106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SASboy
    van
  • Tyler1
    semmiképpen nem volt ez nyálas annyira. engem sokkal jobban lekötött Pitt és Hopkins kapcsolata, és az ebből adódó bonyodalmak.
    ennyi romantika meg minden filmben van, csak itt kivan hagsúlyozva.
  • Montanosz
    30 days of night 2

Hm. még talán jobb is mint az első rész...

8/10
  • SötétBarom
    VAN FASZA RELEASE?!?!
  • vg
    Monsters

Kis költségvetés? Otthon készített effektek? Ja, persze Móricka. Az elején nagyon jó volt az a pár perc szörny ellen harc. Nekem tetszett a film. 8as simán.
  • fifi
    mert te egy igazi szókimondó és kőkemény kritikus vagy...
  • Blasta
    erdekes. a joe black szamomra a romantics/nyal legalja. a tema annyira bicskanyitogato, annyira hatasvadasz, hogy utcahosszakat ver akar a titanikra.
    "eljon a halal a szoke, jokepu brad pitt kepeben es szerelmes lesz a kov. aldozata lanyaba"

eletfogytiglanra itelnem a sztori irojat, az fix
  • tommygear
    ne tedd
    grindhouse sztem is kurvaszar, de a machete jó lett
  • hapi
    Ezzel a megállapítással töröltem is a filmet a gépemről. A grindhouse-t kb. 30 percig bírtam...
  • Tyler1
    Ha eljön Joe Black

Annyira nem műfajom az ilyen, azért sem néztem meg eddig, de nagy hiba volt. Brad Pitt vmi hatalmasat alakít benne, egy puszta tekintettel padlóig veri az államat. Hopkins bácsi is hozta a komoly drámai formáját, amit Sinkovits Imre hangja emel ki igazán(számomra a magyar szinkon legnagyobb és legvarázslatosabb hangú királya).
    Jó volt, szép volt, néha kicsit sok volt.
  • zotja
    nekem is ,de nincs vége.. :D
  • viizo
    Machete

Az év egyik legjobb filmes szórakozása. Filmen utoljára otthoni körülmények között az eszemet sem tudom, mikor szórakoztam ennyire jól, mint a Machetén.

Bár a Grindhouse filmek nem jöttek be túlzottan, a Machete kamutrailerét vagy 20szor láttam, annyire tetszett már akkor is. Kicsit tartottam tőle, hogy az anyag nem lesz elég egy teljes filmhez, de Rodriguez, az az átkozott kurafi megcsinálta!

Annyira trash, annyira tele van túlzásokkal, és annyira árad a 70-es, 80-as évek zsékategóriás filmjeinek hangulata, hogy az nem is érdemelhet 10/10-nél kevesebbet.

Danny Trejo faarca ellenére lubickol a szerepben, mint ahogy Robert De Niro, Jessica Alba és a többiek is.

Hab a tortán, hogy Antal Nimród vendégszerepléséhez és a film magyar vonatkozásához képest az Expendables 'Buda-Pest' gegje a fasorban sincs.

10/10. Kult.
  • dartonita
    Ennyire nem vagyok kepben Hollywoodrol szal igazatok lehet,ambar ha Rodriguez meltonak talalta a filmet es a rendezot hogy reszt vegyen a produkcioban az sem semmi akarmit is intezett :)

Hot rod:
    Erdekes vigjatek nem tudtam hogy nehany jeleneten sirjak vagy nevessek olyan benanak tunt.Mindenesetre Andy Samberg miatt neztem meg,es benne nem csalodtam,oriasi arc ez mar a The lonely island szamoknal is kiderult.Plusz ugye ott az a kis voros dog akit Isla Fishernek hivnak es nagyon kellemes a szemnek.Jozanul kicsit gagyi ez a film,de tuti megnezem meg maskepp is :)
    6/10
  • CSOCSO
    The Killer Inside Me

uhh.. hat ez eleg gaz film...

talan 3/10
  • xxxpaulxxx
    Ezzel tisztába vagyok:)
  • Blasta
    "Ezt simán mellécsapnám a Grindhouse filmek mellé... mert ugye ez is eléggé az volt:D"

Nem kicsit találtad telibe, hiszen olyannyira volt ez is Grindhouse, hogy a Machete eredetileg a Planet Terror film elejére készített kamu tréler volt csak, aztán a stúdió rávette Rodriquez-t, hogy csinálja meg a teljes múvit.
  • Blasta
    "Az hogy Danny Trejo es L.Fishburne epizodszerepet vallal,az pedig szamomra mutatja hogy Antal Nimrodnak kezd szep respektje lenni,ennek orulok."

Örülni szép, én is örülök, de azért naív ne légy! Ezek az emberek azért szerepeltek a filmben, mert Rodriquez kifizette nekik azt a szép summát, amit kértek, és nem Antal miatt. ;)
  • Szabi84
    Én láttam, nekem tetszett.
  • xxxpaulxxx
    Hidd el egy kiba..ott unalmas Adatstruktúrák, algoritmusok, objektumok előadáson nagyon üdítő tud lenni egy ilyen 2 órás film:D
  • SötétBarom
    Egyetértek.
  • ProGabe #58686
    +1, százszor inkább, mint dzsesszika alba^^

Machete-vel szerintem az a baj, hogy túl hosszú. egy blőd, véres baromságnak kéne lennie, ehelyett vontatott és kicsit izzadságszagú. az egészet bele kellett volna sűríteni 80-85 percbe
  • xxxpaulxxx
    Jó... Morricone az alap:D
  • zotja
    Dog Pounds

Jó kis fiatalkorúak börtönös film..csak nincs vége,elkezdődtek az események és vége! :D

Vki láttam ár?
  • Jim Morrison
    Tarantino meg Guy Richie filmeknek vannak a legjobb zenejuk.
  • Tyler1
    nem tudom h Tarantinonak mi az ost-je, nem is hallottam, h van neki :D
    de a legjobb zenéket Morricone szerezte a filmiparban, ez betontény :)
  • wesker24
    Nah vazee ezek után nekem is meg kell néznem a filmet !

Mármint a mi a Machete-t illeti ! XD
  • xxxpaulxxx
    A legjobb OST mindig is Tarantino-é lesz:D
  • Tyler1
    én meg egy jó spanyolgitár pengetős zenét hiányoltam, mint a Desperadoban.

mostanában 1 filmnek sincs igazi fülbemászó filmzenéje. régen még egy szaros Banános Joe-nak is tök fasza ST-jei voltak, ma meg már le is szarják, mert a háromdééé fontosabb...
  • tommygear
    ez nagyon teccetős
  • xxxpaulxxx
    Machete

VÁÁÁHÁHÁÁÁÁ! Ez kurvajóvolt!:D:D:D
    Ezt simán mellécsapnám a Grindhouse filmek mellé... mert ugye ez is eléggé az volt:D Igazi tökös Rodriquez féle B-Trash:D
    Trejo egy állat, Albának iszonyat édes kis pofija van még mindig, Michelle dögös és csodák csodájára végre... és mindenki iszonyat jól játszotta a szerepét. Ezek az összevágott párbeszédek a legkeményebbek... olyan húúúú most nagyot mondok, de mégse, mert ez egy BÉFILM:D
    Amiken meghökkentem az a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hőmérővel és magassarkúval való gyilok:)

Amit negatívumnak mondanék az az, hogy kevés volt benne a macséta... helyette viszont volt benne ásó, hullakezes pisztoly és szögbelövőgép:D

Jó volt... akció, csajok, Mexikó és Rodriquez
    8/10
  • viizo
    Predators / Ragadozók

Sok kritika dicsérte, több ismerős lehúzta, viszont nekem bejött! A nevetséges AVP filmek (főleg a második kuka) nimbuszrombolása után Antal Nimród nagyon kellemes iparosmunkát rakott le az asztalra. Nem lesz klasszikus, de Ragadozó fanoknak mégis jó szórakozás. Elég sok helyen hozza a régi részek hangulatát, és nem csak régi részeket idéző zene miatt. A Predatorsban sokkal inkább éreztem az oldschool csihi-puhi hangulatot, mint az Expendables-ben, ami igazán csak 2-3 főszereplő miatt lett oldchool.

Laurence Fishburne karakterét többen lehúzták, én jól szórakoztam rajta, mindenképp hozzátett a filmhez.

Volt benne pár nem tetsző dolog,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl. a 2 féle predatorfaj: a 'super black predator'-ok vadásznak a már megismert Ragadózókra. Vmiféle bosszúhadjárattal magyarázzák, na nem már...:D

Adrien Brody megszokható volt főhősként, de az egyébként direkt sztereotípia karakterek sem voltak annyira egydimenziósak, mint vártam.

Kellemes volt na, folytatást mielőbb!

10/7.5
  • tommygear
    ezt meg javítom 7/10re, este kicsit gondolkoztam a filmen még és erre jutottam végül :D
  • tommygear
    Machete

lol, kell ilyen elmebeteg akciófilm néha, sőt :D
    7/10 simán
  • Sephi
    Killers -

Na, nem is volt annyira rossz. Tipikus vasarnap delutani punnyados film. Vegre AK nem a megszokot hulyegyereket jatszotta, siman el tudnam kepzelni egy jo kis akcio filmben is.
  • Shep
    Hát nekem nem tűnt túl izgalmasnak és annyira pörgősnek sem nem volt meg benne az a feszültség ami mondjuk az előző 2 részben megvolt. Bár ahogy már említettem 10 nap alatt összehozott forgatókönyvhöz képest viszont annyira nem is rossz :)
  • Tyler1
    ".Az hogy Danny Trejo es L.Fishburne epizodszerepet vallal,az pedig szamomra mutatja hogy Antal Nimrodnak kezd szep respektje lenni"

ez inkább Rodriguez érdeme, akinek semmi perc volt elintézni egy havert, meg az uncsitesót a filmhez :) én inkább annak örülök, h A Predators óta, Rodriguez is többet foglalkozik Nimróddal lásd: Machete.
  • Megtörhetetlen
    Gyerekek nem hittem nktek a Ragadozókkal kapcsolatban és nem bántam meg, nem értem miért ez a sok fikázás, igaz nem ér az Alien széria nyomában de ez elvégre nem is az ez egy külön filmként kezelném, annak viszont nagyon jó, izgalmas, pörög, látványos, nem tudom mi kéne mér, talán a párbeszédek itt-ott kicsit laposak lettek, meg a vágás miatt is kicsit olyan idióta a zen az nagyon érdkesen egyedi volt amitől kicsit mintha művészien egyedinek akart volna lenni mintha Rodrigeztől, meg Tarantinotol nyúlta volna le, de mindenképp bejövős volt, ha egy mozit nem is érdemelt volna azért, de egy megnézést mindenképp én adok neki egy 8/10-t :)
  • dartonita
    Par film hetvegerol:

Ragadozok:
    Az elozetes kritikak alapjan nem szamitottam tul szorakoztato filmre,de meglepett mert vegigneztem.Igaz reszletekben,de ez nem a film hibaja.Jo volt ahogy visszacsengtek a regi klasszikus Schwarzi-s predator filmek zenei es effektjei nehol,a magyar rendezo miatt pedig ugyis kicsit magasabb pontot adok neki.Az hogy Danny Trejo es L.Fishburne epizodszerepet vallal,az pedig szamomra mutatja hogy Antal Nimrodnak kezd szep respektje lenni,ennek orulok.
    6/10

Leap Year:
    Konnyed esti kikapcsolodasnak valami nenivel ez a film is elmegy.A foszereplo srac viselkedese es habitusa szimpatikus volt,emlekeztet valakire :D
    Amy Adams pedig hiaba jatsza a picsogo libat,a szemei....varazslatosak.Maga a tortenet nem tul bonyolult,kiszamithato es kisse sablonos is,de nem vartam tobbet.
    4.5/10

Teso:
    Regen lattam mar ezt a remek magyar filmet,meg mindig barmikor meg tudom nezni pedig lassan kivulrol tudom.2003as,most neztem meg szal nem mai darab,de olyan faszan mutatja be a 'panelproli' eletmodot amennyire csak lehetseges :D
    A szereploket nagyon eltalaltak,kiveve talan a foszereplo csajszit aki eleg sotlan a tobbiekhez kepest.Kozuluk is kiemelkedik Schmied Zoltan karaktere es jateka.Lehet hogy azert szeretem ezt a filmet ennyire mert nekem is fiutestverem van.
    7.5/10
  • CSOCSO
    lesd meg a youth in revolt ot!! :D
  • CSOCSO
    mi? dehogy is