[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
viizo #58676 Predators / Ragadozók
Sok kritika dicsérte, több ismerős lehúzta, viszont nekem bejött! A nevetséges AVP filmek (főleg a második kuka) nimbuszrombolása után Antal Nimród nagyon kellemes iparosmunkát rakott le az asztalra. Nem lesz klasszikus, de Ragadozó fanoknak mégis jó szórakozás. Elég sok helyen hozza a régi részek hangulatát, és nem csak régi részeket idéző zene miatt. A Predatorsban sokkal inkább éreztem az oldschool csihi-puhi hangulatot, mint az Expendables-ben, ami igazán csak 2-3 főszereplő miatt lett oldchool.
Laurence Fishburne karakterét többen lehúzták, én jól szórakoztam rajta, mindenképp hozzátett a filmhez.
Volt benne pár nem tetsző dolog,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. a 2 féle predatorfaj: a 'super black predator'-ok vadásznak a már megismert Ragadózókra. Vmiféle bosszúhadjárattal magyarázzák, na nem már...:D
Adrien Brody megszokható volt főhősként, de az egyébként direkt sztereotípia karakterek sem voltak annyira egydimenziósak, mint vártam.
Kellemes volt na, folytatást mielőbb!
10/7.5