1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Grotesque

(Rengeteg spoilerrel!)
    Beteg vagyok... fekszek egész nap az ágyamban, mi mást csináljon az ember... nézzen meg egy jó kis filmet... nincs kedvem előkapni a dvdimet, gépen alig néhány film van... hmmm.. Grotesque... nah nézzük:D
    Hát... nagyon kemény volt... ez az igazi szadista japán film, aminek semmi értelme, csak az, hogyan szabdalják az embereket halálra. De valamiért mégis érdekes volt... Vegyünk 3 embert... egy párt, akik most jöttek össze és egy őrült doktort, aki elrabolja ezeket. Elkezdi kellemesen kínozni a srácot, majd megmondja, hogy mindketten meghalnak, kivéve ha sikerül felizgatniuk a faszit szexuálisan... hát meg is kezdődik a "játék" a csajt megerőszakolja... de "csak" újjal, aztán a srácnak kiveri a farkát a csajra...hmmm... talán ez volt számomra a film olyan jelenete, ahol kikapcsoltam volna legszívesebben, mert én röpködő végtagokra voltam kíváncsi:D
    Aztán pár jelenettel odébb két asztalon fekszik a csaj meg a srác, elkezdi őket picit aprítani (ujj/karlevágás, melbimbónyisszantás, herékbe szögverés, faroklevágás, szemkiszúrás) a legtöbbet a srácon hajtotta végre, mert mondta a doki, hogy ha nem viseli el, akkor a csajon folytatja... nah és akkor amikor levágta a srác farkát, akkor megszólal, hogy EZAZ! Sikerült felizgatnotok! Köszönöm!Oo
    Aztán kezelésbe veszi őket, szép fehér orvosi szobákban kúráltatja őket és mondja, hogy amint rendbe jönnek már el is engedi őket. A párocska nagy nehezen, de kezd megbízni a fasziban, hogy tényleg így lesz majd és minden rendbe jön... sőt a faszi még azt is mondta, hogy feladja magát a rendőrségen és odaadja hatalmas vagyonát is nekik kárpótlásként... (itt azért már érezhető volt a kamu:D)
    És emiatt a jelenet miatt volt már, mint a többi torture horror... jól megkínozza az embereket, amjd utána mint a legjobb barátjuk úgy viselkedik velük... nagyon kemény és félelmetes:S
    Aztán persze felébred a párocska már megint a kínzókamrában... mert egy végső izgatós "játékot" akar játszani a doki velük... ezt már nem mesélem el, mert a legdurvább jelenete a filmnek, lényeg az, hogy nem sikerül és mind2en meghalnak:D És a film egész idáig tök jó lenne... de az itt levő utolsó pár képkocka elront mindent... a srác meghal, a csaj felidegesíti a dokit, aki levágja a fejét dühében...stb és mikor lerepül a csaj feje a helyéről, amikor visszazuhan beleharap a doki nyakába, a srác lábonszúrja, azt látjuk mintha meghalna, majd a csaj feje leesik és a sráccal szemezve nagynehezen lecsukja a szemét... nah ez mi a faszra volt jó? Ilyen baromság???? Ok a test képes fej nélkül még pár mpig mozogni, de egy fej csak úgy beleharapjon valakinek a nyakába???? Nah hagyjuk már:D:D:D
    Persze a doki nem halt meg és az utsó jelenet már a következő áldozatszerzéséről szól... klisé

Bocs, hogy ezt mind leírtam, de biztos nem sokan látták ezt a szart:D Nem lenne vészes film, de ez az utolsó jelenet mindent elrontott... addig gondolkodtam, hogy talán megtartom, de onnantól érvénybe lépett a "megnézem a filmet és shift+del" terv:D
    4/10

BTW: Tudnátok ajánlani hasonlóan brutális filmeket... de esetleg ne legyen idióta illetve lehetne valami érdekes története is:D
    Illetve olyan horrort, amin tényleg beszarik az ember? Mert az ilyeneket már nagyon hiányolom... köszi:)