1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Buried

Nem volt rossz, de én kevésnek éreztem azt feszültséget, ami az adott szituációban megérdemelt lett volna,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl. nem éreztem elég pánikot, sokkot, miután magához tért, pedig a legtöbb ember besokkolna ilyen helyzetben. a koporsóban lévő folyamatos oxigénhiányt sem nagyon érzékeltették, pedig amennyit ordított, öngyújtózott, forgolódott, a másfél óra alatt bizony komoly légszomja lett volna. aztán ha már egyszer egy ilyen kialakítású, régi, fakoporsó fedele megreped, akk úgy szakad be mint annak a rendje, mivel valószínű nem 1 tonnányi föld nehezedik rá. azt már meg sem említem, h a telefonja, szokatlanul gyorsan merül. lehetett volna több dráma is, egy kígyómarás, vagy vállficam, stb...

Na szóval volt 1-2 dolog amin bizony fennakadtam, de Reynolds azért eléggé ott van, h 1,5 keresztül nyomja az alakítást.
    6/10