon szórakoztató de mivel már ismered a poénokat többször nem érdemes. Talán majd egyszer megnézem szinkronnal is.
A retro hangulat nagyon bejött.
De akkor már leírom, hogy az utóbbi pár napban mit láttam.
Green Zone:
7/10
Voltak benne jó pillanatok de összességében nem volt nagy szám. A sólyom végveszélybent nem tudja legyőzni. :)
Public Enemy: Johny Depp az egyik kedvenc színészem, 30-as éveket imádom, nagyon bejött a film, nem unatkoztam bár tudom, hogy sokan lehúzták de számomra 10/10 és tuti, hogy még párszor meg fogom nézni.
The Wolfman: 8/10 néha unalmas volt de azért tetszett. A vége annyira nem kiszámítható.
Prince of Persia(ezt moziban):
Nagy rajongója vagyok a játéknak és elég jól visszaadja a hangulatát a film. Volt pár dolog amin változtattam volna de azért jó munkát végeztek.
9/10
Vizsgálat egy minden gyanú felett álló polgár ügyében:
Örök klasszikus. Örülök, hogy sikerült megszerezni szinkronnal. Kicsit lassan indul be de 10/10. A zenéje meg mestermű. :)
Shutter Island:
A végén meglepődtem de az egész film hangulata jó volt. A szinkron is kiváló Hevér Gábornak köszönhetően. Régen nem bírtam Leo-t de egész jó színész lett.
9/10
Gamer:
Michael C. Hall miatt volt nézhető a film. A dagadt játékos aki egy csajt irányított az vicces volt. :)
7/10
Ez 1 hét termése de tuti kihagytam valamit.