106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ohhh köszi :) És van olyan amit személyesen ajánlasz? :P -
hm -
Sziasztok :)
Valami nagyon nagyon félelmetes horror film kéne nekem,mivel a havernál filmparty lesz de én nem tudok fejből valami jó filmeket....pls ,köszi:) -
Toy Story 3: Jó lezárása a sztorinak és az egész TS-franchise-nak (mivel nem lesz több és sztem a vége is egyértelműen erre utal). Az animáció szokás szerint kimagasló, voltak részek, ahol konkrétan majdnem besz*rtam (pl. a játszóház, a kohó, vagy a fémdaráló), emellett a történetben is volt mélység, ahogy a Pixar filmekben mindig.
Legyen 9/10 és ezzel egyben az egész TS-trilógiát is egybevontam, értékeltem.
-
sandor8206 #59303 azért eldönthetnéd akkor már, hogy objektíven vagy szubjektíven szemléled a dolgokat -
xxxpaulxxx #59302 Láttam azt is nyugi:)
Az utóbbi időkben a legjobban magával ragadó animációs filmek: Fel!, Toy Story 3, Így neveld a sárkányodat... mindegyik egytől egyig 10 pontos:) -
Real13 #59301 Kicsit sok lett a látványos szóból, nézzétek el, éjszaka van nagyon:)
Cserébe, hogy ne legyen ilyen 'duplapost', két filmről írok, amit most láttam:
Monsters
IPB Image
Akár 15000 dollárból, akár sokkal többől készült, ez ütős volt. Sokkal jobban értékeltem ennek a mozinak a lassú építkezését, keveset sejtetését és remek világrajzát, mint a nagyköltségvetésű Hollywood-i stúdiófilmekéit. Ugyan a szerelmes szál kissé bárgyú befejezést kapott, a felvetett problémák és a hatásos, dokumentarista stílusú fényképezés ellensúlyozta a sztori gyengeségeit, és néhány logikátlanságát. Állítólag a District 9 ihlette, látszanak is a nyomai ennek, ugyanakkor önmagában is tökéletesen megállja a helyét, ütős inváziós road-movie.
8/10
Despicable Me (Gru)
IPB Image
Na, vannak ezek a kis aranyos dögök a filmben. Nekem is kell kettő ilyen itthonra, az egész mozit elcipelik a hátukon, iszonyat buták, iszonyat sokan vannak és iszonyat aranyosak. Aztán hogy mennyire egyszerű ilyet csinálni, az már más kérdés, de ezek a kis sárga izék, ezek rohadt nagy arcok!:) Maga a film egyszerűen kifigurázza az (animációs, BOnd, képregényes) filmes főgonoszokat, a története összefoglalható két mondatban, és inkább mindent a hol jobb, hol rosszabb poénokra hegyeztek ki. Egynek elmegy, a szokásos tanulság, táncbetét megvan, a 3D egy-két helyen ütős nagyon, de összességben ez a film sem fog a Pixar babérjaira törni.
6/10 -
Real13 #59300 Szerintem kibas.zott látványos, persze kinek mi a látványos, nekem az Inception lebegős-forgós folyosója látványosabb és lenyűgözőbb volt, mint az Avatar Pandorája vagy a TF robotjai... Persze, utóbbi két filmet nem tartom sokra, az Inceptionnal ellentétben:) -
sandor8206 #59299 Inception rossz példa mert nem annyira látványos
minőség már más kérdés, de az meg nem pénz kérdése -
Egyertelmu, hogy sokszor sokan kurtak ki az ablakon tobb 100 millat, de azert olyat sztem senki nem mondott, hogy egy jo es latvanyos filmhez keves lenne 160 millio dollaros budget.
Igazad van amugy, csak tulzasnak ereztem a kommented masodik reszet. -
Reg5 #59297 Stúdiófüggő. Valamelyik elbasz x-szer 100 millát egy fosra, másik meg kevesebb mint 100-ból millából előrukkol az év egyik meglepetésfilmjével. -
Reg5 #59296 Az utóbbi 2 évben nem sok hasonló élvezeti faktorral bíró film jött ki, és valamelyik még több pénzből is készült ami valahol elszomorító.
Lásd: Terminator 4. Elbasztak vele 200 millát aztán az egész egy kalap trágya lett, de még lehetne sorolni. -
"a gazdag köcsög a rézálarcosból :D"
EZMEG EGY NAGY LOL :D
-
Mellesleg ugy beszelsz, mintha 160 millio dollár olyan kis lofasz osszeg lenne... -
Ki es mikor mondott volna ilyet??? -
Reg5 #59292 Inception
Összetett és kicsit félelmetes, de nagyon jó. Aki Hollywoodban ezek után azt mondja, hogy 160 millából nem lehet látványos és jó filmet csinálni annak a filmiparban semmi keresnivalója -
És mi van ha az embernek nem mond semmit a másnaposok sztárja,mert nem látta?:-D Azért ez nem olyan mint ha azt mondaná a Terminator,vagy Rocky sztárja. Így minden filmet belehetne harangozni,mert biztos valamilyen színész játszik benne:-D -
Dean Winchester #59290 yah :DDD -
hát én vágom a nevét, de ennek akk sem ez a módja. bár úgy mondják, mintha a Másnaposokban 1 vicces ember lenne...na mind1. ezt normálisan úgy kellett volna h pl. "a Másnaposok sztárja Zach Galifianakis" vagy tudom is én, de nem ilyen tahó módón :)
jóhogy Downeyra meg nem azt mondják, h a gazdag köcsög a rézálarcosból :D -
Dean Winchester #59288 sztem nem gáz :D
most ha nevet mondanak akkor tudod kiről van szó?
egyébként meg ha teszem fel nem nézed csak megy a tv és hallod h mondják a két színésznevet akkor sztem nem gondolsz ugy a filmre mint ha tudod h a másnaposok egyik szereplője szerepel a filmben :D ergo legközelebb megnézed a promot -.-
de ez az én egyéni véleményem :D sztem fasza kis vígjáték lesz. -
kovi04 #59287 10/6 Közepes vígjáték, a színészi játék viszont nagyon jó. Galifianakis és Downey is a legjobb formáját hozta. -
magyar tv promó: "a főszerepben Robert Downey Jr., és a vicces pasas a Másnaposokból"
nabazmeg, színvonal megvan
-
Erről a Due Date / Terhes társoságról tud vki vmi véleményt? Nagyon bírom mindkét főszereplőt érdekel h mit alkottak. -
Real13 #59284 A Halálbiztosban sem a csomagtartóból néz ki a kamera, hanem a motortérből. Így már az is kakukktojás, ugyanakkor egyértelmű, hogy QT ezzel meg a Basterds-es kameranézettel is továbbviszi a saját maga kis hagyományát. -
wall-e mérföldekkel jobb sztem, bár ez az én véleményem. nem emlékszem olyan animfilmre, amin ennyire untam volna magam mint sárkány nevelősön. -
még csak a toy story 1-2-t láttam, de ez a film sokkal jobban magával ragadott, mint azok. ezzel persze nem azt akartam mondani, hogy azok rossz filmek. -
Nagyon aranyos film,jó történettel.
8 pontot simán ér
majdnem olyan hibátlan mint a WALL-E -
ez a sárkányos letízpontozás nem túlzás egy kicsit? vagy láttátok pl. a ts3-mat? mert előbbit én 3 részletben tudtam csak megnézni, míg utóbbi tényleg az egyik, ha nem a legjobb anim.film az utóbbi időben. -
Dean Winchester #59279 na ezzel rávettél h mesét nézzek :D
nem gondoltam volna,hogy ennyire jó :)
-
How To Train Your Dragon
ennél jobb animációs film nincs/10 -
Az nekem is nagyon bejött, pont előtte nemsokkal volt egy másik sárkányos animáció is, az is nagyon tetszett, de ebben azért sokkal több meg jobb humor volt. Sőt most meg van ez a 15 perces Sintel símű animáció, az is sárkányos :P :D -
xxxpaulxxx #59276 Így neveld a sárkányodat
Bravó!
10/10 -
Az utolsó kép kakukktojás, mivel ott nem csomagtartóból filmez az operatőr, csak simán alulnézetből :) -
The Aura:
Végre nem egy amerikai film hanem valami friss üde és Jó :)
nem túl ismert film nem megy mozikba meg ilyesmi de mér elérhető a megfelelő forrásból ;)
Tehát Annyi az alapsztori amiben még nincs spoiler hogy van egy okos, nagyon jó memóriájú, de beszari unalmas ipse aki epilepsziás, és a lényeg az hogy egy bankrablásba csöppen, ami már egyébként is terve volt de se barátja se semmi ismertsége, ami egy kész terv "megöröklésével" az ölébe hull.
És a film címe abból ered, hogy mielőtt rájön az emberre a roham akkor egy úgynevezett aura szerű jelenséget tapasztal de nem csak ő hanem az összes epilepsziás, és persze mindig rosszkor jön rá a roham ;)
Lassan indul be de a vége az nagyon feszült lesz, mindenkinek ajánlom megnézésre ;) Nyugalom ez nem volt spoiler nem lőttem le semmien poént ;) -
heh, fasza! lehetne ugyanilyet csinálni Guy Ritchie-ből is, amikor a kamera rá van téve az ember vállára.. -
Tarantino
-
bazzz SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézzétek! van 1-2 olyan paródia, h beszartam :DDakciohos.hu-t -
karajjj #59270 neeem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!asszem eltörték a nyakát, vagy elvágták a torkát vagy valami ilyesmi van benne, de pontosan nem emlékszek már, valaki úgyis tudja itt és majd kijavít -
/erre hogyan kene rakeresnem? Csak PetruZ tol talaltam errol a filmrol velemenyt.../
Nekem a film tetszett. Szerintem 10 pontos film is lehetett volna ha nem hianyozna belole az EPICseg...
Leginkabb a csatakkal volt a bajom. Unalmas, otlettelen harcok szinte mindenhol.
Karakterek vegulis tetszettek, gyerekekkel semmi bajom nem volt.
Kepi vilag, zene is jo volt. Az ido tartomanyon kiakadtam. kicsitt tobb mint masfel ora?!?!?! komolyan? En azt hittam 3 oras lesz a film.
Rovid, tul sokat vartam tole, hianyzik belole valami amitol sajna nem lesz epic.. mint mondjuk egy Matrix vagy Gyuruk ura.
legyen 7.5/10 -
xxxpaulxxx #59268 lemerem fogadni a vízbefulladás nem tett jót a tüdejének:D:D
Nagyfiúk
Egynek jó volt, de semmi érdekes... viszont nem tudom miért próbálnak mindig sztárparádéval eladni filmeket... mert itt is a szereposztás volt a legnagyobb pozitívum:/
6/10