106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ha már itt tartunk, akkor miért nem megy el kb az összes film alatt egyik szereplő sem wc-re? hogy bírják annyi ideig visszatartani? -
Endgame
9/10
Felesleges veszekedni meg filozofalni. Egyikotok sem tudja %100 osra a lentebb emlitett es teljesen kifarasztott temat.
nem tunt hosszunak a 3 ora. Egyetlen egyszer ereztem vontatottnak mikor Kapitany meg Natasha beszelget mielott antman becsonget. Sajnos az idiotak rengetegszer bekiabaltak meg wohhoo-ztak mikor valami komolyabb tortent. Nomeg a tapsolasok minden 5 percben... Agyam eldobom. Ruhellek moziba jarni.
Ettol fuggetlenul szep es jo lezarasa volt az egesznek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!termeszetesen, hogy Tonynak kellett meghalni. Elore lathato volt mert a csettintes utan kb o volt az egyetlen akinek az elete javult -
Vizio azert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tert vissza mert NEM a csettintes miatt halt meg hanem elotte megolte Thanos. Ez igaz Gamorara is. Nem johet vissza mert Hulk csak a csettintest nullifikalta.
SZERK: igen latom a 65 os kommentbe ez is le lett irva...
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.05.01. 01:23:38 -
Ok... annyi komment van, hogy meg mindig 30 at kell behoznom a masik 50 mellett es a filmmel kapcsolatban nem keves mondatokat birtatok ossze hozni. -
ToxiMaxi #102039 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Benne van az Avengers flottában, számlát eleve a cég fizeti -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát idősík alatt én arra gondoltam... az alternatív valóságokra. Amikor visszavisz minden követ a helyére, akkor az összes létrejött idővonal (valóság) elvileg törlődik, és minden visszaáll alapállapotba. De akkor miért nem lehet visszahozni Tonyt meg Natasát?
-
nordan #102037 javaslom te a továbbiakban ne is idegesítsd magad filmekkel.......ilyen faxságot ki figyel,de komolyan? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az Ősi nő mondja is, nem különböző idősíkok vannak, hanem különböző valóságok. A valóság stabil lefolyásához az kell, hogy a kövek együtt létezzenek az adott valóságban. Amikor visszaviszi a kölcsönkért köveket az elvétel előtti (tehát a szerteágazás előtti) időre, akkor helyrebillenti az "mi" valóságunkat is, csak ő visszamegy 1940-be és onnantól éli az életét. -
Hogy tud a kapitány visszamenni a saját korábbi idősíkjára úgy, hogy megvárja míg letelik az idő és kiül a padra? Nem időutazással ment vissza, csak megöregedett. Pedig ő egy másik idősíkon élt Peggy-vel hiszen az eredeti idősíkon Peggy másvalaki felesége volt.
-
Bosszúállók: Végjáték
Szerintem méltó lezárása lett ennek a kb 10 éves ciklusnak. Imádom az időutazós témákat, és mindig elnézem az esetleges logikai bukfenceket, amikből azért akad jó pár... de ezt már helyettem kitárgyaltátok itt, ahogy látom. Szerintem nem volt sok a drámázásból, bár tény, hogy elég lassan indul be a film, de amikor úgy ténylegesen beindul, akkor nagyon kemény. Lényegében egy 3 órás fanservice azoknak a rajongóknak, akik már 2008 óta követik a filmjeiket. 8/10 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Thanos tök másabb fizikális és mentális percepcióval, kapacitással rendelkezik mint egy sima ember (Homo immortalis vs homo sapiens). A következő Marvel film az Eternals-okról fog szólni, akik a legelején benépesítették többek között a Földet is. Thanos 3. generációs Eternal. Többek között agykontrollra, és gondolatolvasásra is képesek.
-
Párommal elkezdtük nézni egy pár hete a The OA c. sorozatot. Nagyon hangulatos kis thriller. Az első évad lement, 8/10 legalább, főleg a hangulata miatt. De a második évad, halljátok! Asszem 4 részt nézhettünk meg, de valami állati jó lett. Eddig 10/10. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az érdekes, lassú, elvont sztorikat. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy még egy érdekes dolog jutott eszembe, hogy megmentettek egy másik univerzumot is a csettintéstől, ahol Loki elteleportált a tesseracttal. Ott onnantól teljesen máshogy alakul minden, meg sem történik a phase 2 80%-a és space gem se kerül Asgardra, Thanos baszhatja a tervét. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én hiányoltam azt is, hogy Barton nem beszélt Natashaval a túlvilágon. Amikor az IW-ban Thanos megöli Gamorrát, mielőtt felkel a kezében a kővel, átmegy a "másik oldalra" és beszél azzal aki a kő miatt halt meg. Ergo olyan, mintha Gamorra belekerült volna a kőbe, a kő dimenziójába. Állati jó lett volna egy rövid jelenet az Endgameben is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmi logikai probléma nincsen. Ahová Thor visszament a kalapácsért ott másik idősík futott tovább. Vagyis a múltbéli Thor egy MÁSIK Thor, neki más lesz a jövője. A különböző idősíkok nem befolyásolják az "eredeti" karakterek jelenét. Amikor Hulk elvitte a követ az Ősvarázslótól ott elmagyarázza, hogy az ő világuk egy másik világ, ezért kéri vissza, hiszen csak kölcsön adta, az nem az eredeti csapat világához tartozik.
Amúgy professzor Hulkot én sem szeretem. Ezt sajnos a képregényből hozták, de ott is utáltam. Azért amit te is írtál, mert Hulk lényege Jekyll és Hyde kettősség. Ez az ami izgalmassá tette karaktert, így meg csináltak belőle egy Bestia 2-őt (X-men).
-
attól még nem változtatja meg az egész sorozat történését, de az azért elég érdekes, hogy 8 részen keresztül húzzák a dolgokat az egyik irányba majd egy rész alatt meg hirtelen átbillentik a másikra mindenféle felvezetés nélkül. Majd le is zárják az egész történetet.
Ami ha folytatódik is, már egy másik korban lesz.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.04.30. 09:38:55 -
Meg amúgy is a lélekkövet hogy lehet "visszavinni"? Steve odamegy a Vörös Koponyához, hogy "á cső haver, itt egy kő, fogjad..."? Szerintem neki nem lehet odaadni. Mert a lélekkő mindig úgy jelent meg, ha feláldoztál valakit akit szeretsz, és akkor már nem is a Vörös Koponyánál voltál, hanem felébredtél egy pocsolyában és már ott volt a kezedben a kő. Ergo a lélekkő eleve valami alternatív dimenzióban van, hiszen nem úgy jutsz hozzá mint a többi kőhöz.
Lehet az egész csak a lelkedben játszódik le, és valami spirituális folyamat részeként kapod meg a követ, és akkor realizálódik a valóságban a kő, ha teljesíted a követelményeket. Ezért is vet fel kérdéseket a visszavitele, mert a kapitány maximum csak annyit tud csinálni, hogy leteszi ott valahol a Vormiron. De a kő valójában nem a Vormiron van, hanem valami elérhetetlen dimenzióban.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Először engem is bosszantott, hogy milyen gagyi szar lett az időutazós rész, tele hibákkal, de második nézésre kiderült számomra, hogy én gondoltam rosszul. Fel van építve rendesen, csak nem magyaráznek el mindent szájbarágósan.
Az egyetlen hiba a Kapitányos rész maradt. Valószínűleg a legvégét a filmnek utólag módosíthatták, mert az összes következetlenség Kapitány körül van.
Először is, ő viszi vissza az összes követ egyedül. Miért tenne ilyet? Miért hagyná ezt a többi Bosszúálló. Hogy jut el Asgardra, Vormirra? Mióta tud űrhajót vezetni? Találkozik Red Skullal - miért nincs róla egy árva szó sem? Miért nem mutatják?Megmondom, azért, mert eredetileg tuti nem így volt. Csak a miatt megy egyedül, hogy utána meg tudjon lógni 50+ évre észrevétlenül.
És el is érkeztünk a legnagyobb hibához. Hogyan jut vissza az eredeti idősíkra? Ugye, tudjuk, hogy bárhova vissza lehet utazni az időben, térben és időben is, de visszajönni csak úgy lehet, ha a gépbe érkezel meg, azután, hogy elmentél. Tehát egyszerűen csak leélte az életét. De az egy alternatív idősík. Nem lehet más, hiszen ebben az idősíkban Peggynek (SHIELD sorozat) rengeteg pasiügye van, sőt gyereke is születik, és nem Kapitánytól. Akkor WTF? -
Ez a SW teaser sztem valami kamu jelenet amúgy. Nem az, aminek látszik. Szerintem üldöznek valakit, Rey és a pilóta (akárki is az), és Rey beugrik mellé a gépbe. -
rengeteg új idősík jön létre
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2019.04.30. 08:04:07 -
Egy későbbi kommentben már leírtam hogy maradt ki. -
SzinesGeza #102020 Látom megvolt a lényeg. ;) -
endgame SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de magaval vitte a kalapacsot. Hogy maradt ez ki nalad? -
Prof William #102018 Spoiler nélkül csak annyit, hogy nem hiába mondják filmben, hogy az egész Vissza a Jövőbe hülyeség... -
Avengers Endgame /2019/
Jól szórakoztam, nagyjából hozta is az elvárásaimat a film.
8/10
Miért szerencsétlen Tony-nak kellett csettinteni? Ott volt Marvel Kapitány kezében a kesztyű. Felhúzhatta volna, csettinthetett volna, és ő simán ki is bírta volna. Így Tony nem hal meg, és a köveket is nyugisan vissza tudják vinni.
egy érdekesség: Mivel a kapitány nem a szokványos módon tért vissza a múltból, hanem öregen a padon ült, így ő ott maradt a múltban és leélt Peggyvel egy életet, majd mikor eljött az idő és jelzett a gps elsétált a helyszínre és leült a padra. Oké, ez viszont azt jelenti, hogyha ő aktívan élt a múltban, mialatt a múltbeli Kapitány a jégbe volt fagyva, akkor 2012-ben amikor a Shield megtalálta a múltbeli Kapitányt és kiolvasztották, miért nem lepődtek meg hogy kettő van belőle? Hiszen egy már aktívan élt köztük egész idő alatt. Viszont mikor a Bosszúállókban Fury bemegy a lábadozó Kapitányhoz egy szóval sem kérdezi, hogy hogy lehet belőle kettő... pedig legalább neki tudnia kellett volna.
-
Prof William #102016 Szuperhősöknek nem kell telefonszámlát fizetni ha 5 évente minimum egyszer megmentik a világot. -
ToxiMaxi #102015 Az nem egy Tie interceptor? A Tie fighternek lapos az oldala. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2018-ban köddé vált a család, 2023-ban vissza lettek csettintve ugyanazon az idősíkon.Clintet a felesége hívja a saját számán mivel kiírja hogy Laura, 5 éven át nem használt és nem fizetett telefonszámlákat és nem kapcsolják ki? Aki tudja a megoldást nyalhat egyet :D. -
SzinesGeza #102013 Szerintem te kevered az idősíkokat. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jelenleg még élek :P Ha jól emlékszem a komplett család füstté vált. Öt év alatt én lemondtam volna az előfizetést, vagy halálozás esetén nemtom mi a szitu,biztos én vagyok buger :P -
Miért lenne más a telefonszáma? :D Bujkálnia kellett? -
SzinesGeza #102010 Miért, neked hány éve van meg a jelenlegi telefonszámod? :) -
+
azért rajongó nem voltam, de mindig szívesen megnéztem a SW filmeket, némelyiket elég sokszor láttam gyerekkoromban. Last Jedit láttam moziban, és kész, solot se láttam már, és nem is tervezem megnézni :( -
Avengers: Endgame
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alapjába véve tetszett, de van egy két dolog amit máshogy képzeltem el. Pl, bemutatják, hogy mi lett a következménye a csettintésnek legalább a Földön(politika/gazdaság stb.).Hamár a drámai szálat erőltették ez is bele kellett hogy férjen, mert az első 2 óra nagyon vontatott volt. Jobb lett volna Hank Pym-et nem kicsettinteni a sztoriból, hihetőbb verzió lenne, hogy Tony Stark-kal félre teszik minden nézeteltérésüket és együtt dolgoznak az időgépen, vsz Michael Douglas rezsiórabére megdobta volna a költségeket. Azt is sajnáltam már a Végtelen Háborúban, hogy a Black Order tagjai(Ebony Maw/Corvus Glaive/Proxima Midnight/Black Dwarf) nem nagyon kaptak dimenziót, itt meg még laposabb lett a karakter ábrázolásuk (Okoye nyírja ki Corvus Glaive-t, picit viccesen hatott). Amit nem értettem, hogy Sólyomszem feleségének 5 évvel később is ugyanaz a telefonszáma? Nem úgy tünt, hogy Barton mindig rohant volna befizetni a csekket :P. Thanos meg lehetett volna trükkösebb, mert így csak egy őrült Titánt alakított :P. 83/100
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2019.04.29. 18:45:09 -
Prof William #102007 A pilóta biztos sok Carmageddont tolt és gondolta, kipróbálja élőben is. Aztán pechjére pont Rey-be futott bele. -
SzinesGeza #102006 A Tie-fighterekre már nem raknak lézer-ágyúkat?
Csak roadkill? :) -
"Szagolj a szélbe és légy Jedi tutoriál 2017" -
Nyiri #102004 Arról nem is beszélve, hogy mitől lett Jedi ez a csaj? Mert pörgetett egy botot fél órát? A Last Jediben történt harcok azért is voltak nevetségesek, mert ez a csaj ott rohadt egy sivatagban és csak úgy Jedi lett belőle mert Ő A KIVÁLASZTOTT. Komolytalan.