1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • dartonita
    Par film hetvegerol:

Ragadozok:
    Az elozetes kritikak alapjan nem szamitottam tul szorakoztato filmre,de meglepett mert vegigneztem.Igaz reszletekben,de ez nem a film hibaja.Jo volt ahogy visszacsengtek a regi klasszikus Schwarzi-s predator filmek zenei es effektjei nehol,a magyar rendezo miatt pedig ugyis kicsit magasabb pontot adok neki.Az hogy Danny Trejo es L.Fishburne epizodszerepet vallal,az pedig szamomra mutatja hogy Antal Nimrodnak kezd szep respektje lenni,ennek orulok.
    6/10

Leap Year:
    Konnyed esti kikapcsolodasnak valami nenivel ez a film is elmegy.A foszereplo srac viselkedese es habitusa szimpatikus volt,emlekeztet valakire :D
    Amy Adams pedig hiaba jatsza a picsogo libat,a szemei....varazslatosak.Maga a tortenet nem tul bonyolult,kiszamithato es kisse sablonos is,de nem vartam tobbet.
    4.5/10

Teso:
    Regen lattam mar ezt a remek magyar filmet,meg mindig barmikor meg tudom nezni pedig lassan kivulrol tudom.2003as,most neztem meg szal nem mai darab,de olyan faszan mutatja be a 'panelproli' eletmodot amennyire csak lehetseges :D
    A szereploket nagyon eltalaltak,kiveve talan a foszereplo csajszit aki eleg sotlan a tobbiekhez kepest.Kozuluk is kiemelkedik Schmied Zoltan karaktere es jateka.Lehet hogy azert szeretem ezt a filmet ennyire mert nekem is fiutestverem van.
    7.5/10