1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kicsikiraly
    De ne ítélj mindig mindenki kritikája alapján. Én magamnak döntöm el, hogy mit akarok moziban nézni, és mi az amit csak itthon, vagy meg sem érdemli a megnézést. Az inceptionnek egy db teaser trailerét láttam, azt az 1 perces semmitmondót mély brummogással, a 2012 előtt, moziban (vagyis vmikor ősszel). Kb azóta várom a filmet, és semmit nem tudok róla, csak annyit hogy vmi álmodás van benne, de én már akkor, látatlanban magamnak 9 pontot adtam rá, jövőhét kedden megyek moziba megnézni.

A trailer van hogy sokat elmond a filmből, ilyenkor az egy szar film lesz, és annyi jó jelenet van benne, amennyit a trailerben mutatnak (pl az a Robin Williams - John Travolta film, már a címét is elfelejtettem olyan rossz volt), de ahol csak épphogy megízleled a filmet a trailerrel (mint pl az Inception teasere, vagy a Cloverfield trailerei), olyankor általában baszottjó filmre számíthatsz. Úgyhogy én végső soron azért ajánlanám a trailerek nézését.