106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jim Morrison
    am koszi szepen a leirast :)
  • Jim Morrison
    nem hat :D
  • kanduhr
    Inception 5/5

Kevés ehhez hasonló hangulatos filmmel találkoztam az utóbbi években.
  • Montanosz
    Karátok és ellenségek

Nem indult rosszul,de sajna a vége nagyon ripacskodósra sikeredett és ellaposodott minden izgalom és feszültség nélkül.
    5/10
  • DaemoonHunter
    Köszi! Az biztos, hogy a bús hangulathoz kell egyfajta beállítottság, mármint, hogy bejövős legyen nálam van amikor vígjátékhoz van kedvem meg van amikor csak ilyen búvalbaszott filmekhez. A bruges esetében a néhol fellelhető fekete humor kicsit dobott az összképen. De pár óra múlva megnézem ezt az amerikait és kiderül minden.
  • tommygear
    Inception

ritkán van ilyen de ez 10/10, nagyon bejött
  • Tyler1
    hát annyiban, h az is ilyen lassú zongoradallamra, búskomorsággal zajló dráma. azonkivül sok közös pontja van a 2 film cselekményének is.
    lehet, h akinek az tetszett, annak ez is fog, mert én mindkét filmnél műfajilag mellé lőttem, és nem arra készültem, mint amit kaptam.
  • DaemoonHunter
    Mennyi hasonlóság van az In Bruges ill. ezen film közt? A Bruges anno extrém mód bejött, viszont a 6.8 kicsit furcsának tűnik.
  • Kandurex
    Eredet, ...hm...nem is tudom, annyira harangozták, hogy elve császárként vártam...azé annyira nem volt király, persze jó volt

10 / 7
  • [HUN]Crassus
    Incepció 9/10:P:)
  • Victor1103
    Na még jó hogy nem kezdtem belem mert tervbe volt:S Akkor ez felejtős.
  • Tyler1
    Az amerikai

Áhhhááá megint átbasztak egy trailerrel jólvan. Naív kis fejemmel elhitették, h fasza kis bérgyilkosos akciódráma lesz ez George Clooneyval.
    Na hát a dráma az stimmel, de mindenféle akciótól mentes, unalmas, lassú zongoradallamra lepergő katyvasz, aminek talán a vége ad értelmet, de már vesztett állásból.
    Anno az In Bruges-nál szenvedtem ilyet, úgyhogy most gyorsan vmi Sztivün Szegál után kell néznem, ellenszer gyanánt.
  • Victor1103
    Inception mozi után megint újranézve. Hát a véleményem nem sokat változott 10/10 és még jobb is volt mert nem szinkronosan néztem.
  • xxxpaulxxx
    Jaja... amikor nemrég láttam a maszkot akkor így lestem, hogy nemár:O Ebben az az iszonyú szexi csaj a Cameron Diaz volt?:O
  • CSOCSO
    En carlos mencia miatt akartam meglesni a Our family weddinget de nem birtam vegignezni.. tenyleg szanalmasan gaz film
  • Blasta
    Cameron Diaz-t tévesen megitéloknek ajanlom:
    - Being John Malkovich (John Malkovich menet)
    - Very Bad Things (Ronda ugy)
  • Tyler1
    a rendezője dolgozott a trilógiában, az még annyira nem veszélyes, na de most olvasom h Jason Bourne már benne sem lesz omfg
    de mikor ilyen folytatásokat találnak ki, aminek már köze sincs az alapsztorihoz és emberekhez, akk így előtör vmi vágy bennem, h szájba verjem egész hálivúdot egyesével.

Múltkor nagy örömmel olvasom, h lesz Top Gun 2. hurrá mennyire szeretem, tök nagy klasszikus blabla, erre így jön hidegzuhany, h 0% Tom Cruise lesz a filmben, de még a karaktere is csak mellékszerepet kap, egy kibaszott érdektelen történethez-.-
  • PetruZ
    Félek tőle, nem sok jót jósolok neki, merthogy sem a rendező, sem a főszereplő nem tér vissza, és tök más sztori lesz, ami a trilógiával párhuzamosan zajlik.
  • tigeroo
    nekem a charlie angyalaiban a slowmo táncolós rész verte ki a biztosítékot... az a bárgyú vigyor nála, uram isten

bár a maszkban jó suna volt
  • Tyler1
    *filmem
  • Tyler1
    "annyira buta, ostoba és idegesítő"

egy filmjét nem láttam, amiben kicsi kis értelem is tükröződött volna a szemén, tipikus példája a buta szőkék sztereotípiának.
    Bármilyen filmben szerepel, levon az értékéből. Egyedül a New York bandái, ami azzal együtt az egyik kedvenc film, h ez az idegesítő szar szerepel benne.
  • stargatelost
    Knight and day

Bazze, így elcseszni a jó akció effekteket egy ilyen szaradék filmre.... el sem hiszem... Cameron Diaz karaktere legalább mínusz 5 pontot levon az értékelésből, annyira buta, ostoba és idegesítő... (tudom, hogy valamennyire ez volt a cél, de azért ez már...). Meg túlságosan erőltetett, ahogy a rendező próbálja bevonni újra és újra a történetbe, mintha már maga is rájött volna a film készítése közben, hogy inkább rohadtul csak egy sima akciófilmet kellett volna csinálnia.... na mind1....

4/10
  • Tyler1
    2012. aug. 3. Bourne Legacy végreeee ááhhhu
  • xxxpaulxxx
    Köszi, meglesem őket:)
  • ROCKnROLLA
    Juuuj, nagyon jó h linkelted meg ajánlottad köszi! Anno olvastam róla filmbuzin, és nagyon felizgatott (:D), de aztán kiment a fejemből. Na de akkor megvan a hétvégi film (az egyik:D). Most pedig neki esek a Dead Set-nek. (minisorozat, 2,5 óra az egész, zombis, elég jónak tűnik.
  • Real13
    The Loved Ones ajánlott! Ausztrál film, előzetes itt:
    http://www.youtube.com/watch?v=Cb5BFm4qIow

Láttam, brutálisan jó!
  • DeerHunter01
    jó :D
  • tigeroo
    akkor a fűrész milyen gyerekek?

(csak mert jövő hétre már betervezték nekem)
  • ROCKnROLLA
    Én is láttam, és eléggé tetszett. :D
    Csípem az ilyen aberrált filmeket, úgyhogy párat tudok javasolni:

- Mum & Dad
    - Martyrs
    - Philosophy of a Knife
    - Eden Lake (bár ez nem az a fossá kínzós, csak simán kurvajó thriller féleség)
    - Inside
    - Amerikai Pszicho
    - Magasfeszültség
  • Rundstedt17
    A műfaj már csak ilyen japánban,egyszerűen kell vmi amivel enyhíteni lehet az esztelen brutalitást.

Az hogy ne legyen idióta az nonszensz kérés ha ilyen filmet szeretnél látni...

Amúgy milyen szempontból legyen megbotránkoztató?

"Lehetne vmi érdekes története"
    Groteszk amit láttál rendelkezik az ilyen típusú filmek közül a legjobb történettel:D......
  • greco
    The American

Jézusom ekkora egy fostalicska filmet.Elejétől a végéig semmitmondó és végtelenül unalmas.Az utóbbi idők legszarabb filmje szerintem.Értékelni sem tudom.
  • Real13
    Scott Pilgrim vs. the World

Egy-két aspektusában talán sok volt, de összességében az év fun-mozija, vizuálisan elsőrangú, poénjaiban ütős, a rendezés tökéletes, imádtam a vágásokat, a karaktereket, a zenéket... Ott a helye az év legjobbjai között. Abszolút nem okozott csalódást, és talán az Eredet óta nem kapcsoltam ki ennyire a külvilágot, mint ennél a filmnél. Jólesett.

Elsőre: 9/10
  • xxxpaulxxx
    Nem lennne gond ezzel... csak tényleg az a jelenet nagyon elkúrta az egészet... nah meg igen ezek a trutyihangok... tényleg azt elfelejtettem mondaniXD Pl amikor ujjjazza a csajt... hangosabb a punciturkahang, mint a beszédük:D

#59194: Hát kell az ilyen japán filmekhez egyfajta ízlés:D Engem is csak a kíváncsiság vesz rá, hogy ilyet nézzek... meg próbálok olyat látni, ami tényleg felháborít... de ezt ennek sem sikerült elérnie:D
  • Dean Winchester
    bazdmeg kedvet kaptam hozzá :DDDD
    régen elkezdtem nézni,de mondom milyen szar japán film ez aztán kikapcsoltam :D de most amiket elkezdtél írni hát, nekifutok majd még1szer
  • zaki
    ez a film a filmgyártás szégyene, nekem is volt szerencsém látni :D
    komolytalan (azokon a trutyihangokon baze röhögnöm kellett :D)
  • xxxpaulxxx
    Grotesque

(Rengeteg spoilerrel!)
    Beteg vagyok... fekszek egész nap az ágyamban, mi mást csináljon az ember... nézzen meg egy jó kis filmet... nincs kedvem előkapni a dvdimet, gépen alig néhány film van... hmmm.. Grotesque... nah nézzük:D
    Hát... nagyon kemény volt... ez az igazi szadista japán film, aminek semmi értelme, csak az, hogyan szabdalják az embereket halálra. De valamiért mégis érdekes volt... Vegyünk 3 embert... egy párt, akik most jöttek össze és egy őrült doktort, aki elrabolja ezeket. Elkezdi kellemesen kínozni a srácot, majd megmondja, hogy mindketten meghalnak, kivéve ha sikerül felizgatniuk a faszit szexuálisan... hát meg is kezdődik a "játék" a csajt megerőszakolja... de "csak" újjal, aztán a srácnak kiveri a farkát a csajra...hmmm... talán ez volt számomra a film olyan jelenete, ahol kikapcsoltam volna legszívesebben, mert én röpködő végtagokra voltam kíváncsi:D
    Aztán pár jelenettel odébb két asztalon fekszik a csaj meg a srác, elkezdi őket picit aprítani (ujj/karlevágás, melbimbónyisszantás, herékbe szögverés, faroklevágás, szemkiszúrás) a legtöbbet a srácon hajtotta végre, mert mondta a doki, hogy ha nem viseli el, akkor a csajon folytatja... nah és akkor amikor levágta a srác farkát, akkor megszólal, hogy EZAZ! Sikerült felizgatnotok! Köszönöm!Oo
    Aztán kezelésbe veszi őket, szép fehér orvosi szobákban kúráltatja őket és mondja, hogy amint rendbe jönnek már el is engedi őket. A párocska nagy nehezen, de kezd megbízni a fasziban, hogy tényleg így lesz majd és minden rendbe jön... sőt a faszi még azt is mondta, hogy feladja magát a rendőrségen és odaadja hatalmas vagyonát is nekik kárpótlásként... (itt azért már érezhető volt a kamu:D)
    És emiatt a jelenet miatt volt már, mint a többi torture horror... jól megkínozza az embereket, amjd utána mint a legjobb barátjuk úgy viselkedik velük... nagyon kemény és félelmetes:S
    Aztán persze felébred a párocska már megint a kínzókamrában... mert egy végső izgatós "játékot" akar játszani a doki velük... ezt már nem mesélem el, mert a legdurvább jelenete a filmnek, lényeg az, hogy nem sikerül és mind2en meghalnak:D És a film egész idáig tök jó lenne... de az itt levő utolsó pár képkocka elront mindent... a srác meghal, a csaj felidegesíti a dokit, aki levágja a fejét dühében...stb és mikor lerepül a csaj feje a helyéről, amikor visszazuhan beleharap a doki nyakába, a srác lábonszúrja, azt látjuk mintha meghalna, majd a csaj feje leesik és a sráccal szemezve nagynehezen lecsukja a szemét... nah ez mi a faszra volt jó? Ilyen baromság???? Ok a test képes fej nélkül még pár mpig mozogni, de egy fej csak úgy beleharapjon valakinek a nyakába???? Nah hagyjuk már:D:D:D
    Persze a doki nem halt meg és az utsó jelenet már a következő áldozatszerzéséről szól... klisé

Bocs, hogy ezt mind leírtam, de biztos nem sokan látták ezt a szart:D Nem lenne vészes film, de ez az utolsó jelenet mindent elrontott... addig gondolkodtam, hogy talán megtartom, de onnantól érvénybe lépett a "megnézem a filmet és shift+del" terv:D
    4/10

BTW: Tudnátok ajánlani hasonlóan brutális filmeket... de esetleg ne legyen idióta illetve lehetne valami érdekes története is:D
    Illetve olyan horrort, amin tényleg beszarik az ember? Mert az ilyeneket már nagyon hiányolom... köszi:)
  • Tyler1
    de az mi?
    fűrésznél az egyetlen lényeg a látvány. nem tudom mitől lesz jobb ha tudja, h x-nek levágták a kezét és megetették egy másik emberrel(ez csak példa). ezeket ha nem látja az ember, akk tök érdektelen.
  • Dean Winchester
    azt vágom,hogy adott filmenknél a lényeget megkérdi de nem is szereti a horrort?! ezt nemtudtam :D
  • xxxpaulxxx
    Nem szereti a horror filmeket és mindig megkér valakit, hogy mondja már el a durva részeket... puszta kíváncsiságból:)
  • Dean Winchester
    yah , na ezért sem olvastam el :D
    erdekes_cimet_kapott_a_mission_impossible_4