106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Repo Men (2010)
Megnéztem már én is, és összességében csalódás. Apró elemeiben nagyon bejött, a világ, az ötlet, a csavar a végén (amire korábban legalább két erős utalás is volt, mégsem esett le, másra gyanakodtam), a karakterek (és Jude Law), de az egész sztori sztem alapvetően hibás logikára épül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Addig oké, hogy ha nem tudod fizetni, akkor visszavesszük, de szerintem semmilyen jogi keretbe nem férne bele, hogy meg is ölünk közben. Az az orvosi asszisztenciás felelősség elhárító szöveg csak blabla volt, még ilyen cyberpunk közegben sem hiszem, hogy megvalósítható lenne. Legfeljebb ha az Union az állam ura is lenne, de nem úgy tűnt. Emellett az ilyen gyakorlat hamar kiderül és elterjed, vagyis drasztikusan kellene, hogy csökkenjen az új szerződők száma és a hosszú idősöké kéne növekedjen, ehhez képest rengeteg olyat fogtak a telepen is, akiknél pár napos, vagy pár hónapos elmaradás volt.
Legyen mondjuk 5/10, de csak a figurák, meg egy-két jó jelenet miatt.
-
Everyman's War
A 94. gyalogos hadosztály emlékére.
7/10 -
A varazslotanonc
Mindig imadtam a magiaval foglalkozo temakat,nagy remenyeket fuztem ehhez is.Cage megprobalja a hatan vinni az egeszet,nem sok sikerrel.Igaz nem is nagyon dolgoztatta meg ez a szerep.Sokkal tobbet is ki lehetett volna hozni belole foleg ilyen szineszekkel,igaz a latvanytol sem estem hanyatt.Egyaltalan nem jott at semmilyen borzongas vagy komor hangulat a varhato vilagvegerol,szerintem a keszitok sem tudtak eldonteni hogy poenfilm legyen,vagy komolyabb fantasy.A gyerek kikepzese alatti 'vicces' jelenetek pedig nc kategoria.Ezt a foszereplo biszbasz hulyegyereket meg aki egyre tobb filmben jatszik meg kimondottan utalom.Kicsit modosult tudatallapotban moziban lehet hogy jobb.Kar erte,Cage-t amugy csipem.
4/10 csak a stilus miatt -
shumika #57461 M.i.B- Sötét zsaruk 2
Régi film de imádom nem tudom megunni :) -
Égető bizonyíték
Ez de szar volt. Semmi értelme, hiába próbálták poénosra venni a figurát. Bár Malkovich és Pitt jelenetein jókat nevettem, a többi kalap szar.
4-5/10 -
A Nagyfiúk egy hulladék:S 5 ilyen humorista és ilyen szargagyi poénok...édesIstenem:S:((( -
A tökéletes trükk
10/10
Érdekes volt, végig lekötötte a figyelmemet. A szinkron is kiváló lett. -
Dean Winchester #57457 jólvan nah :D előbb cselekedtem és aztán gondolkoztam :)
nem vágtam én annyira,hogy volt már olyan film aminek 2 részét egyszerre készítették és csak külön kb 1 év elteltével vetítették :) -
"rendező költség- és időkímélés céljából egy szuszra tudná le a forgatást"
gyűrűk ura trilógiát is egyszerre forgatták de nem egyszerre dobták ki. tényleg egyszerűbb és olcsóbb is. de nem egyszerre jön ki, mivel az ilyen filmeknél rengeteg utómunka van a filmek között is, főleg az Avatarnál, amely majdnem csak cgi. -
nagy hős #57455 szerinted komolyan egyszerre vetítenék a két részt? -
Dean Winchester #57454 oké nem most láttuk de érdekes hír :D
http://www.sg.hu/cikkek/76184/james_cameron_egyszerre_forgatna_az_avatar_2_t_es_3_at
azért ne már :D egyszerre megkapni az avatar 2-3 at????? akkkora gyökérség lenne már bocs -.- -
bonyolult figura vagy te :D -
Repo Men
osztom az elöttem szólók véleményét, simán nézhető és jó film volt, és ahhoz képest h 2 óra nem volt unalmas és vontatott rész benneSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végéért meg respect a forgatókönyvíróknak, rég láttam olyan filmet ahol nem számítok a csavarra, ezt most nagyon jól eltalálták
10/8 -
Dean Winchester #57451 heh? :D azért mondom mert a 4-be meg bele néztem,hogyan is néz ki benne ,szal azért mondom h megse ismertem :D de a 4et meg nem néztem meg mivel ugy gondoltam,hogy elejétől kell ezt megnézni :) -
:O
mi lenne ha ma látnád? :D -
Dean Winchester #57449 baszki
Indi 1-et elkezdtem nézni,hát megse ismertem Harrison Ford-ot :OOO -
na mindjárt neki is ugrok, meglássuk nekem mennyire tetszik :) -
jamamura #57447 ÉLEK ÉS SZERETEK. Vedd észre őket, vedd észre magadat.
Magyar feliratos előzetes. -
shumika #57446 The Pacific- A hős alakukat!
Nagyon véres film amely a 2. VH-t mutatja be egy kis domumentációval megspékelve az eredeti katonákkal akik átélték és ott voltak. Nagyon tetszett.
Bombák Földjén
Egész jö kis film.
Dillinger
Mafiás film nagyon izgalmas, jó film.
-
Tekken
Jó kis verekedős film. Élveztem, nem találtam unalmasnak.
7/10 -
nekem a Különvélemény jutott a filmről az eszembe. Amúgy szerintem is teljesen korrekt, végén csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Viszont voltak uncsi percek, én egy 100 percbe belepréseltem volna az esemélyeket a 2 óra helyett. 7-8 pontot simán megér a film, később újranézős. -
kösz -
Idáig vacilláltam a megnézésén, de most meghoztad hozzá a kedvem.
-
angolul
kanadai akcentusba nyomja, úgyhogy amcsiknak poén, de ott is csak röhög rajta akinek nincs ki a négy kereke :D -
kijött az új DCUAOM (
), a Batman: Under the Red Hood
gondolom mindenki emlékszik a régi, jó öreg Batman rajzfilmekre. amiben minden férfi állát baltával faragták és minden nőnek macska-szemei és rövid szoknyája volt :)
na ez azt a vonalat viszi tovább, csak beletettek pár számítógéppel megtámogatott jelenetet is (amiknek a 90%-át nagyon nem kellett volna)
lényeg a lényeg, hogy ez is jóra sikeredett, főleg azért, mert az akciójelenetek nagyon profin vannak megkomponálva. a sztori tök egyértelmű, a fő csavart érezhetően nem gondolták komolyan (tehát tudták, hogy még az 5 éves Pistike is előre fogja látni vagy' 20 perccel) és a karaktereket is a helyükön kezelik
aki szereti ezeket a rajzfilmeket, az semmiképpen se hagyja ki! -
Grown Up (Nagyfiúk)
Néhány jó poén volt benne...Láttam már jobb vígjátékot is, ettől függetlenül mindenképpen a nézhető kategória.
Ami nagyon komoly volt az a "parasztfiúcska" szinkronja...nemtudom milyen az angol, mert nem láttam, de nagyon eltalálták :D
6/10 -
"Bring it back,
sing it back,
bring it back,
sing it back to me"
Über jelenet :)

-
Mi négyen néztük, és a társaságban mindenki azt mondta, hogy teljesen fasza. Itt kérem szépen antihype esete forog fenn. :DD
A végén a vagdosós jelenet a csajjal meg a moloko remixxel szerintem instant classic.
-
Repo Men
Biztos velem van a baj, de ezt a filmet az elejétől a végéig totálisan élveztem. Ilyen okos, kétlábon álló, kerek popcorn sci-fi-t régen láttam.
A hangulata hasonló a Total Recal-hoz, mégis más, nem is beszélve arról, hogy itt nem egy Arnold kvalitású izomgép a főszereplő, hanem két igazán kiváló színész. És olyan ritkán látni ilyen sci-fi-ket, amikben nem az éppen aktuális nyálasképű 20éves akciósztár nyomja le az ellent egy rémegyszerű CGI szörnyűségben.
Tuti velem van a baj, hogy tetszett, 22% rotten-en, 6.3 imdb-n, de nekem ez a film nagy meglepetés volt, nagyon élveztem minden percét, fasza sztori, fasza szinészek, imádtam a narrációt és a visszaemlékezős jeleneteket, plusz Jude Law arcai félelmetesen jók :D
A vége meg... uhhh :) -
Ez a másik kézikamerás fos. Trailer alapján tetszett, kb annyit ért, mint a blair witch.. -
xxxpaulxxx #57434 :D:D:D -
Paranormal Activity
Annyira nem jött be, talán a vége tetszett de nem nagy szám.
4/10
Inkább nekiállok nézni a Tekkent. -
A kapcsolat dolgait a film végigvezeti a végső megoldásig, de nincsenek benne oda-vissza csavarok (vagy én nem tartom azokat annak). Na jó, egy csavar talán az volt, amikor kiderül, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de kb. 15 perccel korábban már ez is sejthető volt az utalások miatt.Cobb "meginceptálta" a saját feleségét, hogy kijuthassanak arról a szintről
-
szánalmas vagy... -
De ne ítélj mindig mindenki kritikája alapján. Én magamnak döntöm el, hogy mit akarok moziban nézni, és mi az amit csak itthon, vagy meg sem érdemli a megnézést. Az inceptionnek egy db teaser trailerét láttam, azt az 1 perces semmitmondót mély brummogással, a 2012 előtt, moziban (vagyis vmikor ősszel). Kb azóta várom a filmet, és semmit nem tudok róla, csak annyit hogy vmi álmodás van benne, de én már akkor, látatlanban magamnak 9 pontot adtam rá, jövőhét kedden megyek moziba megnézni.
A trailer van hogy sokat elmond a filmből, ilyenkor az egy szar film lesz, és annyi jó jelenet van benne, amennyit a trailerben mutatnak (pl az a Robin Williams - John Travolta film, már a címét is elfelejtettem olyan rossz volt), de ahol csak épphogy megízleled a filmet a trailerrel (mint pl az Inception teasere, vagy a Cloverfield trailerei), olyankor általában baszottjó filmre számíthatsz. Úgyhogy én végső soron azért ajánlanám a trailerek nézését. -
"de nem tudták
megvalósítani az ötletet"
Ahhhhhaaaa, akkor ezért hozott világszerte milliokat (30e-bol) es ezert lett stilusteremto es kritikailag is sikeres! Vegre megertettem, idaig nem vagtam ezt... -
Verekedős film maraton :D
Ip Man
Eszméletlen jó film, hihetetlen alakítások, kitűnő, tanulságos történet, a rendezőnek az akciójelenetekért lábat csókolnék. Zene kiváló. Lynn Hung pedig iszonyat sexy benne
Tekken
Szánalmasan szar, a Mortal Kombat filmeket idézte fel bennem.
1/10.
Ip Man 2
Méltó folytatása az elsőnek. Ez már valahogy nem sikerült olyan izgalmasra, mint az előde, de még így is "jaw-dropping".
-
Dean Winchester #57427 dühöngő halál
6/10
eleje uncsi aztán a végére elég izgalmas lesz.
végén azért nevettem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor lábonlövik a faszit azt még tud járkálni + a lábával szorítani :DD
a legvégén viszont arra se számítottam,hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a mellényben bomba van :) -
nemvolt benne csavar? he? pont hogy volt benne (csak 3 ha megnézed a főhős és felesége kapcsolatát... a film végig szerválja jobbra-balra hogy ki is a felelős...) -
Mr. & Mrs. Smith
Jókat röhögtem, nagyon laza volt ez a Pitt&Jolie páros, kár, h a végére lapos lett
7,5/10
És ez volt a Pitt-maratonom záródarabja, 1 hét alatt 5 filmje, kb. 12 órában. Nem vagyok nagy szinkronpárti, és nem tudom ki lesz az új "brad pitt hang" de Selmeczit azt hiszem soha nem fogják felülmúlni, és számomra az ő halálával ért véget a BP filmek szinkronja.