106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kanduhr
    8/10? Te mit néztél?:D
  • kaposi1
    Remélem a DVD megjelenés kapcsán nézted már?
  • Dean Winchester
    temetős :D hát temetőben játszódik , vagy esetleg atemető is közrejátszik a filmben :D ennyit mondott egyik ismerősöm h kéne neki temetős horror :DD
    a temető kapui és a kedvencek temetője 1-2 már megvan...
  • Megtörhetetlen
    Temetős??? nem teljesen világos mire gondolsz, jah igen egyébként most láttam szintén hétvégén a Jonah Hex-et, abban van temető, többször is, mikor beszél a hullákkal :D

nekem bejött nagyon lehúzták mindenhol, de tele volt akcióval pörgött látványos volt, nyilván mivel képregény adaptáció fikciórol van szó, és képregényes stílusban, ami nekem nagyon bejött tehát az is van simán 8/10 ;)
    És Fox kisasszony :D hmmmmmmm Hát Ő megint ott volt a szeren, most sem sikerült rendesen felöltöznie szerencsére :D
  • Dean Winchester
    akkor senkise tud nekem temetős horrorfilm címeket ajánlani?
  • Kontrakcio
    Törvénytisztelő polgár - /Law Abiding Citizen/

Nekem tetszett, végig tudtam nézni első nekifutásra ami nagy szó nálam. Nem volt rossz az elgondolás.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mivel a csóka 10 évig tervezgette az igazságszolgáltatás megleckésztetését azt hittem nagyobb fejtörést okoz és stílusos lesz, mivel a " terv" elég gyenge lábakon állt, és nem részletes csak felaszínes no meg persze a végén meghal... ezért értékelem

7/10
  • Megtörhetetlen
    30 Days of Night 2: Dark Days (2010)

Igazából Tetszett, nem olyan volt mint az első rész kicsit másabb, de mindenképp megmaradt a keményvonalas Vámpír sztori, nem pedig twiLIGHT klón, hanem itt aztán folyik a vér, meg dúl a háború!
    Ellenben itt ott kicsit buta volt a sztori, meg a cselekmény, az a csaj pedig kifejezetten idegesítő volt, nem a főszereplő, mert az valami hatalmas simán űbereli Milla Jovovich-ot, kinézetben is és stílusban is sokkal inkább ott van a szeren, de ez a másik csaj ez nagyon gyenge volt, nem illett a képbe és még nem is nézett ki túl jól, hogy azzal húzza fel a színvonalat :S

8/10
  • Megtörhetetlen
    DEVIL'S PLAYGRUOND

Hát mit is írjak, Nekem tetszett, azért voltak benne logikai bukfencek, de mint zombis horror, nem volt kiemelkedő ellenben egy kellemes esti szórakozásnak tökéletes, folyt benne a vér is meg őrjöngés is volt ezerrel, és végre nem azok a lusta buta hülye zombik...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár olyan apróságokat elmagyarázhatna valaki, hogy miért volt az hogy mindenkinek kb. egy órába tellett megvadulni ellenben amikor a legelső embert a rendőrt benn a kórházban megharapta azonnal át is változott.. Hm érdekes, bár nyilván eg zombis filmben ne akadjak fel ilyeneket :)
    Meg az is nagyon tetszett, hogy nem lusta zombik voltak hanem gyorsak vadak :) És meg is magyarázták azzal hogy ez a szer eredetileg teljesítménynövelőnek indult, végső soron be is vált :D
  • Justil
    The Unthinkable

há nemtom, elég sokan dícsérték, meg ajánlották. nem mondanám, hogy rossz, de abszolute nem győzött meg. a színészek rendben voltak, de az alapszitu elcsépelt, és valahogy vontatott volt az egész, nem tudott lázba hozni.

5/10
  • Tyler1
    Kalandférgek 2

Unalmas vasárnap estéken jó ezeket a hülyéket nézni komolyan :D Remélem jönnek még folytatások, vagy sorozat vagy vmi... :)
  • Victor1103
    Kaptár 4nél is kb ez volt a szitu: Van ez a játék meg a Valentine testvérek+ Albert Wesker nevű gazfickó meg ilyen mindenféle lények afrikából. Tessék ebből filmet csinálni!

Szerintem egy tisztességes videójátékadaptácinak az lenne a lényege hogy ismerjék a készítők a játék minden szegletét és ne csak a címét meg a fő mozgatórugókat:( Ez szerintem a Silent Hillnél megvolt a többinél a legutóbb a Prince of Persiánál vagy a szóban forgó resi4-nél nem igazán.
  • Dean Winchester
    aki a játékot nem ismeri annak sztem tökéletes lett :D
    am elsőre a hitmanra gondoltam XD aztán ugrott be h a max payne az másik...
  • Blasta
    Ugyan ezt gonodlom a filmrol en is, a vege mar szenvedes volt
  • Szabi84
    nekem bejött
  • DeerHunter01
    jó filmet lehetett volna csinálni belőle, de szerintem csak annyi infot kaptak hogy van egy játék, megölik benne a családodat, bosszút állsz, esik a hó meg van egy drog... :D
    nincsenek meg azok a dolgok benne amiket a játékban mindenki szeretett, akciójelenetek meg alig voltak benne, 10/4.5
  • REALista
  • H4V0K
    Mitképzelsz te disznó?
    A legjobb játékadaptáció lett!
  • ProGabe #59050
    Max Payne

ilyen az, amikor a szar forgatókönyv találkozik a szar rendezővel, vágóval és szereposztóval (Mila Kunis mint Monsa Sax??? are you fuckin kiddin' me?)
  • PetruZ
    Machete (2010): Az előzményeit skippelném, mindenki ismeri, csak a filmről írok pár sort. Jól indul, igazi thrashy-hangulatú, ahogy mintegy "bemutatkoznak" a szereplők egymás után, akad néhány jó beszólás is (pl. "Machete don't text!", kicsit később meg: "- I thought Machete don't text. - Machete improvise."), aztán kezdenek pörögni az események és egész szórakoztató is kb. az utolsó harmad kezdetétig, ahol... valami elromlik és megbicsaklik, onnantól kezdve egyre kevésbé tetszett, a vége, a nagy leszámolás, meg a boss-fight meg kifejezetten ultrasz*r volt (szerintem). Túl sok a magyarázkodás, a feltámadós - újra meghalós jelenet, a hosszú Big Bad Guy monológ (többször is, merthogy legalább négy Big Bad Guy van a filmben), a vakon lövöldözés összevissza... tudom, ettől (még) thrash, de ez már túl sok volt, nem tudtam élvezni. Ezek miatt kb. a film felénél már 6-7 körül ingadozó értékelésemet le is húztam összességében 4-re. :(

U.i.: IMHO J.A. klasszisokkal jobb csaj, mint M.R. :) Még akkor is, ha pl. a zuhanyzós részt valójában "feljavították" (nem volt full nude, volt rajta ruha; de J.A. bármilyen ruhában is jól néz ki).
  • Tatyla
    az ausztrálok ritkán forgatnak filmeket de azok elég jók...
  • Blasta
    Nem lehet rossz film, sok jeloles, díj, 8 ponton all az imdb-n
  • Dean Winchester
    legalább alszol egy jót XD
  • Victor1103
    Hát nem mert mivan ha a trailer becsapós, leszedem és azon veszem észre magam, hogy félúton folyik ki a nyál a számból mert elaludtam felette:D
  • Dean Winchester
    hát érdekes,hogy egy trailer alapján nem tudod eldönteni :D
  • Victor1103
    Valaki tud nyilatkozni erről a filmről? Elérhető rendes verzába, de nem tudom megéri-e leszedni.:/

• Jakuza001
    Hagy de re debileknek nem lehet megmagyarazni. :D
    Majd o legkozelebb szinkronizalja, aztan meglesz a legujabb Uwe Boll clone. :D
  • Blasta
    Jah, egy kalap szar lett
  • Tyler1
    Jonah Hex

Az ember azt hinné, h egy kemény vadnyugati alapokra helyezett képregényadaptációt, Josh Brolinnal, John Malkovich-al, és Megan Fox-al a Warner Bros megtud csinálni faszára. Hát sajnos nem. Igaz egy tök amatőr rendezővel nem is lehet jó filmet csinálni. Tök érthetetlen forgatókönyv, gyatra szövegek, össze-vissza vagdosások, végig koromsötét jelentek - kb. ezzel lehet jellemezni az egészet. 70 perces játékideje ellenére is untatott.
    Megérdemelte a bukást, pedig én az elő-, és utójelek ellenére is biztattam magam, h nekem tetszeni fog.
    3/10
  • PetruZ
    The Expendables: Most értem haza moziból, angol hanggal, feliratosan néztük (MOM Park) és jó volt. :) No, a felirat az nem, nagyon sok minden kimaradt belőle, de maga az angol szöveg teljesen érthető volt. A film nagyon tetszett, igazi oldszkúl akciómozi kicsit modernebb felfogásban, de ez csak jót tett neki. A poénok egy része is ült (más része azért nem annyira), akció volt elég bőven, néhol Rambo 4-et idéző trancsírozásban, voltak nagy robbanások, OMFG jelenetek, szóval élveztük. :) Nálam 7/10, mert azért nem nyújt annyira maradandó élményt és pár dolog is csak lógott a levegőben, de egyébként aki a 80-as évek akciófilmjeit szerette, ezzel sem foghat mellé.
  • tigeroo
    TOY STORY

(alcím:)

Nem Tolsztoji sztori!
  • xxxpaulxxx
    Mert a Játéktörténet jobban hangzana?
  • Kicsikiraly
    caps lock off, írásjelek on.
  • Victor1103
    ÍGY NEVELD A SÁRKÁNYOD - 8.9 JÓ DE NEM OLYA JÓ MINT A TOY STORY 3

TOY STORY 3 - 10 NEKEM A LEGJOBB ANIMÁCIÓS MESE MOSTANTÓL

KICK-ASS - 9.1 ELBORULT TÖRTÉNET DE SZÓRAKOZTATÓ

IRON MAN 2 - 9.5 PÁRBESZÉD SOK DE LEGALÁBB NEM ÉRDEKTELEN
    AKCIÓ VISZONT KEVÉS DE LÁTVÁNYOS
    INKÁBB EZT MINT A TRANSFORMERS 2

PREDATORS - 7.0 AMÍG EL NEM ALUDTAM RAJTA 7.0 VOLT(LETT)

MR. NOBODY - 8.3 EZ ELÉG KOMPLEX DE ÉLVEZETES FILM

BLACK HAWK DOWN - 9.3 ÉN CSAK MOST LÁTTAM DE NEM FOGOTT RAJTA
    AZ IDŐ MERT A BOMBASZAKÉRTŐ IS MILITARISTA
    FILM DE ELBÚJHAT MÖGÖTTE
  • desigo
    Jason Statham interjú
  • stargatelost
    Bandslam

Intelligens feelgood dráma, fasza zenéléssel, jól elhelyezett poénokkal.

8/10
  • Tyler1
    világéletemben toy storynak ismertem, talán ha 3x hallottam ezt a magyar címet, de akk meg azt hittem ez ilyen marketing szlogen.
  • ProGabe #59031
    már régebben is felötlött bennem az alábbi dolog, de most, hogy jön a 3-dik rész DVD-n és ezzel együtt a trilógia díszdoboza, amin ott virít a dolog, megkérdezem, hátha tudja valaki a választ:

a Toy Story-nak mi a jó büdös k*rva-g*ci*-k*rvaéletért az a magyar (al)címe, hogy 'Játékháború'??????
  • Dean Winchester
    valaki nemtudna nekem mondani temetős horrorfilmcímeket?
    a temető kapui és a kedvencek temetője 1-2 kilőve!
  • szucsy89
    áá pedig beülnék rá megint :/
  • mark oh
    Damage 5/10

Shelter 5/10