106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Dean Winchester #60275 buried - élve eltemetve
10/6
többet vártam tőle :S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
vég a koporsóban játszódik :D azt hittem,hogy azért lesz vmi külső rész is , vagy legalább megtalálják akkor mikor már meghal erre más történt...
mondhatni majd 1 órát unatkoztam mert feszültség alig volt :S 2szer volt olyan h azt hittem,hogy na most beindul de történt aztán 3-4 perc utan leült az egész :(
az utolsó 20perc ami igazán jó volt , de annyira nem volt ez a film jó, többet tuti nem nézem meg!
mondhatni a legalacsonyabb költségvetésű film lehetett ez XD -
Buried 10/6
jó film, a vége nagy volt -
Buried 10/7.5 jó volt ez :D
Takers 10/7
Szökés Alcatrazból 10/10 -
Kevin Smith WTF? :O D:
http://www.movie-list.com/trailers.php?id=redstate -
Buried:
Huh ez azert odavagott a reggeli hangulatomnak rendesen.
Kellemesen csalodtam Reynoldsban,es a filmben is az apro furcsasagok ellenere amit paran mar leirtak.
7/10 -
Láttam kétszer is, de így is maradt sötét folt, mondjuk szerintem 100%-osan megérteni azt a filmet nem is lehet. Ahogy az Inception-re sincs tökéletes magyarázat, megoldás.
Mondjuk a Fountain gyönyörű film, rettentően elvont, és az értetlen részek ellenére is totálisan elragad, nekem az 8/10, de nem a Black Swanhoz viszonyítva (nekem utóbbi jobban tetszik) -
"hatással volt rám, de NEM tökéletes, ahogy a film végén kijelentik. "
Amit írtam az elején az erre ment...
A meghülyülésért én sem voltam oda, de azért lássuk be nehezen lehet összehozni egy ennél jobb megvalósítást.
Egyébként ajánlom a "The Fountain" című filmet is, az ha úgy nézzük sokkal klisémentesebb, viszont egyben mélyebb is egy picikét.
Takers
Szórakoztató, akciódús, néhol több akar lenni mint ami, de 6-7 pontot simán megér. Azért a Tolvajok városa jobban bejött még a lassúsága ellenére is. Ez egy 6.5/10 -
kovi04 #60268 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ő, talán mert több köbméter föld volt a koporsó felett? :D -
Buried
Többet vártam tőle.
Valahogy én sem tudtam szájtátva ,körömrágva bámulni a tv-t.
Szerintem is kevés volt a feszültség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És ha már egyszer volt egy kése, miért nem próbálta kifaragni a koporsóból magát? Nekem ez lett volna az első dolog.
Viszont a vége az tetszett, arra nem számítottam. -
hát ezzel el is romlott a reggelem. Nézem, paródia.. hát.. kb ez a véleményem -
spud82 #60265 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Buried
Nem volt rossz, de én kevésnek éreztem azt feszültséget, ami az adott szituációban megérdemelt lett volna,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. nem éreztem elég pánikot, sokkot, miután magához tért, pedig a legtöbb ember besokkolna ilyen helyzetben. a koporsóban lévő folyamatos oxigénhiányt sem nagyon érzékeltették, pedig amennyit ordított, öngyújtózott, forgolódott, a másfél óra alatt bizony komoly légszomja lett volna. aztán ha már egyszer egy ilyen kialakítású, régi, fakoporsó fedele megreped, akk úgy szakad be mint annak a rendje, mivel valószínű nem 1 tonnányi föld nehezedik rá. azt már meg sem említem, h a telefonja, szokatlanul gyorsan merül. lehetett volna több dráma is, egy kígyómarás, vagy vállficam, stb...
Na szóval volt 1-2 dolog amin bizony fennakadtam, de Reynolds azért eléggé ott van, h 1,5 keresztül nyomja az alakítást.
6/10 -
Én nem mondtam, hogy nem tetszett, sőt az ellenkezőjét állítottam, csak azt mondtam, hogy SZÁMOMRA nem tökéletes, és ez kizárólag a sztori miatt van. Nekem irtó kiszámítható amúgy, a jelenetekkel mégis meg tudott lepni a rendező, és ezért nyűgözött le első nézésre, bár még majd meg akarom nézni.. De például egy percig nem volt bennem zavar, hogy most mi van, tiszta, csomóktól mentes, egyenes szál/szálak vannak a filmben (szerencsére), nem túlcsicsázott, egyszerű, de amitől hajam eldobom, az a vizuális orgia volt a vége fele, ami Portmanék házában kezdődött, és onnantól nem szűnt ... plána a végén a "black swan" előbújása..
na mindegy, én ajánlom mindenkinek a filmet..
amúgy ami nem tetszett például, az Winona Ryder kórházi jelenete. Az pl nekem módfelett klisés volt, és anélkül is jó lett volna.. -
Az élet csodaszép
Hát ez tényleg csodaszép film volt, karácsonykor meg fogom ezentúl mindig nézni :) -
Nem tökéletes? Akkor én valami egészen más filmet nézhettem, mivel az enyémben az ellenkezőjét állították...
Egyébként én elfogadom, ha valakinek más a véleménye, viszont ha van akkor azt indokolja is. Nekem alapból nem tetszett a felállás, mivel nem rajongok a női főszereplős filmekért, és mégis odavagyok ezért a filmért, és nem azért mert amcsiakadémialófasz, hanem mert legyőzöm az elfogultságomat és tisztán látok mindent. -
kérdésedre válaszoltam
-
-.-" Igen, ezért érdekelne.. de még nem hozzáférhető : D -
*Wahlberg -
igen, Christian Bale és Mark wahlber a főszereplő
-
Én nem tagadom, hogy egy rohadt tehetséges, viszonylag fiatal rendezővel van dolgunk, de max pontot nálam csak Tarantino kaphat esetleg : D
Egyébként a Black Swan szerintem magasan túlszárnyalja a Rekviemet.. -
na má úgyis meg akartam nézni : D
The Fighterről tud valaki valamit? -
7,5 igen.. Nálam a Rekviem egy álomért is ennyit kap. Bár ez a film jobb.
Abból kiindulva, hogy 10 nem lehet : D Csak azokra a filmekre, amikkel elfogult vagyok, de az meg nem ér.
És igen, akadémiamajmolás. Igaz, ebben nincsenek homokos kávbojok, se női rendező által robbantott bombák, lövésre robbanó kocsik.
Birom az elborult filmeket, az agybeteg jeleneteket, de ez azért mégis amerikai film, akárhogy is. Úgyhogy nálam az egész film maximum 8, rohadt jó volt, hatással volt rám, de NEM tökéletes, ahogy a film végén kijelentik. : ) Bár azért az nagyon odarak, az egész vége a filmnek a végső megtébolyodástól..
Másik kedvenc jelenetem, amikor N.P. a szobájában a tükör előtt bezizzen, és jön a "Légy szindróma".
Ja, és itt fogadják már el az emberek, hogy vélemények különbözhetnek. -.-" -
royalfeco #60253 Sokkoló (Shocker) 1989
szinkronizált, amerikai horror -
Dean Winchester #60252 #60226
:D
szal ezzel elérted h a town-t nem folytatom hanem ezt kezdem el xD
vagy town majd buried majd takers
szal a bankrablós filmek közé szendvicsbe megy az élve eltemetve -
Scott Pilgrim vs. the World
könnyű sztori, fasza zenék, fasza vizuál.
bár a megvalósítás tényleg tökéletes, csak azért kap egy erős 9/10-et, mert amúgy a történet túl egyszerű lenne (de ez ellen szinte teljesen kárpótolva vagyunk)
nálam mindenképp bekerült az év filmjei közé. -
iowa19 #60250 BURIED
10/10
RYAN REYNOLDS MIT ALAKÍT BENNE. A FILM HATALMAS! 2010 EGYIK LEGJOBBJA (AKÁR LEGJOBBJA IS)
mekkora király a vége is.
-
a karácsonyi filmekből nem szabad kifelejteni a Kelekótya karácsonyt Tim Allen-el és Jamie Lee Curtis zseniális szereplésével))) -
Dean Winchester #60248 am beethoven maraton lesz :D
1-2-3-4-5-6-7? :D -
Dean Winchester #60247 ja hát a napokban ment a tv2őn :D
de fasza h tavaly meg előtte való évben is leadták a shrek-et a tv2őn és most is :DD -
Bunyó karácsonyig
Ezt nem is értem hogy maradhatott ki a felsorolásból.
A tv csatornák is olyan ritkán vetítik ezt a filmet. :D
-
jaja, mondjuk ezek nem klasszikus karácsonyi filmek, de való igaz pont akkor játszódnak :D -
de ez akkor is gecizseniális -
szégyen mindkét rajzfilmre nézve. bár a célközönség már nem az, aki ezeken a meséken nőtt fel. -
reszkessetek betörők alap :D -
itt a párja
-
ja, Haumann volt Hókuszpók, Sinkovits meg Törpapa, a többit nem vágom :) de ennek semmi hupikék fílingje nem lesz, sehol gombaházak meg erdő, a szinkron is más lesz...sztem imdb alján kullog majd valahol. -
Dean Winchester #60239 haumann kinek a hangja is volt?
hókuszpók? sinkovits meg törpapa?
okoska-törpilla-ügyifogyi hangját vágod? :D
am én várom ezt a "filmet" -
ekkora szégyent megérni 2010-ben... 
Remélem a magyarok tudják, h Sinkovits és Haumann nélkül, ez halálra van ítélve(bár nem mintha amúgy nem lenne). -
Die Hard 1-2 :) -
Tapló télapót néztem legutóbb, csoda hogy eddig nem láttam, egész szórakoztató volt.