1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • PetruZ
    Kamui (2009): Japán, XVII. század, menekülő, önmagát függetlenítő ninnya, aki egy szigeten megbúvó halászfaluba kerül és már-már rendeződik a helyzete, de itt is megtalálják és a hatalom ökle ártatlanokat is eltipor... Semmi különös, semmi extra, de a sziget környéki jelenetekért, a korabeli cápavadász hajóért, meg pár jó akciójelenetért érdemes megnézni. Az elején még sok a "wire", de a végén ez szinte teljesen megszűnik. 5/10

Avatar - The Last Airbender: Fél óra után kikapcsoltam, nem bírtam tovább... így értékelés sincs. A háttérsztorival nem is lett volna bajom, ha nem gyerekekkel és nem így próbálják eljátszatni az egészet, és ha fordítanak némi gondot a történet belső egységességére. Túl komolykodós és ezáltal nevetségesen blőd és borzasztóan hihetetlen lett az egész, nem tudom elképzelni azt a fantasy világot, ahol így beszélnek a gyerkőcök (főleg a főszereplő). A történet is megfelelően komoly-kalandozós helyett röhejes lett és megfelelő logika híján lépten-nyomon a saját kardjába dőlt. Az már csak ráadás, hogy a CGI is erősen so-so kategória volt, de több helyen kilógott a lóláb, pl. az első nagy harcban az earthbender-ek falujában (ott hagytam abba).