[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Avengers: Endgame
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Alapjába véve tetszett, de van egy két dolog amit máshogy képzeltem el. Pl, bemutatják, hogy mi lett a következménye a csettintésnek legalább a Földön(politika/gazdaság stb.).Hamár a drámai szálat erőltették ez is bele kellett hogy férjen, mert az első 2 óra nagyon vontatott volt. Jobb lett volna Hank Pym-et nem kicsettinteni a sztoriból, hihetőbb verzió lenne, hogy Tony Stark-kal félre teszik minden nézeteltérésüket és együtt dolgoznak az időgépen, vsz Michael Douglas rezsiórabére megdobta volna a költségeket. Azt is sajnáltam már a Végtelen Háborúban, hogy a Black Order tagjai(Ebony Maw/Corvus Glaive/Proxima Midnight/Black Dwarf) nem nagyon kaptak dimenziót, itt meg még laposabb lett a karakter ábrázolásuk (Okoye nyírja ki Corvus Glaive-t, picit viccesen hatott). Amit nem értettem, hogy Sólyomszem feleségének 5 évvel később is ugyanaz a telefonszáma? Nem úgy tünt, hogy Barton mindig rohant volna befizetni a csekket :P. Thanos meg lehetett volna trükkösebb, mert így csak egy őrült Titánt alakított :P. 83/100
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2019.04.29. 18:45:09