1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kojiro
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Először engem is bosszantott, hogy milyen gagyi szar lett az időutazós rész, tele hibákkal, de második nézésre kiderült számomra, hogy én gondoltam rosszul. Fel van építve rendesen, csak nem magyaráznek el mindent szájbarágósan.

Az egyetlen hiba a Kapitányos rész maradt. Valószínűleg a legvégét a filmnek utólag módosíthatták, mert az összes következetlenség Kapitány körül van.
    Először is, ő viszi vissza az összes követ egyedül. Miért tenne ilyet? Miért hagyná ezt a többi Bosszúálló. Hogy jut el Asgardra, Vormirra? Mióta tud űrhajót vezetni? Találkozik Red Skullal - miért nincs róla egy árva szó sem? Miért nem mutatják?Megmondom, azért, mert eredetileg tuti nem így volt. Csak a miatt megy egyedül, hogy utána meg tudjon lógni 50+ évre észrevétlenül.
    És el is érkeztünk a legnagyobb hibához. Hogyan jut vissza az eredeti idősíkra? Ugye, tudjuk, hogy bárhova vissza lehet utazni az időben, térben és időben is, de visszajönni csak úgy lehet, ha a gépbe érkezel meg, azután, hogy elmentél. Tehát egyszerűen csak leélte az életét. De az egy alternatív idősík. Nem lehet más, hiszen ebben az idősíkban Peggynek (SHIELD sorozat) rengeteg pasiügye van, sőt gyereke is születik, és nem Kapitánytól. Akkor WTF?