[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #59301 Kicsit sok lett a látványos szóból, nézzétek el, éjszaka van nagyon:)
Cserébe, hogy ne legyen ilyen 'duplapost', két filmről írok, amit most láttam:
Monsters
IPB Image
Akár 15000 dollárból, akár sokkal többől készült, ez ütős volt. Sokkal jobban értékeltem ennek a mozinak a lassú építkezését, keveset sejtetését és remek világrajzát, mint a nagyköltségvetésű Hollywood-i stúdiófilmekéit. Ugyan a szerelmes szál kissé bárgyú befejezést kapott, a felvetett problémák és a hatásos, dokumentarista stílusú fényképezés ellensúlyozta a sztori gyengeségeit, és néhány logikátlanságát. Állítólag a District 9 ihlette, látszanak is a nyomai ennek, ugyanakkor önmagában is tökéletesen megállja a helyét, ütős inváziós road-movie.
8/10
Despicable Me (Gru)
IPB Image
Na, vannak ezek a kis aranyos dögök a filmben. Nekem is kell kettő ilyen itthonra, az egész mozit elcipelik a hátukon, iszonyat buták, iszonyat sokan vannak és iszonyat aranyosak. Aztán hogy mennyire egyszerű ilyet csinálni, az már más kérdés, de ezek a kis sárga izék, ezek rohadt nagy arcok!:) Maga a film egyszerűen kifigurázza az (animációs, BOnd, képregényes) filmes főgonoszokat, a története összefoglalható két mondatban, és inkább mindent a hol jobb, hol rosszabb poénokra hegyeztek ki. Egynek elmegy, a szokásos tanulság, táncbetét megvan, a 3D egy-két helyen ütős nagyon, de összességben ez a film sem fog a Pixar babérjaira törni.
6/10