[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Repo Men (2010)
Megnéztem már én is, és összességében csalódás. Apró elemeiben nagyon bejött, a világ, az ötlet, a csavar a végén (amire korábban legalább két erős utalás is volt, mégsem esett le, másra gyanakodtam), a karakterek (és Jude Law), de az egész sztori sztem alapvetően hibás logikára épül.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Addig oké, hogy ha nem tudod fizetni, akkor visszavesszük, de szerintem semmilyen jogi keretbe nem férne bele, hogy meg is ölünk közben. Az az orvosi asszisztenciás felelősség elhárító szöveg csak blabla volt, még ilyen cyberpunk közegben sem hiszem, hogy megvalósítható lenne. Legfeljebb ha az Union az állam ura is lenne, de nem úgy tűnt. Emellett az ilyen gyakorlat hamar kiderül és elterjed, vagyis drasztikusan kellene, hogy csökkenjen az új szerződők száma és a hosszú idősöké kéne növekedjen, ehhez képest rengeteg olyat fogtak a telepen is, akiknél pár napos, vagy pár hónapos elmaradás volt.
Legyen mondjuk 5/10, de csak a figurák, meg egy-két jó jelenet miatt.