106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SötétBarom
    IMAX?
  • viizo
    Az Őrzők Legendája 3D / Legend Of The Guardians 3D

Részemről az év egyik legjobban várt filmje volt Zack Snyder baglyos 3D meséje.
    A trailert számtalanszor láttam, nagyon bejött, így igen nagy elvárásaim voltak a filmmel kapcsolatban. Ahogy az lenni szokott, ha magasak az elvárások, az sok jót nem jelent, de nem ebben az esetben!

Nálam eddig az év legjobb animációs filmje, magasan. Eddig animációs filmnél egyszer sem éreztem azt, hogy túl rövid volt a film, és ráadást követeljek, de ebben az esetben úgy elröppent a 90 perc, hogy talán fél órának sem tünt.

Az Őrzők Legendája roppant látványos, ilyen gyönyörű, aprólékosan kidolgozott világot, és ilyen minőségű animációt még sosem küldtek a filmvászonra. A Snyderre jellemző lassítások-gyorsítások tökéletesen illenek a filmbe, több jelenet is káprázatosan szépre sikerült. Meglepett, hogy helyenként eléggé dark a hangulat, talán a 9-hez tudnám hasonlítani, de itt szerencsére nem vitték el annyira 16+ irányba, nem is illett volna ehhez a filmhez.

Nehéz elfogultság nélkül beszélnem a filmről, de nálam csak az egyébként meglepően jó 3D-hez kötelezően járó szinkron vont le egy pontot a teljességből.

A történet bár egyszerű, mégis sikerült lebilincselő, varázslatos mesévé szőni a filmvásznon. Folytatást neki!

10/9
  • Dean Winchester
    OMG vkit ennyire idegesít ,hogy gunárnak ejtik? am meg sztem gunnárnak mondta Sly , tehát két "n" betüvel.
    nincs benne gáz,csak én gánnörnek mondtam volna ennyi :D de azt a pár alkalmat mikor kimondja a nevét kibírjuk :D
    am meg a szinkron teljesen jó lett mi sem bízonyítja ezt minthogy senki se talált semmi kivetnivalót benne csak ezt a név kiejtést ^^
  • Montanosz
    Pancserpolice

7/10
  • Tyler1
    mellesleg mozikban ennek örömére újból vetítik majd. bár nem nálunk-.-
  • PetruZ
    Kamui (2009): Japán, XVII. század, menekülő, önmagát függetlenítő ninnya, aki egy szigeten megbúvó halászfaluba kerül és már-már rendeződik a helyzete, de itt is megtalálják és a hatalom ökle ártatlanokat is eltipor... Semmi különös, semmi extra, de a sziget környéki jelenetekért, a korabeli cápavadász hajóért, meg pár jó akciójelenetért érdemes megnézni. Az elején még sok a "wire", de a végén ez szinte teljesen megszűnik. 5/10

Avatar - The Last Airbender: Fél óra után kikapcsoltam, nem bírtam tovább... így értékelés sincs. A háttérsztorival nem is lett volna bajom, ha nem gyerekekkel és nem így próbálják eljátszatni az egészet, és ha fordítanak némi gondot a történet belső egységességére. Túl komolykodós és ezáltal nevetségesen blőd és borzasztóan hihetetlen lett az egész, nem tudom elképzelni azt a fantasy világot, ahol így beszélnek a gyerkőcök (főleg a főszereplő). A történet is megfelelően komoly-kalandozós helyett röhejes lett és megfelelő logika híján lépten-nyomon a saját kardjába dőlt. Az már csak ráadás, hogy a CGI is erősen so-so kategória volt, de több helyen kilógott a lóláb, pl. az első nagy harcban az earthbender-ek falujában (ott hagytam abba).
  • Blasta
    Back to the future 4 mi??? OMG
  • PetruZ
    Dehogy is BTF4, nem lesz folytatás. :) 25 éves évfordulója van az első résznek és ennek ünneplésére elkészítették az eredeti trailer kockára hű, de mai minőségű változatát. Itt meg lehet nézni mindkettőt és össze lehet hasonlítani.
  • CSOCSO
    ha jol emlekszem az kamu volt.. orosz upscallingelt dvd rip volt
  • Tyler1
    hell no! de sajnálom ezt a faszit komolyan :( pedig 20 év alatt semmit nem változott, ugyanaz a kisfiús arca van 50 évesen is.
  • Csaba1026
    Back To The Future IV - Teaser
  • tommygear
    néha :D
  • Gurren
    engem se, pedig sokáig halogattam a megnézését, mert mindenhol azt írták, hogy mennyire megrázó :|
  • Hegi90
    Rekviem egy álomért 5/10

Nem érintett meg.
  • Shep
    Hát ülök, vagy te állva netezel?
  • tommygear
    jólvan leülhetsz
  • Kicsikiraly
    más dolog a fárasztó, azokat szeretem, ezek szimplán nem tartalmaznak értéket, de hangsúlyozom hogy SZÁMOMRA, egyéni véleményem :D
  • Shep
    -ok +ók
  • Shep
    Hát te kész vagy, erről pofázok, hogy a nevét próbálták az eredetének megfelelően ejteni erre meg na, jó hagyjuk inkább, mert nem érted miről beszélek. Azért mert angol a film eredeti nyelve, nem kell minden nevet úgy ejteni ahogy ők, hanem meg kell próbálni a név származási helyén használt formában visszaadni, szerintem ez a korrekt, nem a majmolás. Angolszászok nyelvet használok idegen neveket nem tudnak és nem is akarnak rendesen kiejteni (tisztelet a kivételnek).pl.: Király - hallottam már Kirali-nak, Kiral-nak meg ki tudja még minek.
  • tommygear
    mert magyarul nem Budapeszt a város neve
  • Shep
    De hát jó az úgy, magyarosan úgy ejtik :D
  • Shep
    Mondjuk nem is értem ,hogy a Buda-Pestet miért nem úgy szinkronizálták ,hogy Buda-Peszt. Meg mikor más filmben Mr Kovács volt akkor miért nem azt mondtá ka szinkronban ,hogy Mr. Koveksz. Hát de tényleg már na. :D
  • Tyler1
    magyarok meg 30 éve mondják Sztálónénak Sztálónt, engem ez jobban idegesít.
  • Shep
    Jó ha nem érted miről beszélek akkor ...
  • tommygear
    nehogy már az eredeti nyelv legyen a szar
    lol
  • Shep
    Hát de az amcsik nem tudnak külföldi nevet normálisan kiejteni úgyhogy ezt én nem venném alapul.

Ja és szerintem nem becenév. Na de részemről a téma lezárva szerintem jó, hogy nem Gunnereznek, mint a hülye amcsik.
  • tommygear
    hát hallgasd már meg angolul, GÁNÖR a helyes kiejtés itt meg gunároznak
  • tommygear
    07:17
  • ProGabe #58999
    az becenév, tehát fosul mondja

ez olyan, mint a prison break szinkronban a bárovz és a tánkrédi
  • Shep
    Na rosszul írtam azt mondta: Megváltunk Gunnártól és ez jó is így véleményem szerint.
  • Tyler1
    gúnár
  • Shep
    Na megnéztem a gúnáros részt. Azt mondja Gunner szerintem az teljesen jó, mivel ez skandináv név akar lenni azok meg gánöröznek ahogy itt lentebb írta egy kolléga.
  • Shep
    Hát akkor lehet csak én tekertem jó helyre, ilyen gúnárok nekem nem voltak :)
  • tommygear
    nevetséges lett ez az expendables szinkron :D
    gunner helyett gúnár
  • Shep
    Belenéztem az Expendables szinkronos verziójába és teljesen jónak tűnik :)
  • DeerHunter01
    :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Shep
    Nemrég volt itt téma a Resident Evil széria és, hogy mennyire gyengék egyes részek, bezzeg az első rész meg milyen jó. Hát mondom megnézem már újra hátha tényleg és régen csak rossz napom volt és azért nem tetszett.
    Sajnos nem tévedtem, az egészből árad a gagyiság, halálian gyenge trükkök, a zombik inkább röhejesek mintsem félelmetesek, a tűzharcok és az akciók pocsékul vannak megkoreografálva. Az egész olyan, mint valami 80-as évek béli rosszul sikerült horrorfilm. Továbbra is tartom ,hogy a széria leggyengébb része, a 3. ami szerintem szintén elég gyenge köröket ver rá.

4/10
  • zaki
    még mindig bluray az

ne keverjétek vele
  • ROCKnROLLA
    The Losers (2010)

Elég jó kis akciófilm, a szokásos "lehetetlen lenne de azért poén" klisével, de azért jóféle. A szereplők szerethetők, a csaj meg nagyon is:) A főgenyó full idiótaságokat beszél, de jó értelemben. Van benne pár jó beszólás is. Az akciók szerintem rendben vannak.

8/10

UI: soha ne érintsd meg a kalapot :D

• Dean Winchester
    mivan???? szinkronnal hogy lenne már?