106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    ősszel jön. magyar forgalmazók megint odatették magukat(lásd D9)-.-

The Karate Kid

Nem emlékszem a régire annyira, majd ma megnézem, úgyhogy eltekintve mint feldolgozás nézhető. Bár vannak benne elég idegesítő jelenetek, meg "már a fejemet fogom és inkább nevetek" jelenetek, de szódával elmegy. Jaden gyerek meg szerencsére örökölte az apja mimikáját, szóval vele sem volt gond.
    6/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azért h 10 éves kínai kisgyerekek játszák el a keménylegényt, elég poén. az is h Kínában egy kung-fu iskola ami százakat tanít, a kegyetlenségre oktat PONT ŐK!!!
  • Tomsawier
    Sziasztok!

Filmkérdés: Mi lehet ennek a filmnek a címe?
    Idén nyáron láttam a TV2-n, vagy az RTL-en a következő tartalommal egy filmet:
    Volt a "bajkeverők" világa, ahova úgy lehetett eljutni, hogy az ágyat mint egy ajtót felnyitva átmentek alatta a "lambérián, vagy a sima padlón" azokhoz az élőlényekhez akik azzal foglalkoztak, hogy összekenjék a testvéreket fogkrémmel [-ez egy a sok közül] (így a gyerekek azt hitték, hogy a másik testvér csinálta ezt vele), a lényeg: viszálykeltés volt a cél. Az örök klasszikus mikor egy kislány sírva azt ecseteli az apukájának, hogy nem ő volt (és tényleg nem, mert a "manók" tették vele) de az apuka szentül hiszi, hogy nem így van. Volt egy főludas, aki megismerkedett egy ember gyerekkel akivel "jó barátok" lettek. A "bajkeverő manó" egy ideig feljött érte és együtt mentek bosszantani a jó népet, majd egy napon valamiért nem jött. Mivel érdemes ezt megemlíteni: az átjárót csak a manók tudták megnyitni, a hétköznapi ember nem. De mivel az embergyerek már olyan sokat volt ezzel a manóval, hogy ő maga megunva a várakozást kipróbálta nyitni az átjárót, persze sikerrel... (kezdett átalakulni ő is manóvá, bajkeverővé.
  • kaposi1
    Igen,hazavihető verzióra gondoltam.
    Moziban már megvolt nekem is.
  • precision
    az már volt a mozikban, nem? :) vagy dvd megjelenésre gondolsz?
  • davidka003
    Most néztem meg én is a The Road-ot. Engem a két főszereplő egyáltalán nem fogott meg, azt vártam, hogy mikor halnak már meg.
    Ellenben 1-2 mellékszereplőt meg sajnáltam, hogy éhes, szomjas és olyan rossz bőrben volt. Nem értem, hogy mi értelme élni egy ilyen világban. Egy golyó a fejbe és megold mindent.
    8/10
  • kaposi1
    Tud valaki infót a Törvénytisztelő polgár /Law Abiding Citizen/ itthoni megjelenéséről?
    Mert már nagyon időszerű lenne.
  • ForzaInter
    This is England

Érdekes, tanulságos film volt, ütős befejezéssel, de én többre számítottam. 7,5/10

The Road

Brutál jó film volt, ez műfaj amugy is a kedvenceim közé tartozik, nyomasztó hangulat végig, az ember végigizgult a szereplőkért, nagy hatással volt rám, még több ilyet! 10/10

The Book of Eli

Ez sem volt rossz, bár a Road azért lényegesen jobb film.. 7/10

One missed calls

Amcsi tinihorror, tele értelmetlen fasságokkal, egszer nézhető 5/10.
  • dartonita
    Salt:

Csak ravettem magam hogy megnezzem,Jolie nenit azert szivesen obszervalta az ember mindig is.Hat,ebbol a filmbol nagyon hianyzik valami.A szineszekkel meg nem is lenne baj,a sztori sem teljesen hetkoznapi,de a dialogusok nagyon gagyik,vagy a rendezesi hianyossagok szurtak szemet...ennyire faradtan keptelen vagyok eldonteni.Mindenesetre vegulis egynek elmegy de tul sokat nem szabad varni tole.A Bourne trilogia sokkal feszultebb es izgalmasabb szerintem.

5/10
  • precision
    hát rólam nem lenne nehéz olyat fotót készíteni :D

de ez most nem is rólam szól, hanem arról hogy Jolinéni elkúrta a külsejét. Fogyás + plasztika = a képen látható szörnyfej :) Nyilván a filmeken és a magazinok fotóin nem így néz ki, mert ott ki van vakolva és szépen le van simítva a felület... de ez nem csak rá jellemző hanem minden celebre :)

na hanyagoljuk a témát :) elég szégyen az Jolikára nézve, hogy a külsejéről folyik itt a diskurzus és nem pedig a színészi teljesítményéről... :) Ez sem véletlen. :)
  • öregharcsa
    nem vagy egyedül...
  • [HUN]Crassus
    srácok az Expendables-t mikor akárják vetíteni nálunk?
  • Real13

Szerintem a Saltnál felesleges felemlegetni, hogy mi lehetséges és mi nem. Nem az a film.

Na, jöjjön egy kis mitláttam szóáradat, ömlesztve, válogatva, ígymegúgy, mert csak, legyen mindenki happy:)

Először is ma megnéztem egy Nanny McPhee kettőt, ami annyira meglepően jó volt, hogy rohadt régen láttam ennyire jó, érzelmekkel teli, aranyos és ötletes, nagy szívvel megáldott gyerekfilmet. Ilyet kéne a gyereknek adni, nem Kutyák és Macskákat meg Drágán add a rétedet meg Varázskavicsot... 9/10

Aztán megnéztem Kaufman mester első rendezését a Synecdoche, New York-ot, ami pont csak annyival rosszabb, mint egy Makulátlan elme, mint amennyivel tapasztalatlanabb rendező Kaufman Gondrynál. Oké, talán az írott forma is leheletnyivel gyengébb itt, mint ott. 8/10

Volt még némi só is a palettán, vagyis inkább Só, azaz salt, illetve Salt, és nem az, amit az asztalra teszünk a kaja mellé, hanem egy ügynök, szóval Salt ügynök. Egyértelműen sztárfilm, egyértelműen sablonos, egyértelműen tipikus műfaji film, de annyira pörög, hogy élvezetes. 6/10

Jé, volt itt egy thriller is, amolyan kicsit Kör-ös, de nem remake-es, nyomozgatós természetfelettis cucc, a Shelter J. Moore vörös fejével és visszafogott izgalmakkal. Ugyanakkor elég sötét volt ahhoz, hogy egyszer meg lehessen nézni. 5/10

Újranézés, sokadjára, Death Proof, mindig jobban szeretem, csak nem tudom, hova lehet fokozni a 10/10-et. Hangulatfilm, két adrenalindús résszel, amúgy meg lazulós zenehallgatós stuff jó nőkkel és (továbbra is tartom) jó dumákkal.

He loves Me... He loves Me not:Ez francia, de meg nem keresem most a francia címét, gyenge romantikus cuccnak tűnik, de egy éles váltással thriller lesz belőle. Tatou még őrültnek is aranyos. 7/10

Pleasantville: Na. Jó. Ötletes, bár az alapszituáció kicsit légből kapott. De amúgy annyira jól fordítja ki az amerikai kisvárosi életetet és tévészériákat, hogy nagyon. 8/10

Cape Fear: A Scorsese-féle. Szerintem nem jobb, mint az eredeti. Ugyanakkor jó ez is. 8/10

Ondskan:Az utóbbi idők egyik legkellemesebb csalódása, tudnak még az európai fiúk! A főszereplő karaktere lehengerlő, a film tele van feszültséggel, az iskolai élet bemutatása csillagos ötös, mint ahogyan az atmoszféra és minden más is. Kemény film, amiben csak a szerelmi szál sutasága jelent negatívumot. 9/10

No Man's Land: Ez még jó is lehetett volna, ha jobb rendezője meg színészi gárdája van, meg több pénz a filmre. Két(három) ellenséges katona együtt reked a két vonal között, ebből vannak a konfliktusok, kicsiben és nagyban egyaránt. A befejezés durva. 5/10

Frankenstein, Bride of Frankenstein: A két harmincas évek-beli Frankenstein, két remek horror, különösen a folytatás remek, mert komolyabb témákat is boncolgat, mint az első. 8-as mindkettőre, de igazából nem tudom hogy hagytam el azt a két pontot.

The Godfather 1,2: tökéletesek. 10/10. Különösen az első. Láttam már persze régebben mindkettőt. A harmadikra is sort kerítek majd megint.

Tekken: Ja. Sablon, kevés pénz, játékadaptáció. És mégis működik. Az a tipikus agyhalál film, amikor nincs az embernek semmi kedve akárcsak egy kicsit is komoly filmet, akkor ajánlott. 5/10

Calvaire: Rémesen vontatott. Kemény, de nem eléggé. 4/10

Dellamorte Dellamore: Nem találtam benne semmi értékelhetőt. Pedig bírom alapvetően az ilyen filmeket. Ismertek:D 0/10

Splice: 7/10. Kicsit csalódás volt, túl sok minden akart lenni, a befejezésbeli fordulat előre kiszámítható és nevetséges. (Nem az utolsó jelenetbeli, az eggyel előbbi:)

The Man Who would be King: Connery és Caine párosa egészen az utolsó harmadig cipeli a hátán a filmet. Aztán utána már nem. Érdekesnek érdekes, bár lehetne tömörebb. 6/10

Cirque Du Freak: The Vampire Assistant : Biztató kezdés és néhány betegesen jó ötlet után a szokásos középszerűségbe, sőt mélyebbre süllyed. Fináléja szinte nem is volt. 4/10

Network: Avagy hogyan működik egy TV-társaság. Nem éppen leányálom. Aki útban van, annak lapát, aki nem hozza a nézességet, annak lapát, mindent és mindenkit manipulálni, az megy, de nagyon. 8/10
  • Tyler1
    nyílván nem láttám még orosz női kémet, hidd el náluk ez nem lehetetlen :D az már más kéréds h egy páncélkocsi golyóálló üvege h törik ki ha a kocsi tetejére ugrik egy 60 kilós nő...
  • Dean Winchester
    Salt ügynök filmhez csatlakozom én is :D
    "Jolie nagyon leépült,egykori önmagához képest.Még a Tomb Raiderben milyen szexi volt."

egyértek.
    10/6

egyszer nézhető kb, nem rossz,vég lekötött ,szal nem untam meg.
    azért az picit kemény mikor
    autók tetejéről ugrál át majd a szélén épp egy kézzel megtud kapaszkodni.
    a lifetes jelenet is kemény :D széttárt kézzel és lábbal csúszik szépen le.
    lent szétverik de marad annyi ereje ,hogy a végén megölje a csávót :D
    érted,okés lenne mindez ha nem egy vékony nő lenne.
    mind1 film elfogadom.

egyébként a film elején arra,gondoltam h a főszerepet miért nem Jack Bauer (Kiefer Sutherland) játsza?
  • Blasta
    a nyakamat rá, hogy rólad is tudnék olyan fotót csinálni, amin okádás randán nézel ki :DD
  • desigo
    látszik,hogy nem Human írta...
  • Tyler1
    a filmbuzi kritikájából pár vastagbetűs vélemény:

"Igazi tesztoszteronbomba az Expendables, izomszag és fegyverropogás orrvérzésig, véres és kegyetlen"

"Stallone szerencsére telerakta a filmet a rajongóknak szánt jelenetekkel, némi kikacsintással és poénokkal"

" ehhez a filmhez ingyen óvszereket kellene osztogatni, annyira gyönyörű"

"úgy érzem, hogy a hibák ellenére is bőven megszolgálta azt a bizonyos 10 pontot"

filmbuzin vannak elég fasz félreértékelések, de még mindig jobb egy ilyet olvasni és úgy beülni elé, mint lehúzós negatívumokat.
  • tommygear
    szigorúan spoiler mentesen :D
  • Sir Quno Jedi
    Repo Men

Már épp fogtam a fejemet, hogy mekkora egy elcseszett baromság a vége, de aztán helyretették. Így már sokkal jobb. Köztünk szólva amikor említették az M5-öst, én már akkor felkaptam a fejemet, hogy ezt tuti bevetik, vagy már be is vetették. Ki hitte volna... :DDD
  • davidka003
    Na csak megnéztem.

Ghost Writer(Szellemíró)

Komoly film ez csak valahogy nem az én stílusom. Voltak jelenetek amiket nagyon jónak találtam és a vége is elég jó szerintem. 8/10
    Inkább talán idősebbeknek ajánlanám a filmet, mert a fiataloknak nem fog tetszeni, mert nincs benne se poén se akció.
  • tigeroo
    aki az expendablest megnézte írhatna majd kritikát
  • tommygear
    Salt ügynök
    6/10
  • zaki
    rémálomnő (itt a képen) :D
  • davidka003
    Ghost Writer(Szellemíró)

Érdemes megnézni végig? Már 1 hete szenvedek vele de csak az első 1 órát láttam belőle.
  • Kmarha
    hirtelen ijeszgetős képekért nem jár bünti pont?
  • Shep
    Mondom, hogy zombi film kategória :)
  • precision
    hát... ha ez nem álomnő akkor ki? :DDDDDDDDDDD

• Shep
    Szerintem meg inkább durva fogyásnak. 35 éves az még marhára nem öregedés. Bár nekem sosem tetszett a csaj úgyhogy nekem aztán mindegy :)
  • Montanosz
    csatlakozom!

Ong Bak 3
    épp most akartam megnézni, de semmi nem történt az első félórában
    delete..

Fehér szallag
    Állítólag a film alapján meglehet érteni miért lettek olyanok amilyenek a nemzetiszocializmus karjába rohanó németek és osztrákok, hát nem tom, ha valaki megnézi a Szegénylegényeket vagy az Árvácskát az vajon mit gondolna a magyarokról?
    De mint film 9/10

Agora
    Jól lejött benne hoogy a kereszténység a IV.századra letért az evangéliumi útról. Viszont kissé unalmas..
    6/10

Babette
    9/10
  • Tyler1
    Ong Bak 3

Itt már látszik, h teljesen elborult Tony Jaa agya. 50 perc után kinyomtam mert az égegyadtavilágon semmi nem történik benne, csak vuduznak.
    Az i-re a pont a fantasztikus cgi volt, ami aztán abszolút nélkülözhetetlen volt egy ilyen filmben...
  • viizo
    lehet hogy egyedül vagyok ezzel, de

nekem Angelina sosem jött be sem régen, sem manapság :)
  • Tyler1
    ezt a jelenséget öregedésnek hívják. nekem is jobban bejött mikor huszonévesen leszbit játszott, és mutogatta a fincsi melleit, de azóta eltelt 10 év. amúgy a legnagyobb baja sztem, h kurvafehér lett a bőre és az 1 kiló csillogó alapozó nem sokat segít rajta.
  • szucsy89
    igen, én is vártam vmi nagy fordulatot aztán a végén: bazmeeeg ennyi? :|

:D
  • davidka003
    Exam

8/10

Fasza kis film volt de valahogy a vége túl egyszerűnek tűnt.
  • MrSpock
    Salt ügynök: Csatlakozom,tegnap én is megnéztem,itthon természetesen.:-)
    Jolie nagyon leépült,egykori önmagához képest.Még a Tomb Raiderben milyen szexi volt.Hiába nah,nehéz az élet!:-) Maga a film ,pár jó jelenet,enyhe kiszámíthatóság,már az elején gondoltam ki lesz a hunyó.
    6/10
  • tigeroo
    sztem nem is szép jolie .d

a szopószáj nem menti meg a mostani arcberendezését (pedig régen milyen jó suna volt)
  • zaki
    #57703 :D
  • szucsy89
    mivan mindenki be van sózva?
  • hapi
    Salt ügynök

4/10

A 40 kilós anorexiás ügynök lekaratélyozza a sok másik ügynököt, de futni 20 métert nem bír csak ilyen szétesett mozgással. Ugyan már.
  • viizo
    a tavalyi év magasan legjobb animációs filmje